2.3.2010

Missä matchit?

Jees, no tänään se video sit oli ilmestyny aupairvideocomiin =) Ei tarvi sitä miettiä enää, et miksei se oo siel :D Ja hitto oli varmaan kamalin aamu ikinä herätä tänään. Just ennenku heräsin näin unta, et sain ekan matchin. Sit herääminen todellisuuteen ei ollutkaan niin kiva :/ :D

Hitto meijän puput, P ja E oli päässy tänään yhteen. P oli ulkotarhassa, ja E vapaana, ja E oli sit kiivenny yhen lumikasan päälle ja hypänny sinne tarhaan. P:ltä oli katkennu takajalan kynsi ihan juuresta, ja se vuosi verta :( Ja karvat oli taas hienosti pöllynny. Onneks P on nyt ollu ihan ok, on syöny ja liikkunu normaalin näkösesti. Mut sitä on varmaan sattunu kauheesti, voi raukkaa!
Oon jopa edenny lukemisen kanssa! Ihan just on toi psykan kakkoskirja luettuna! Et kaks takana, neljä + kertauskirja edessä, et on kerran luettuna. :D Ens tiistaina on psykan tentti, et olis tarkotus saada vähintään 3 ja 4 kirja luettua siihen mennessä, et en olis siel taas ihan kujalla kaikesta :DDD Mut huomen lähden tyttöleirille isoseks, et sieltä tuun vasta perjantaina, joten ei nyt pariin päivään kerkeä kamalasti lukemaan. Ja pe ja la yöks sit lippuun töihin, saa vähän rahaa, kun mun saldo näyttää erittäin heikkoa!

Edelleen sitä ensimmäistä matchia odotellessa!

Ei kommentteja: