20.7.2010

Lähtöön noin kuukausi

Voi hitsi kun tuntuu olevan koko ajan niin kiire, ettei ehdi blogia päivitteleen. Täytys yrittää kiriä nää päivät kiinni. Pari blogitekstiä sitten angstasin perheettömyyttä ja tätä hengailua, mutta nyt ei tunnu löytyvän tarpeeks päiviä ja tunteja. :D Sunnuntaina 11.7 suuntasin siis bussilla Helsinkiin, ja mentiin J:n kanssa Suomenlinnaan! Lauttalippu tais olla 3,80e menopaluu, mut ei siellä kyllä tarkastettu ees lippuja. Mut jos ei ostais lippua, niin varmasti tulis tarkastaja, ja joutuis maksaan sen 80e. ;D Oli tosi kuuma päivä, joten oli hieno kierrellä. Mä kävelin koko päivän varvastossuilla, ja sain kamalat hankaumat varpaitten väliin :( Talsin sit aina paljain varpain kun pysty. Kävin myös vaatteet päällä uimassa (shortsit ja t-paita), kun halusin viilennystä. :D Ei ollu toi Itämeri kauheen lämmin. Käytiin syömässä yhessä pitsaravintolassa, söin Bellan, eli kinkku-ananas, 10e tais olla. Ja puol litraa kokista oli 4e, hitsi mitä riistoa! ;D Kuvat laitan eri postauksee, kun kerkeis saamaan ne joskus koneelle.

Maanantaina käytiin uimassa Mälköönlammella tai jossain sellasessa? Joku 20km tais olla Lohjan keskustasta johonkin suuntaan. Oli kyllä ihanan lämmintä vettä! Ja maanantaina siis oli tullu tää match, ainakin luullakseni. Tai sit jo sunnuntaina, koska mä en saanu sitä "You have a match" -viestiä. Maanantaina oli tullu perheeltä sähköpostia, mis ne kerto ittestään ja kysy koska voisin puhua. Ihmetytti kyllä toi, et miksei oo tullu ilmotusta, kun jokasesta matchista mulla on tullu. No toi ilmotus tuli sit vasta keskiviikkona tai torstaina, hiukan jäljessä. ;D

Tiistaina oltiin rannalla piknikillä! =) Oltiin ensin jossain Virkkalassa rannalla, mut se oli tosi pieni ja huono ranta, niin mentiin sit Lohjan rannalle, varmaan se "pääranta". Siel oli kiva uiskennella ja ottaa aurinkoa. Ostin myös cittarista tollasen mustan boleron tai mikä nyt onkaan 9,95e! Oon ettiny tollasta jo pitkään. Mukaan lähti myös varpaitten hoitopaketti, mis on se sellanen juttu, mikä laitetaan varpaitten väliin, ettei varpaat osu toisiinsa lakkauksen aikana. Mikähän sen nimi on? Ja joku jalkaraspi, kynsileikkurit ja sellanen nyt kynsinauhatikku. Makso 1,90e (ovh. 3,5e). Näistäkin kuvat myöhemmin.

Keskiviikkona oltiin taas uimassa tuol Mälköönlammella, ja illalla mulla oli puhelu perheelle! Ja tää perhehän oli siis 13 match. Puhuttiin joku 45min ja oli tosi kivaa. Pelkäsin kyl puhumista, kun viime perheen kans puhelu meni skypessä aika huonosti, mut se äiti kyl kehu mun englantia! =) Ja kuulostivat niin mukavilta. Ei meinannu yöllä tulla uni, kun jännitin, että haluavatko he mut vai eivät. Torstaina oli sit aamulla tullu sähköpostia, missä ne kirjotti, et haluavat mut aupairikseen. Kerkesin jo hehkuttaan kaikille, kunnes myöhemmin selvis, ettei ollukaan viel varmaa. Sain sen alueen LCC:ltä sähköpostia, et koska vois soittaa, ja sovittiin puhelu illaks. No illalla jäi Criminal Minds näkemättä, kun LCC:n kanssa tuli puhuttua kans joku 45min. Se kertoili rehellisesti perheestä, alueesta jne. Normaalistihan LCC:n kanssa ei puhuta jo tässä vaiheessa, mut nyt tilanne oli tää, kun perhe oli re-matchissa. Perhe on uus tässä aupair -ohjelmassa, et oli tullu helmikuussa ohjelmaan mukaan, ja joskus huhti/toukokuussa niille oli tullu Etelä-Koreasta aupair, mut se ei viihdy ollenkaan perheen kanssa, ja haluaa isoon kaupunkiin, niin lähtee pois. Tän takia en sinänsä ihmettele, et perhe haluaa olla varmoja päätöksestään, ja et LCC:kin haluaa "haastatella". LCC just puhu niin, et mitään päätöksiä ei oo viel tehty, joten oli pieni masennus puhelun jälkeen.

Perjantaina oli tullu LCC:ltä sähköpostia, et oli kiva jutella, ja hän ainakin suosittelee mua perheelle! Mitään päätöstä perheeltä ei ollu viel kuulunu, et paniikissa täyty viel odottaa. LCC sano, et perhe tekee viikonlopun aikana päätöksen, joten pari päivää täyty viel jännittää. Perjantaina tulin siis kotiin, tai ensin junalla Tampereel, mis porukat ja sisko oli hakemas rippimekkoa. Kävin sit kiertään Gina Tricotin alennusmyynnit, ja mukaan tarttu Nyc/London/Paris -paita 9,90e, vaaleenpunanen toppi 9,90e, Eiffel-torni -korvikset 1,90e (ovh. 8,90e! Näitä oon kattellu jo pidemmän aikaa, mut en oo halunnu pulittaa melkein yheksää euroa. Oli siis tosi edullinen ostos). Ostin viel samassa siskolle (se siis makso kyl mulle takas) melkein samanlaisen t-paidan, kun toi mun suurkaupunki -paita, mut sen oli mustavalkonen ja siin oli tekstejä ja jotain kuvia. Se oli siis myös ton 9,90e. Toi toppi oli aika random -ostos, kun piti saada yli 25 eurolla, että sai korttiin leiman! ;) Ja näistäkin kuvat kun kerkee.

Perjantai ja lauantai yöt olin töissä, oli tosi hiljasta! Kaikki oli Tammerfesteillä... Sunnuntaina oli hieno herätä neljän tunnin yöunien jälkeen pakkaan ja tekeen lähtöä tyttöleirille isosteleen vielä viimesen kerran. Ohjaajina oli E(f), R(f), S(m), M(m) ja isosina mun lisäks A(f), K(f), N(f), I(f) ja periaatteessa M(m). Mut M on ollu aina ohjaajana (se on n. 30v.), mut en tiedä mikä ihme juttu tää nyt oli. Periattees oli kuitenkin ohjaaja, vaikee selittää. ;D Oli ihan paras isos- ja ohjaajaporukka! Iltapäivällä olin pikkusilla päikkäreillä, ja herättyäni yritin kattoo kännykästä kelloa, ja huomasin lyöneeni luurin jollekin korvaan. No se soitti heti takas, ja oli USAn toimistosta, et perhe haluais puhua sun kanssa. Unisuus katos aika nopeesti, ja hyvä etten itkemään alkanu, kun perhe sano, et haluaa mut! Puhuin myös hetken vanhimman tytön kanssa, ja se tilanne vasta herkisti mut. Oon jo nyt aivan rakastunut niihin lapsiin! Se tyttö kerto mulle hiukan Ohiosta, niitten talosta ja mun huoneesta ym. Aww! <3 Olin kyllä niin super innoissani puhelun jälkeen, ja kailotin sit kaikille, että nyt on varmaa. Käväsin ehkä viiden minuutin päästä huoneessa kattomas puhelinta, niin eikös se just soinu, et soitettiin taas USAsta. Toimisto vaan varmisti, et haluan mennä tähän perheeseen, ja et lähtöpäivä on 23.8, ellen kerkee saamaan viisumia jo 16.8 mennessä. Olin siis niin onnellisena koko päivän, et kaikki tuntu kivalta! Yöllä kun lapset oli jo nukkumassa, lähettiin isosten (K, N, M) ja ohjaajan M:n kanssa yöuinnille. Käytiin ensin saunassa, kun se oli vielä lämmin, ja sit uitiin yhteen saareen. Saaressa ollessa laiturilta rupes kuuluun ääniä, ja tajuttiin, et oltiin varastettu yksien EU:laisten saunavuoro. ;D Tuolla Pappilanniemessä oli siis joku EU leiri, tais olla jostain 17 maasta ihmisiä. Uitiin sit takas, huikattiin Hellout, ja kävästiin viel saunassa, kun ei ne siellä ollu. Ei kuitenkaan kauaa kehdattu olla, kun aateltiin, et jos ne ei uskalla tulla sinne, kun me ollaan niitten vuorolla. Uinnin jälkeen dataltiin vielä A:n kanssa parisen tuntia, et puol kolmen maissa taidettiin mennä nukkumaan.

Maanantaina eli eilen oli herätys normaaliin tapaan kaheksalta, et toi 5,5h ei ihan riittäny. :D Päivä meni kuitenkin kivasti, katottiin esim. Up - kohti korkeuksia. Aivan loisto leffa! =) Tykkäsin! Yöllä mentiin taas yöuinnille ja saunaan (nyt sauna oli virallisestikin meijän käytössä), ja nyt mukaan samaan porukkaan liitty myös ohjaaja S. Uinnin ja saunomisen jälkeen taas datailtiin A:n kanssa melkein puol kolmeen, et samoihin aikoihin nukkuun, ja unimäärä oli taas huimat 5,5h. :D

Tänään sit leiri päätty tossa kahen aikaan. Oli valehtelematta paras leiri ikinä, paras porukka! =) Leiriläisetkin oli suurin osa tosi kivoja, mitä nyt porukassa aina on pari valittajaa. :D Lahjaks saatiin tollaset mehujää -kotelot. Missä voi siis ite tehdä mehujäätä! Laitoin tossa illalla sen pakkaseen, joten huomenna pitäis olla punanen viinimarjamehu mehujaa! :) Tästäkin kuva myöhemmin. Kotiin tullessa mua ootti vihdoin mun ylppärilahja - toi punanen matkalaukku, mitä äitin kans katteltiin tuol laukkuliikkeessä! =) En oo viel kerenny kuvaan sitä, joten näätte myöhemmin ulkonäön. ;)

Illemmalla menin sit M:lle, katottiin Remember Me, mutta se oli huono! :( Robert Pattinson nyt oli ihana, siitä ei ollu mitään epäilystäkään, mutta kamala lopetus. Oli niin surullinen! :/ Tarkotus ei ollu lähteä uimaan, mut M suostutteli, niin lainasin siltä bikinit ja pyyhkeen, ja lähettiin uimaan feat M:n veli M (tää mun kaverin M:n veli oli siis toi ohjaaja M leirillä). M heitti mut sit kotiin, kun en olis varmaan tarjennu pyöräillä, et täytyy huomenna hakee pyörä pois M:n pihasta. :D

Yritin myös illalla varaa viisumiaikaa, kun sain tänään päivällä sen koodin, mut siihenhän tarttee sen kuvan, ja mul ei oo sitä vielä. Meen heti huomenna hankkiin sen, niin saan huomenna varattua viisumihaastatteluajan! :)

Huomenna sit hoitaan kaikkia aupair- juttuja! =) Tänään laitoin heti postiin päättötodistuksen, rikosrekisteriotteen ja lääkärintodistuksen, ja huomenna on vuorossa viisumiajan varaamisen lisäks kansainvälisen ajokortin tilaaminen, rokotteen kolmannen erän ottaminen ja pari muuta juttua! Nyt pitää alkaa nukkuun, kun kello on jo yks... Ja terkkarissa hoitajien vastaanotto on klo 10-11, joten ei voi nukkua niin pitkään kun haluais. :D Univelkaa kun on kolmelta viime yöltä ihan kivasti. Kolmen yön yhteissaldo kun on huimat 15h.

PS. Tänään mulla on ollu jo koti-ikävä fiilis, vaik en oo ees viel lähteny. Ja en oo ikinä oikein potenu koti-ikävää, mut parempi potee se jo täällä kotona ollessa! ;) Tosi sekavat ajatukset, ei tiedä ees miten nää kirjottais. Huomenna lisää! =) Good night! :>

PPS. Kaikkien blogienkin lukeminen on nyt vähän miten sun täten, mut täytyy huomenna yrittää korjata tilanne. Kommentointikin on kivaa, mut siihen nyt varsinkaan ei oo ollu aikaa. Yritän nyt saada revittyä sitä aikaa jostain suunnalta. :D

4 kommenttia:

Janiika kirjoitti...

Vähä jännäääää =) nyt säki pääset käymään tän tunneskaalan läpi odotellessa lähtöä!

enlav kirjoitti...

Toi lähtö on sit kuitenkin niin pian! Tosi jännää. Ja pelottavaakin samalla. Mut päällimmäisenä positiiviset ajatukset! =)

Janiika kirjoitti...

Ymmärrän sua niiin hhyvin! :D tosi utopistista et ollaan vuos poissa täältä. Eletään jossain ihan muualla muiden ihmisten kanssa! HUISIA!

enlav kirjoitti...

Jep, innolla odotan! :) Mutta on se vaan niin hassua kuvitella, et vuos pois tutuista kuvioista.