28.4.2010

Mä en haluu kuolla tänä yönä

Heissan! Au pair- asiassa ei edelleenkään mitään uutta. :/ (oonko mä vaan niin malttamaton vai mitääh?) Nään varmaan joka yö unia, et olisin jo aupairina. Ajatukset on täysin aupairvuodessa.

No mitäs muuta. Sunnuntai-ilta meni National Treasuren parissa. En ollu ennen nähny, ihan jees, mut ehkä vähän tylsä mun makuun. Ja ne päähenkilöt oli niin tyhmiä, esim. ku ne rupes sitä karttaa tutkiin siellä kellorakennuksessa. Hitto jos on rosvot perässä, niin sit mennään ensin johonkin turvalliseen paikkaan 8) Mä olisin kyl NIIN paljon parempi selviytyyn noissa leffoissa ;)) "If the people in movies would have listened to me they would still be alive." Jep, näin on!

Maanantaina ei ollu oikein mitään erikoista, liiketalouden materiaalit julkaistiin verkossa. Joku alle sata sivua tais olla sitä suomenkielistä osiota, ja alle viiskyt sivua englanninkielistä, jos yhtään oikein muistan. En mä siihen jaksanu vielä alkaa tutustua, onhan tässä vielä aikaa... :D Ja illalla sit näin pitkästä aikaa A:ta! =) Hengailtiin keskustassa ja pyörittiin ympäri Koskia, ja otin samalla valokuvia, et saan joskus tehtyä Valkeakoski -postauksen :)

Eilen oli taas oikein urheilu -päivä. Kotona raahasin polttopuita iskälle varastoon, ja yhen jälkeen lähin pyöräileen, märäänpäänä Tampere =) Olin pyöräilly vasta pari kilometriä, kun rupes vettä sataan, mut ei se onneks kauaa satanu, etten kokonaan kastunu ;) Joku 2,5h tais matkaan mennä, ja nyt ei ollu vastatuultakaan koko matkaa :D (Matkalla mulle soitettiin päiväkodista, et olisin saanu töitä heinäkuuks, dääm!) No Tampereella kävin ajankuluks Mäkkärissä syömässä sundaen, ja kiertelin kirjakaupassa kattelemassa kaikkia USAn matkaoppaita. :p Ja ostin meikkivoidepuuterin, kun oli tarjouksella 12,90€! Oikee hinta 17,50€, että säästö oli huomattava :) Puol viidelta sit alko The Last Song Atlas 1:ssä! Kaikki saatiin ef:n kassit, esitteit ja jotain pastilleja, kun olihan toi NRJ:n ja EF:n joku yhteinen juttu. Ei mulla paljoa ookaan noita ef:n kasseja ja esitteitä... ;D Ja oli ensimmäinen leffa, missä olin yksin! Ja oli ihan kiva kokemus, ei sinne aina kaveria tarvi. :-) Mut tohon leffaan, jos joku ei tiedä, niin tässä elokuvan esittely: "The Last Song sijoittuu pieneen amerikkalaiseen merenrantakaupunkiin, missä perheestään erkaantunut isä saa tilaisuuden viettää kesää vastahakoisen teinityttönsä kanssa, joka olisi mieluummin kotonaan New Yorkissa. - Tarina kertoo perheestä, ystävyydestä, salaisuuksista ja anteeksiannosta sekä ensirakkauksista ja uusista mahdollisuuksista. Pääosissa Miley Cyrus ja Liam Hemsworth." Oli kyllä ihana leffa, kyyneet vaan valu poskilla, kun oli kuitenki niin surullinen ja koskettava tarina. Toi Liam Hemsworth oli kyllä varsin ihanuus! ♥ Awww. En ollukaan taas hetkeen itkeny leffassa ihan kunnolla. Kyllä joissain leffoissa tulee kyyneleet silmiin, mut nyt niitä tuli vähän enemmänkin. :D Sit leffan jälkeen pyöräilin Idikseen asti, missä iskä oli käymässä, ja pääsin sit kyydillä kotiin. Päivän pyöräilysaldo n. 60km.

Tänään sit meen hakeen kännykkäni huollosta! =) Oon jo kyllästyny tohon läppäkännykkään, ja eniten ärsyttää se, et noi näppäimet pitää ihan kamalaa meteliä (ei siis näppäinäänet, vaan näppäimet)! ;--)

Mutta ei tässä muuta, viidettä matchia odotellessa! =) See you soon!

Ei kommentteja: