7.4.2010

Muokkailua ja odotusta

Muokkasin nyt blogin ulkoasua ihan kunnolla! :) Mielipiteitä ottaisin vastaan, että mitä mieltä ootte tästä uudesta! :> Vaihdoin myös vanhan editorin päivitettyyn editoriin, mutta nyt en tiedä, et mistä tänne voi lisätä kuvia? Help?! :D

Au pair -asiassa ei edistystä, uutta matchia ei oo näkyny. Tänään laitoin toimistolle viestiä, et minkähän takia toi toka perhe hylkäs mut, jos niillä olis jotain selitystä, niin ehkä mieli paranis =) Odottelu siis jatkuu edelleen!

Hitsi telkkarista ohjelmien kattominen suoraan on kyllä yhtä tuskaa! Nykyään Salkkareissakin on kaks mainoskatkoa :/ Tulee koko ajan mainoskatko, ja mainoskatkolla ei sit kerkee tekeen mitään, ku on niin lyhyitä. Tosi rasittavaa!

Huomenna mulla on autokoulun kakkosvaiheen arvioiva ajo. En osaa kyl varmaan yhtään ajaa sillä autokoulun autolla, kun oon vaan meijän autolla ajanu. :D Jännää. Mut ei tässä muuta, matchia odotellessa!

2 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Me likes! Ulkoasusta siis. :)

Siis eikös siinä yläpalkissa oo, että: "lisää kuva". :o ?

Ja voiko tossa kakksovaiheessa enää tyriä, että lähtis kortti poies? Ei varmaan? :D

enlav kirjoitti...

EI ONNEKS voi lähteä kortti enää pois :D Pieni helpotus! ;)

En mä ainakaan huomannu. :o Tai sit olin sokea, mikä on myös hyvin mahdollista. Mut siin vanhassa mallissa oli vaan se pieni ruutu, mitä klikattiin, nii sai kuvia lisättyä.