18.8.2011

Catalina Island and whales

Tänään herättiin seiskalta ja ennen kasia löytyykin ajaan kohti Dana Pointia, mikä sijaitsee Orange Countyssa. Joku tunti sinne meni ajaa, ja sit auto parkkiin ja ootteleen venettä. Se oli kaks kerroksinen vene, sinne mahtu varmaan 100 ihmistä, ja mentiin sillä siis Catalina Islandille. Matka kesti reilu tunnin, ja matkalla nähtiin valas!!! Se oli törkeen iso, ihan kun jostain kauhuleffasta joku monsteri. Vitsi ei mulla ollu hajuakaan, et ne voi olla noin isoja! Oon nyt ihan fiiliksissä tästä! Sain tosi huonon kuvan, vähän sen selkää näkyy, mutta ei oo helpointa yrittää arpoa, että missä kohassa se nousee taas pintaan ja saada vielä kuvakin otettua.

Toi saari oli tosi nätti ja me mentiin ekaks snorklaileen. Se ei kyllä sovi mulle, en pysty ymmärtään, että saan henkeä suun kautta, ja pientä panikointia oli ilmassa. Kyllä mä sit vähän snorklailin ja kattelin kaloja! Mutta se vesi oli jäätävää!

Sit loppupäivä maattiinkin rannalla, ja ennen kuutta lähti vene takas Dana Pointiin. Taas nähtiin valaita, mut ne oli kaukana, näky vaan kun ne suihkutteli vettä ilmaan.

Takastulo automatkalla hetken mietin snorklausta ja sain paniikin kehitettyä itelleni, etten muka saa henkeä kunnolla... Mä vihaan niin tätä et miten osaan saada itteni panikoitteen tollasia asioita vaan ajattelemalla, ja sit en saa rauhotuttua millään. Nyt vieläkin pari tuntia myöhemmin tarkkailen hengitystäni ja en saa itteeni uskomaan, että hengitys luistaa... Snorklaus ei siis tosiaan sovi mulle.. Mulla on kyllä nyt myös ihan tajuton koti-ikävä, että kaikki tollanen stressaa. Toivottavasti tää nyt menee ohi yön aikana ja nukun hyvät yöunet! Huomenna lähdetään aikasin ajamaan kohti Grand Canyonia! Matkalla pysähdytään jossain kaupungissa, eli reilu 8h autossa istumista edessä.

xoxo

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

No ei tartte koti-ikävöidä enää kauaa. <3
Kohta nähdään!

<3: Eppu

Anonyymi kirjoitti...

Jep, alle viikko! Mut kyllä se koti-ikäväkin varmaan ehtii taas kääntyä ja pian toivot et oisit takasin jenkeis :D Toivottavasti et kauheesti tollasia paniikkikohtauksia saa, nauti nyt viimesistä hetkistä (tältä osalta) kunnolla<3 Syksyn pimeinä iltoina saat sit miettiä lämpimiä muistoja sieltä:) tulipas runollista :D

Hei dude Grand Canyonilta odotan sit paljon kuvia! tai ei, en sittenkää... tuun vaaan niiin älytttömäm kateelliseks.. jos tästä enää voi edemmäs mennä :DD äää-- iha kreisiii et oot koht jo suomes!

Jannina kirjoitti...

ah, dana point <3

enlav kirjoitti...

Jannina: Niin joo oot käyny siellä kun olit siellä Californiassa aupairina :) Oli kyllä ihana paikka!