17.1.2010

The winner takes it all.

Kaiken kaikkiaan tää ei oo ollu kauheen hyvä viikko, mut ihan jees loppujen lopuks. Oon selviytyny voittajana.

Eli viime viikolla ei tullut vieläkään sitä hyväksyntään. Alan oleen kohta hermoraunio tän asian suhteen. Tulis nyt vauhdilla, et tietäisin asian etenevän ees johonkin suuntaan.

Perjantaina oltiin A:n kanssa ensin niillä alottelemassa ja sit mentiin Tampereelle Onnelaan baariin. Mutta A nyt ei sit ollu kovin kummosessa kunnossa, että jouduin oleen liikaa "lapsenvahtina" sille, että meni kyllä hermo. Ja itellä olotila alko loppuillasta tuntuun vähän kipeeltä, kun oli koko ajan kylmä. Mutta kyllä se ilta siinä meni, ja nähtiin muuten BB-Dana ;) Kotiin selvisin joskus 05.15. :D

Lauantaina päivällä mentiin E:n kanssa käymään ideaparkissa. :) Ostoksina sormus alennusmyynnistä 2,45€ ja kulmaveitsi 2,90€. :> Sit illalla oli M:n 19v. synttärit. Oltiin niillä porukalla, ja sit Tampereelle Emmaan. Ilta oli tosi kiva, mut eräs ihminen petti sit luottamuksen jo aika alkutaipaleella. Mun kaveri laitto kyl aika osuvasti: "Jätkät on kusipäitä. Sen toteaa jokainen nainen elämässään." Jep, todettu on. Mutta pystyn melkein jo nauraan sen säälittäville anteekspyyntö yrityksille, koska sen lupauksilla ei oo mitään merkitystä mulle. Mutta ei siitä sen enempää, synttärijuhlat oli silti jees! :) Kotiin pääsin neljän jälkeen aamuyöstä, ja sit nukuinki melkein yhteen asti.

Kouluhommiakin on miljoona, kun koeviikkoon on 1,5 viikkoa aikaa. Pitäis nyt jaksaa tsempata viel toi vika koeviikko, mut tiukkaa tekee. But I do my best! Loppuun kuvasatoa, jos nyt sit onnistuis. - No eipä onnistu. Nyt se ei heitä niitä kuvia ees tähän kuvina, vaan suoraan sen kuvan "koodina" vai mikä osote nyt onkaan. En tajua missä vika, sillä tällä samalla kameralla oon laittanu, enkä oo muuttanu mitään html-koodia, niinku tää bloggeri väittää, et väärä koodi. Apuja kaivattais!

Ei kommentteja: