5.7.2010

Neljä blondia

Perjantaina olin siis kotona neljän jälkeen, ja ennen puolta kuutta lähdettiin E:n kanssa ideparkkiin ettiin sille hautajaisasua. Ei se kyllä löytäny, mut mä löysin itelleni Gina Tricotista mustat farkkulegginsit alennuksella 4,90e (ovh. 19,90e)! :) Tossa on siis kuva niistä + eilen kirjottamistani jutuista, mitä ostin Tampereelta.



Yöks menin taas töihin, ja voin kertoa, että teki tiukka nousta aamulla puol kasi, kun oli menny nukkuun neljältä. :D No nukuin autossa matkalla Turkuun, joten olin jo sopivan virkee Turkuun saavuttaessa. Odottelin T:tä joku reilu puol tuntia, ja sit kun se tuli, käytiin kaupoissa ja istuskeltiin Aurajoen varrella kattelemassa maratoonareita. Ostettiin hesestä isot kokikset (heses on kans se joku vero laskenu!) ja molemmat ostettiin litra herneitä. Miettikää litra makso euron! Täällä mä oon ostanu 3e/litra. Onko nyt reilua? Ei oo. :D Enempää en pystyny ostaan, ku ei ollu enempää käteistä, ja pankkiautomaatit oli jossain piilossa. Oli aivan mahtava sää vaan hengailla kauniissa Turussa! <3 Ja oli niin kiva nähdä T pitkästä aikaan! Sovittiin, että täytyy taas kesällä kerätä porukka kasaan ja mennä särkkään. Se on ollu perinne jo vuodesta 2006 ;D.




Yöks menin sit taas töihin, joten oli aika rankka viikonloppu ton valvomisen kannalta. :D Torstain ja Perjantain välisenäkin yönä tuli nukuttua huimat 5h, joten lauantai yönä töissä hiukan väsytti. ;D Sunnuntaina sit nukuin pitkään ja vaan olelin. Mutta kertokaa joku, että miten ruutu.fi:stä pystyy muka kattoon menneitä ohjelmia??? Telkkarissa mainostetaan koko ajan, mutta kun oon yrittäny kattoo sieltä Drop Dead Diivaa, Castlea tai mitään, niin "ei jaksoja saatavilla".

Tänään oon vaan hengaillu kotona, sain luettua Candace Bushnellin 4 blondia, ja oli kyllä hauskaa kesälukemista! =) Candace Bushnell on siis kirjoittanut Sinkkuelämää -kirjan, mikä itselläni on vielä lukematta. Nyt aloitin saman kirjailijan Kynsin hampain (eng. alkup. Lipstick Jungle, tähän tais perustua se telkkarisarja? Tosin mä en kattonu sitä, ihme. :D). Tässä on kuitenkin tän 4 blondia takakansi: "Sinkkuelämää -kirjailija Candace Bushnell jatkaa tykitystään New Yorkin hulluista seurapiireistä. Suurmenestys Neljä blondia kertoo neljän naisen elämästä valintojen edessä. B-luokan malli saa kyllä haluamansa miehen kesäksi, muttei elämältä mitä tahtoo. Lujatahtoinen lehtinainen joutuu kriisiin, kun aviomies viettää villin yön elokuvatähtiystävänsä kanssa. Lehdistön suosikkikaunotar vaipuu vainoharhaan yrittäessään liikaa avioliitossaan piirien tavoitelluimman poikamiehen kanssa. Viimeisessä kertomuksessa lehtinainen lähtee Lontooseen etsimään kaipaamaansa rakkautta ja sitoutumista - yllättävin seurauksin.
Neljä blondia on nokkela, ironinen ja oivaltava lukijamatka Manhattanin julmanhauskalla planeetalle."

Ite tykkäsin eniten tosta ekasta tarinasta, ja sit kolmannesta. Kakkostarina oli musta tosi tylsä, ja nelonen sit ihan ok. Tosiaan nyt luen ton Kynsin hampain, ja sit kun löytyis kirjastosta Sinkkuelämää, ja Reittä pitkin! =)

Huomenna vois yrittää petrata, kun nyt on taas tullu hengailtua tosiaan nää kaks päivää poistumatta takapihaa kauemmas. ;D No kyl mä eilen kävin lenkillä, mut kuitenkin. Kattelin Vapaa Valinnan mainosta, ja siinä oli tarjous, et kympillä kolme muumirasiaa (sellasia minejä), ja mä haluan ainakin yhden sellasen! Mutta se näyttää kyl tosi pieneltä, ja en oo keksiny vielä käyttötarkotusta. :D Ja turhia koriste-esineitä en halua. No meen huomenna kattoon, et minkä kokosia ne on, ja ehkä sit siel keksin jonkun idean. :p

Vieläkään ei oo matchia. :( Soittelin CC:lle tänään, ja ne sano, et elokuun alunki lähdöt on kohta mahdottomia, ellei ihan näinä päivinä löydy perhettä. Argh!!! Tää on oikeesti kamalaa.

1 kommentti:

Janiika kirjoitti...

Varmaa joo toi elokuuki alkaa olee aika tiukil viisumien takia. Tai en kyl tiiä onko tilanne yhtään helpottunu siitä mitä se oli sillon ku mä varasin sitä aikaa :/ mutta mälsää tollanen.
Mikshän ne ei voi ottaa sua erikoiskäsittelyyn jo :D