18.8.2011

Los Angeles, Hollywood, Beverly Hills, OC

Aika vaan juoksee ja kun oot koko päivän menny ympäri ja ämpäri, ei sitä millään jaksais postailla, mutta pakko se on nyt ryhdistäytyä, muuten en enää muista, että mitä kaikkea on tapahtunutkaan.

Eli sunnuntaina lensin San Franciscosta Losiin Virgin americalla, mikä oli tosi jees kone. Se oli kolme ja kolme penkkiä, ja jokaisella omat telkkariruudut. Tuli sit tuijoteltua Disney Channelia reilu tunnin matka. LAXin kentällä mun nettikaveri R oli jo oottamassa, ja ajeltiin sen kotiin. Se halus heti esitellä In-N-Out burgeriravintolan, ja ootin sitä tosi paljon, koska kaikki on kehunu sitä. No se oli aika pettymys, koska siellä burgerin välissä löi jotain ihan kamalaa kastiketta tai mitä lie. No ruokailun jälkeen mentiin vielä myöhäisleffaan kattoon Potteri, vaikka olinkin sen jo nähny, mut R ei ollu. Olin jo leffan alussa yheltätoista tosi väsyny, joten en yllättynyt, et nukahdin kesken leffan hetkeks :D No nukkuun taidettiin sit päästä siinä puoli kahen maissa.

Seuraavana aamuna oli levyt 5am herätys, koska haluttiin mennä kattoon auringonnousu. Ajettiin yhelle vuorelle, missä oli Griffith Obserstory, eli näköala paikka. No Losissa kun on aina sumusta, niin ei tullu nähtyä auringonnousua. Sieltä sit jatkettiin matkaa Universal Studioille. Itehän oon ollu Unibersalilla jo Orlandossa, että sinänsä oli tuttu paikka. Ekana mentiin Studio Tourille, mikä oli mun suurin odotuksen kohde tuolla. Oltiin puistossa heti sen auetessa, niin päästiin heti toiseen kyytiin. Toi kierros oli siisti, nähtiin noita lavasteita, King Kong 4D jne, mutta eniten mun odottamalle jutulle ei päästy, eli Wisteria Lanelle, koska Täykkärit oli kuvaamassa siellä. No tehtiin toi kierros myöhemmin uudelleen, ja sillon ne ei enää ollu siellä, joten päästiin näkeen Wisteria Lane :) Ja tokalla kertaa istuttiin käyrryn toisella laidalla, niin tuli nähtyä molemmat puolet.

Muuten oli aika lailla samat laitteet, mitkä olin jo testannut Orlandossa. Kyllä me silti tuolla viihdyttiin varmaan 8h. Sieltä sit ajettiin Beverly Hillsiin ihasteleen julkkiksien taloja! Ja oon aika varma, että yks mies, joka tuli autolla vastaan oli yks näyttelijä, mutta en saa sen nimeä nyt päähän ollenkaan. Ja R bongas jonkun mulle täysin tuntemattoman. Ajettiin sit myös Sunset Boulevardi läpi ja sit vähän ajeleen kans downtowniin.

Eilen herättiin taas pirun aikasin ennen viittä, ja ajettiin Orange Countyyn eli OC:hen Newport beachille, missä ne OC:ssakin (tv sarja) hengaili. Taas jäi auringonnousu näkemättä sumun takia ja aamusin on tosi kylmää, mutta me käveltiin siellä beachilla ja ympäriinsä kaduilla, kunnes vaihdettiin beachia ja ajettiin freeway 1:stä, eli rantaa myöten Laguna Beachille. Siellä otettiin vaan aurinkoa, koska oli se vesi oli jäätävää! Totuin niin tohon Atlantin lämpöön, että toi on jääkylmää siihen verrattuna.

Laguna beachilta sit ajettiin Santa Monicaan, parkkeerattiin auto ja otettiin meijän pyörät. Ekaks pyöräiltiin Pierille, missä pyörittiin jonkun aika, ja sit pyöräiltiin Venice Beachille. Sinne ei kestä pyöräillä tota rantatietä kun ehkä 10-15min! Ja sinne pyöräillessä oon aika varma, että tuli nähtyä julkkis. Sillä oli tosiaan iso lierihattu ja aurinkolasit, mutta se puhu puhelimeen ja sen ääni kuulosti aika tutulta, mutta en siitäkään nyt varma oo.

Pyöräilyn jälkeen mentiin tonne shoppailukadulle ja siellä kuvattiin yhtä sarjaa, mitä en kyllä ollu ikinä kuullukaan, eli Private Practise. En nyt ihan varma oo, että kuka se nainen ja mies oli, mutta aika isoja staroja ne oli. Täytyy tsekata, nyt ei jaksa.

Tänään nukuttiin pitkään eli johonkin puoli ysiin asti. Ensiks mentiin kattoon Hollywood sign, ensin kauemmalla rinteelle ja sit sellasta pikkutietä vaikka kuinka pitkälle ylös. Ja siellä just asu paljon julkkiksia, pari taas saatto olla jotain, ketä nähtiin, mut ei niin suuria staroja, et oltais tunnistettu. No tosiaan sinne kyltin lähelle ei pääse, et aika kaukana on lähin paikka minne pääsee, me oltiin siellä kulmilla. Otettiin kuvia ja kun oltiin sitä tarpeeks ihailtu, ajettiin downtowniin ja otettiin metro. Mentiin kattoon Disney Consert Hall tsekkaan(Esa-Pekka Salonen on ollu siellä joku kapellimestari tai mikä lie) ja sit Walk of Famelle. Otettiin tähdistä kuvia ja käveltiin siellä, vierailtiin turistikaupoissa ja nautittiin LAsta! Jossain välissä metroiltiin myös Angels Flightille, mikä on siis maailman lyhin rautatie. Se on ehkä 50m pitunen rata, mikä menee ylös ja alas ees taas. Mentiin sillä ylös ja hintaa oli huimat 25 senttiä! :D

Sit takas Hollywood Boulevardille, ja illalla ajettiin Rodeo Driven kautta R:n talolle. Ja nytkin väsyttää törkeesti, kello on puoli kakstoista. Huomenna on aikanen herätys, eli nyt nukkumaan! Toivottavasti en unohtanut mitään kauheen olellista näistä päivistä.

2 kommenttia:

Janiika kirjoitti...

Private Practice :) se on se Greyn anatomian sisarsarja, joku rakkauden anatomia suomeks! Superhyvä sarja!

Jenni kirjoitti...

oon ihan kateellinen private practicen kuvauksista! se on hyvä ja näit varmaan kate walshin eli addisonin sil on punertava ruskee tukka, se on mahtava!