8.8.2011

Vika viikonloppu Daytonissa

Mihin naa paivat katoaa? Torstaina sain taas parit tyohakemukset lahetettya, ja aamupaivalla saksa S tuli tanne kattoon parit leffat mun kanssa. Katteltiin How do you know, koska se ei ollu sita nahny, ja sit Charlie St. Cloud, jota tahdittaa Zack Efron, mut se oli kylla tosi surullinen leffa. Muuten ei oo mitaan muistikuvaa, etta mita esim. illalla tapahtu.

No anyway, perjantaina tyopaiva meni aika nopeesti, taisin jutustella aitin kanssa skypessa ja viidelta hostit tuli kotiin, ja valmisteltiin mun Farewell party. Meilla oli hampurilaisia ja sit jotain taytettyja tulisia paprikoita, minka sisalla oli kalkkunaa ja sipulia, ja sit se syotiin hot dog leivan kanssa. Hostdad pakotti mut maistaan ja vaikka se oli alyttoman pahaa, niin oli pakko syoda kokonaan, koska se oli varma, etten syo. :D Sit meilla oli amerikan malliin suoraan kaupasta ostettuja vihannesvateja, eli miniporkkanoita, minitomaatteja, kukkakaalia, parsakaalia, selleria ja dippia, ja samanlainen hedelmavati. Ja jotain sipseja, kakkua ja Valko-Venaja M toi sen leipomia kakunpalasia. Tanne tais tulla ehka kymmenisen aupairia, loyty Suomi, Ranska, Saksa, Valko-Venaja, Kolumbia, Meksiko, Brasilia ja Thaimaa. Ja naapuri piipahti kanssa juttelemassa ton ranskalaisen tyton kanssa, ne oli ihan onnessaan puhuessaan ranskaa.

Kymmenen maissa mentiin basementiin valmistautuun ja lahettiin Masqueen, eli Daytonin gayclubille. Daytonin clubitarjonta on niin paata huimaava, etta vaikea paattaa, minne menis (lue: gayclub on Daytonin ainut yokerho). Sinne oli vahan jonoa, ja ensin portsari tarkisti paperit ovella. Naytin mun suomalaista ajokorttiani (mika on muuten vanhentunu, pitaa Suomeen palatessa kayda hakeen se virallinen ajokortti!), ja sain mustat raksit kateeni. Se tussi ei kylla ollu kovin hyvakuntonen, ja siina jonottaessa sain hinkattua ne pois, joten kun paastiin seuraavan tyypin luo, joka anto rannekkeet, sain 21v. rannekkeen! Ei kukaan juonu kun yhen tai kaks, kun mentiin vaan tanssimaan, mut piti munkin sit tietty ostaa jotain ton kunniaks ;) Smirnoff icea sit tuli juotua. Kotiin taidettiin paasta siina kahen maissa saksa M:n kanssa, ja se jai siis tanne yoks.

Lauantaina herattiin jo yheksan jalkeen ja lahettiin kymmenen jalkeen ajamaan Ikeaan ja Jungle Jim'siin. Ikeasta ostettiin Daim -pussi, mut ne suklaat suli aika tyylikkaasti autossa, koska oli KUUMA. Ilmastointi olis ihan jees. Jungle Jim'sista en ostanu mitaan itelleni (no joku vitamiinivesi), mut ostin ihmisten laksiaislahjoihin Pandan lakua ja suomalaisia karkkeja :) Ja siina ulkopuolella oli koju, missa sai maistaa mustaa vetta! Se naytti niin oudolta, ihan kun joltain yskanlaakkeelta tai muulta laakkeelta, ja haistelin ja maistelin sita varovasti, mutta ihan vedelle se vaan maistu. Siina pitais olla jotain vitamiineja tai jotain erikoista, ja se vari on luonnollinen reaktio jollekin tapahtumalle. Mutta kylla ma tykkaan ihan tosta normaalin varisesta vedesta!

Sielta ajeltiin puoli tuntia myohassa Caesar Creek Lakelle, mutta kaikki muut oli myohassa. Tai ruotsi S oli ainut ajoissa, tosin eri paikassa siella, mut se ei viela tieda, etta noi kaikki on aina myohassa. Ma osaan jo taktikoida ja olla tarkoituksella myohassa, mika ei ikina oo tarpeeks, koska kaikki on viela enemman myohassa. Tunti me kerettiin saksa M:n kanssa siella vedessa uida, ennen kuin muut tuli. Ja oltiin varmaan toinen tunti sit lisaa, kun muut tuli. Sinne tuli myos yks tytto Guatemalasta, ja sen hostperheella on 12 lasta... No nelja niista on jo taysikasia, mutta ne loput kaheksan on 4-15 vuotiaita. Mut silla on aina joko hostmum tai dad kotona, ettei se oo yksin kaikkien kanssa. Ja se sano, etta jos se joutuu laittaan jonkun lapsen time outille, se saattaa unohtaa sen, kun siella pyorii aina monta muutakin lasta, ja sit se on menny myohemmin ja toinen on nukahtanu sinne :D

Tuolta jarvelta sit suunnattiin Applebees'iin syomaan! Soin tosi hyvin crispy chicken salaatin, ja maistoin M:n pastaa, mika oli kans tosi hyvaa. Nyt sai taas ruksata yhen kohan mun listalta pois, missa pitaa kayda syomassa! Tultiin sit meille paastaan koirat ulos, kavin suihkussa ja ajettiin M:n kotiin. Se meni kans kaymaan suihkussa ja hetki hengailtiin siella, kunnes ajettiin Daytonin lentokentalle hakeen itavalta A. Tosin ensin eksyttiin vahan Daytonin downtownissa ja ajettiin ympyraa. Vitsi ma vihaan tietoita ja sit ei tiietty, etta onko yks exitti auki, ja ajeltiin ympyraa, koska GPS vaan yritti saada meita ottaan sita exittia. Lopulta nahtiin jonkun auton menevan sita ramppia ja uskallettiin seurata. Takastulomatka ei menny yhtaan paremmin, eksyttiin ihan totaalisesti, GPS:sta loppu akku ja laturi ei alussa toiminu. Ajettiin jotain ihan ihme pikkuteita pimeassa, mutta lopulta loydettiin tutut maisemat. M tuli sit taas tanne yoks, koska nyt olin yksin kotona. Meilla oli tarkoitus kattoa leffa/leffoja, mutta molemmat oli niin vasyneita, etta nukahdettiin jo yheltatoista. Max oli vahan kateellinen, kun se ei paassy mun kanssa nukkuun, vaan joutu nukkuun lattialla.

Sunnuntaina M lahti aamulla, koska sen piti tyoskennella, ja itavalta A ja thaimaa S selviyty tanne vaan 10min myohassa aikataulusta, joten oltiin jo kahentoista jalkeen hakemassa ruotsi S:aa. Mentiin taas Kings Islandille, kerettiin kaymaan Diamond Backissa ja hevoskarusellissa Cincinnatin tyttoja odotellessa. Sit nekin saapu, eli suomi N, ruotsi x3 ja ranska M. Nyt meilla oli oikein Pohjoismaalainen ja Eurooppalainen ryhma! Mentiin sit uudelleen Diamond Backiin ja nyt uskalsin ekaa kertaa pitaa mun kadet koko ajan ilmassa! Oon aina pitany ekan laskun jalkeen, mutta nyt menin ekan maenkin. Se vaan tuntuu, etta sa putoat, kun sun ylakropassa ei oo mitaan turvajuttua, ja maki menee melkein pystysuoraa alaspain. Kaytiin vahan vesilaitteita ja noita normaaleja laitteita, kunnes kuuden maissa alko rankkasade ja ukkostaan, eli lahettiin sit kotiin. Matkalla tosiaan ilma selkiinty ja oli ihan aurinkoista, but you never know.

Myohemmin A tuli tanne takas, kaytiin Taco Bellissa syomassa (taas yks ruksi listaan!), soin jauhelihatacon ja kanatortillan, mitka oli hyvia! Ja sit A jai tanne yoks, katteltiin The Tourist, koska se ei ollu nahnyt sita. Leffa loppu hiukan ennen kahtatoista, mutta taidettiin jutella yhteen asti. Taa talo on taas vahan kuuma, koska ilmastointi on jotenkin rikki, jonkun pitais tulla tanaan korjaan se.

Aamulla herasin puoli kasin jalkeen ja alotin tyot kasilta normaalisti. Vika tyoviikko jee! A:kin sit heras jo heti kaheksan jalkeen ja katteltiin Bandslam -leffa, siina on Vanessa Hudgens. Se oli ihan ok hauska teinileffa. Lapset oli ollu niitten isovanhemmilla yokylassa, joten ne tuli takas yhentoista maissa, ja A lahti sit kotiin alottaan sen tyot.

Paa on aika sekasin, ei osaa ajatella, etta toi oli vika viikonloppu Daytonissa, ja taa viikko enaa toita. Eilen tuli tosi surullinen fiilis, etta tosiaan ihan just lahen kotiin. Mutta samalla on niin iloinen. Ja nelja paivaa ja meen San Franciscoon! :) It's just so unbelievable how quickly the year went! I'm going to miss these places, these people and this life so much!

xoxo

PS. Have you heard Avril Lavigne's Smile? I love it, it's awesome!


2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Avril pääsi yllättämään ja toihan on hyvä biisi :)

Ninni

enlav kirjoitti...

Jep :)