27.2.2010

Hyvä USA!

Vitsi Suomi näytti eilen taas taitonsa jääkiekossa :DDD No USAa mä siinä enemmän kannatinki. Ja nyt USA saa sit voittaa kultaa! =) Mutta Suomi sais kyl sen Slovakian voittaa, että ees pronssia sais!

Mutta eilen otin itseäni niskasta kiinni, ja tein profiilit aupair.comiin, aupairworld.nettiin ja greataupair.comiin :) Et jos siel pyöris jotain cultural caren kautta olevia perheitä =) Ja tänään kirjotin uuden kirjeen isäntäperheelle, minkä mailasin just Helsingin toimistoon. Kun se mun eka kirje oli niin lyhyt ja suppea, niin nyt kirjotin mielestäni oikein kivan kirjeen :p Ja sit harjottelin vähän puhuun kameralle! Joku hiukan alle kolmen minuutin video tosta tuli, kun testasin. Huomenna olis tarkotus mennä ulos kuvaan ja sit laittaan sinne aupairvideos.comiin :) Koska haluaisin nyt saada jo sen ekan matchin, että pääsisin siin alkukesästä lähteen!

Mutta ei tässä muuten mitään erikoista, en viel tänäänkään saanu tota psykan kirjaa auki :DD Mut leivoin P:lle synttärikakun! Huomenna mun pikkupoika on 7 vuotta! ♥ uulalaa!

Ei kommentteja: