12.8.2011

Last workday

No niin nyt on sit viimeinen paiva aupairina menossa, vahan on haikea fiilis. Ite on vaikeeta kuvitella, etta taa on silti paljon surullisempaa hostperheelle, koska ma lahden, mutta mulle se tietaa ensin matkustelua ja sit kotiin paluuta! Sanottiin aamulla heipat hostmumin kanssa, mutta sen nyt naan viela sit kun tuun yheks yoks tanne Californian jalkeen. Hostdad ajaa mut tanaan lentokentalle, etta saa nahda kuinka myohassa meinataan taas olla...


 Photobucket


Eilen sain pakattua, ja kaikki mahtu kahteen laukkuun! Toinen saattaa olla vahan ylipainonen, en ihan tarkkoja lukemia tolla vaa'alla saanu, mutta toinen laukku naytti about 40-45 pound ja toinen 50-55, ja 50 poundiahan on raja.



Photobucket


Paivalla kavin antaan naapurille pienen laksiaislahjan, ja illalla mentiin hostperheen kanssa laksiasdinnerille. Ma sain valita paikan, ja halusin uudelleen Applebee'siin, jolloin hostdad melkein jo peru puheensa, koska se ei tykkaa siita paikasta yhtaan. Ma menin omalla autollani, koska jatkoin ruoan jalkeen matkaani, mutta kun paastiin sinne, Applebee's oli ilman sahkoa! Ne oli menettany sahkot ja naapuriliikkeet kans, eli ei siella paljoa ruokaa kokkailtu. Mentiin sit lahella olevaan Big Boy:hin syomaan, koska ma olin tosi nalkanen. Soin siella juustohampparin, ranskikset ja kokista.



Photobucket


Sielta sit ajelin itavalta A:lle, koska se oli lasten kanssa yksin kotona. Pelailtiin hetki korttia niitten kanssa, kunnes ne meni nukkuun, ja sit me varjattiin mun hiukset. Nyt mulla oli kaks purkkia varia, mutta se poltteli taas tosi ikavasti. Toivottavasti ei rikkoontunu taas paanahka, kuten sillon kerran. Tunti sita varjattiin ja sit menin suoraan suihkuun, koska se sattu sen verran, ja viela suihkussakin se sattu, mutta sen jalkeen oli normaali, ja tulos oli hyva.



Photobucket


Me sit katteltiin viela leffa, My girlfriend's boyfriend, mutta ite nukahdin lopussa, kun leffa kesti puoli yhteen asti. Eli missasin taas kaiken olennaisen, mut se oli tosi hyva ja A selitti sen sit mulle, niin eiks se oo sama, kun olis nahny sen ;)


Photobucket


Tanaan sit herasin seittemalta, pesin vaan hampaat ja ajelin kotiin. Matkalla yhessa notkossa oli ihan tien vieressa kaks peuraa, et ihmettelin ensiks, et miks edella ajava auto menee niin hitaasti alamakeen, kun edessa on iso ylamaki. No kaks peuraa siina sit oli ruokailemassa, ja me ajettiin ohi hiljaa, mutta meijan jalkeen tulevat autot joutu pysahtyyn, kun ne peurat ei tienny, et minne ne on menossa.


Photobucket


Nyt toita sellanen 7h, pitaa viela varmistaa noi Californiaan lahtevat tavarat, ja nauttia vikasta paivasta taalla! :)



2 kommenttia:

Krista Lönnqvist kirjoitti...

tosi outoo et oot jo lähös! tuntuu ku vast pari kuukautta sit ois alkanu lukee sun matkaa! :) on kyl ollu tosi kiva seurata elämääs siellä! :)

enlav kirjoitti...

Haha joo nopeasti se aika lopulta juoksee!