29.12.2009

Shopping

Tähän alkuun haluaisin esitellä Venla 18v. taidonnäytteen piparkakkutalosta 8) Tää oli tosiaan mun elämäni ensimmäinen piparkakkutalo, ja sen oli näkönenki :D





Seuraavana päivänä koitti uusi yritys, yritys tehdä niinkin hyvä, että sen voisi antaa mummulle joululahjaksi. Ja tulos oli erittäin positiivinen verrattuna ensimmäiseen, tokan jo kehtasi antaa lahjaksi =)





Mutta asioissa eteenpäin. Eilen olin A:n kanssa alennusmyynneillä Idiksessä. Mentiin siinä puol viiden aikaan, ja pois tultiin ennen yheksää, ihan hyvin kerkes kiertään =) Mukaan tarttu kaikkia kivoja pikkujuttuja :) Alla ginatricotin musta raitapaita, puoleen hintaan, eli makso 7,45€.




Toinen paita myöskin ginatricotista, makso 9,95€. Kuvasta ei oikein nää, mutta tossa etupuolella on jonkinlainen naisen naama 8) T-paitojahan ei voi koskaan olla liikaa :DD





En oo koskaan ollu niin tyhjässä kaupassa kun mitä euromarket oli eilen. Siel oli loppuunmynti, niin oli vaan pari hassua tavaraa, ja hyllyt ammotti tyhjyyttään. Oon niin katkera, etten oo päässy sinne aikasemmin, ku olis saanu halvalla kaikkea kivaa, mut kyl sieltä nytki neljä leffaa löyty. En paljon jaksanu lukea takakansia, mutta sen kuitenkin selvitin, etten tällä kertaa ostanut mustavalkosia mykkäfilmejä 8) Eli etummaisesta alkaen Lady Vengeance 1,18€, Alone with her 1,18€, Tarnation - nuoruus pilalla 0,88€ ja yksissä kansissa Heaven ja Cosi, 0,88€. Ei voi sanoa, et olis hinnoilla pilattu :DD Mut kyllä mulle kelpaa! Muuta mitä euromarketista tarttu mukaan, oli fazerin sininen suklaalevy 0,85€ (joo joulusuklaita on ihan tarpeeks, mut oli pakko ostaa säästöön, ku noin halpa oli), tikkareita ja ifoja =)






Sit kicksistä ostin kaks kynsilakkaa, 2,90€ kappale. Korviksista noi renkaat on euromarketista, hintaan 4,17€, ja toiset glitteristä 4,45€. =)




Sit ostin viel esim. lumenen mineraalipuuterin hintaan 6,85€ ja max factorin meikkivoiteen 17,50€. Eli ihan onnistunu reissu oli :> Toki olis viel kiva päästä tampereelle katsastaan alennusmyynnit. :p Mutta ehkä H:n kanssa, jos kerkiää. =)

Ei kommentteja: