29.7.2010

Päivät vähenee

Vitsi kun aika rientää! Alle 20 päivää jäljellä! Tää stressi ja jännitys tais aiheuttaa viime perjantaina liiallisen tutkistelun, ja olin varma, etten nää kunnolla. Illalla olin meikkaamassa, kun sain kauhean paniikin päälle, ja hyvä etten pyörtyny. En sit menny töihin, menin jo puol kymppi nukkuun ja heräsin seuraavana päivänä kymmeneltä. Lauantaina aamuna menin sit optikolle, sillä en saanu mielenrauhaa. No näkö oli normaali, eli päänsisästä juttua. Vasta tänään oon ollu täysin rauhallinen asian suhteen, ja alan uskomaan, et mun näössä ei oo vikaa. No kuitenkin. Lauantaina menin sit yöks töihin, ei mitään ihmeellistä. Sunnuntaina sisko lähti rippileirille, ja me käytiin äitin ja iskän kans veneilemässä ja vietettiin päivää yhessä saaressa. Pepitokin oli mukana, poika sai juosta vapaana ja uida! ;) Illalla käytiin A:n kanssa kattoon Inception! Oli tosi hyvä ja mielenkiintonen, tosin en vieläkään oo tajunnu kaikkea. :D Leffan jälkeen menin viel hengaileen L:n kämpille, oli kiva nähdä pitkästä aikaa ja jutella! =)

Maanantaina lähin pikkuserkulle J:lle Hämeenlinnaan! =) Olin siellä keskiviikkoon asti, käytiin terassilla, kaupoilla jne. :) Oli tosi kivaa nähdä pitkästä aikaa! :> Illalla kävin varaan kirpparipöydän, joten ilta meni sit tavaroita kattellessa ja hinnoitellessa.

Aamulla vein tavarat kirpparille! Päivällä oltiin M:n, N:n ja A:n kanssa Apialla rannalla! Lämpöä ei ainakaan puuttunu, tosin tuuli sentään vähän vilvoitti! =) Vesi oli +24, eli tosi lämmintä (viimeks Apialla ollessa oli +22, ja se oli jo kylmää).

Tänään sain noi viisumipaperit ja ohjeet. Tossa puhutaan tosta Erika- vakuutuksesta, minkä mä otin, ja et sitä vakuutuskorttia pitää sit näyttää lääkärissä. MUTTA koska ton vakuutuskortin siis saa?? Muttamutta.. Myös kansainvälinen ajokortti tuli tänään. :)

Huomenna tiedossa siskon kotiutuminen rippileiriltä, ja musariiit! <3 E tulee koskiin ja pääsee juhlimaan! PMMP! Mahtavaa! <3

Nyt tuli aika pikapostaus. Pitää rynnätä suihkuun ja paistaan lettuja. Illalla yritän saada kuvia tänne pitkästä aikaa!

Ei kommentteja: