28.12.2009

Because I'm worth it!

Hetki on taas vierähtänyt viime kerrasta. Ei oo taas ollu muka aikaa, vaikka on loma?! No kuitenkin. Kärsimättömänä odottelen culturalcaren suunnalta jotain informaatio. Kahelta suosittelijaltani oon saanu tietää, et haastattelja on soittanu, yhelle ei oo soittanu ja kolmesta paikasta en tiedä. Että aika epätietoisuudessa vielä oon.

Joulu on menny ihan jees, tosin sisko oli vähän kipeenä 24-26 päivinä, ja munkaan nuha/yskä/kurkkukipu episodi ei meinaa hellittää, ollu tässä nyt reilu kaks viikkoa, mut on se kyl jo nyt parempi. =) Joululahjaks sain kaikkee kivaa, mm. kolme muumimukia, vaaleenpunasen pikkumyy pyyhkeen, twilightin ja new moonin kirjoina englanniks (paitsi et ne meni vaihtoon, oli huonot versiot), helmet, korvikset, ripsarin, suklaata, jumppakuminauhan, jonkun kosmetiikkapaketin, lapaset... Oliskohan siinä ollu suht kaikki. :p Niin ja perheelle yhteiseks saatiin vuonna 85 -lautapeli. Se on TOSI monimutkainen ja epäselvä, mut kyl ihan hauska, kun vähän tajuaa sitä ja osaa pelata :D

Lauantai-iltana eksyttiin A:n kanssa baariin Treelle, ja oli tosi kiva iltayö, mutta sunnuntai ei sit ollukaa :--D Mutta ei siitä sen enempää.

Tänään olis tarkoitus mennä Idikseen alennusmyynneille A:n kanssa ! ♥ Ja keskiviikkona jo H tuleeki meille! Jee! =))

Mutta lomailu jatkuu! ♥ Heissan!


xoxo, enlav

Ei kommentteja: