20.4.2010

Neljäs match!

Yöllä oli sit tullut neljäs match - Minnesotasta. Tää perhe asustelee Shakopeessa, 30min päässä Minneapolisista. Perhe on puolsuomalainen, et äiti suomalainen ja isä jenkki, ja niillä on kolme poikaa, 2-, 4- ja 6- vuotiaat. Hakemuksen perusteella kuulostaa ihan kivalta, ja olivat tänään laittaneet sähköpostilla liudan kysymyksiä, joihin sit vastailin, ja kyselin ite kans jotain. Ainoo negatiivinen juttu, ja iso sellanen on toi paikka. Siellähän on KYLMÄ, ihan ku suomessa olis... Mutta täytyy nyt katsoa, et onko ne ees musta kiinnostuneita, et mitä tulee tapahtumaan. Ja viimestään tässä vaiheessa mulle selvis, et vaikka culturalcare mainostaa "Sinun ei tarvitse kilpailla muiden hakijoiden kanssa, sillä perhe voi katsella vain yhtä hakemusta kerrallaa". Hitto mitä huijausta, nytkin tiedän jo yhden tytön, joka on kans matchattu tälle perheelle, ihan samaan aikaan. Miksei siis myös aupaireille voi tulla monta matchia samaan aikaan??

Mutta muihin asioihin. Tänään oltiin M:n kanssa pyörälenkillä. Pyöräiltiin Lempäälän kautta Tampereelle, ja sieltä Kangasalan kautta takasin Koskiin, eli matkaa kerty hiukan reilu 85km, ja aikaa meni noin kuus tuntia. Lopussa jalat oli kyllä täydellisen poikki, ja viimeset kilometrit kotiin oli täyttä tuskaa :D Mutta nyt on ihana olo! =)

Huomenna olis vuorossa se autokoulun kakkosvaihe. Dislike. Ei kiinnostais yhtään, mut ainoo lohdutus on, et tätä ei voi mokata, eikä kortti voi lähteä pois ;) Eli huomenna oon sit klo 10-18 opiskelemassa autoilua. Jes!

Eipä tässä muuta, kohta tulee Salkkarit ;> Ja nyt vaan odottamaan (vaihteeksi) perheen seuraavaa siirtoa. Heissan! :>

1 kommentti:

Pilvi kirjoitti...

kiitti onnitteluista, toivottavasti pääsen lentää. Se saattaa viikon sisällä purkautuu se toinenki tulivuori -.- On se ku on luonnonvoimatki vastassa :D Tsemppii toho kakkosvaiheeseen, mulla se oli vaa lähinnä radalla oman vuoron ootteluu, pisti kyllä miettii et tästäkö mä maksoin kolmatta sataa :D