10.6.2011

50

Keskiviikkona mun puolipaivan jalkeen menin hostmumin ja lasten mukaan lastenlaakariin, kun S:lla ja babylla oli tarkistukset. Ja sit suunnattiin hostmumin tyopaikalle, se teki mulle laserkarvojenpoiston kainaloihin! Ensin se laitto jotain voidetta, minka pitais vahan vieda kipua pois, mutta kylla se silti sattu aikas paljon. Ihan kun olis neuloilla pistelly, mutta ei siina onneks menny kun ehka minuutti per kainalo. Ja se teki sen 45 asteella (tai mikska niita ikina kutsutaan, mutta noita numeroita pystyy vaihtaan, mita suurempi, paremmin tehoaa, mutta myos sattuu enemman). Ja mulle ton pitais kylla tehota hyvin, koska mulla on tosi vaalee iho ja tummat ihokarvat, niin toi on paras yhdistelma. Eli nyt pitais viela pari kertaa tehda ennen kun ma lahden, kun kainalot saa tehda kuukauden valein. Ja jos se ehtis saaretkin tekeen tolla laserilla kerran tai kaks, niin olis tosi kivaa, saarissa pitaa vaan olla valissa kaheksan viikkoa. Hostmum vaan kysy, etta miksen aikasemmin ottanu puheeks, han ei uskonu, etta ma kestaisin ton, kun mulla on niin huono kipukynnys. :D Mut en ma ees tajunnu, vasta pari kuukautta sitten kun se alko itelleen tekee, tiesin, etta niilla on toi laite siella.

Ton jalkeen menin sit Oakwoodiin yhteen ulkopooliin itavalta A:n ja saksa B:n kanssa. Sinne paasee ilman membershippia, et $5 per kerta, mutta hiukan ennen seittemaa kun oltiin menossa, ne oli just vaihtamassa sita rahastajaa, niin se sano, etta menkaa vaan, han laski jo kassan. :p Eli paastiin sit ilmaseks! Rentoiltiin siella sit kasiin asti, kunnes se sulkeutu. Ja sen jalkeen mentiin Greene Mallille Cheesecake Factoryyn. Syotiin kyllakin vaan ruokaa, ei otettu cheesecakeja. Ja sit mentiin vaan istuun siihen aukiolle, siella oli taas livebandi soittamassa ja meilla oli vaan niin hauskaa. Istuttiin siella sit johonkin yhteentoista asti, kunnes lahettiin kotiin. Ja viela sillonkin oli +28 astetta!

Eilen lapsilla ei sit ollu enaa koulua, vaan ne oli koko paivan kotona. Onneks ne leikki paljon naapureitten kanssa, ja meilla oli playdatet saksa S:n kanssa, kun silla on hoidettavana 5v. poika ja 8v. tytto, eli just samanikaset. Ja ne leikki tosi hyvin keskenaan, ja kyseli jo lahtiessa, etta koska nahdaan uudestaan :) Mekin paastaan niille joskus, koska ne on tosiaan tossa lahella, voidaan pyorailla sinne!

Illalla mentiin itavalta A:n kanssa Stubb parkkiin vaan kaveleen ja piti ottaa kuvia, mut saksa B eksy, eika koskaan selviytyny sinne, joten kuvien otto vaihtu 45min istumiseen ja odottamiseen, joten paatettiin nahda meilla, ja tultiin kattoon I love you Phillip Morris, minka sain eilen netflixista. Ja oli kylla hyva elokuva! :)

Tanaan tyoskentelen aamusta iltaan, kun noilla on hostdadin veljen valmistuminen, mutta ne ottaa kaks vanhinta lasta mukaan, et mulla on vaan nuoremmat sit illan. Ja suunnitelmissa on laittaa ne aikasin nukkumaan ja menna itekin aikasin nukkuun, koska huomenna olis suunnitelmissa lahtea Clevelandiin joskus viiden aikaan aamuyolla ajaan itavalta A:n kanssa :) Eli viikonlopun tuun viettaan Lake Erinin rannalla, Clevelandin downtowniin tutustuen, mm. The Rock and Roll Hall of Fame. Ja lauantai ensiks menee Cedar Pointissa, siella on ainakin Amerikan isoimpia vuoristoratoja! :)

Nyt ma yritan viela loytaa meille hotellin toks yheks yoks, kun telttailu oli plan A, mut sit kun ollaankin vaan kaksin ja on luvattu ukkosta, niin vaihdettiin hotelliin. Siella ei oo yhtaan hostellia, pari motellia, mihin ikaraja on K21 :D Mut loyty joitain kivoja hotelleja, mitka on alle sata dollaria per huone, eli n. 50 dollaria per naama. Joten moimoi!

PS. Nyt onnistu taas kuvien lisaaminen, niin tassa nyt kaikki 50 quarteria, sain ne jo pari viikkoa sit, mut oli ongelmia kuvien lisaamisen kanssa! Ja sit muita erikoisia kolikoita on just kultainen ja hopeinen dollari, ja pari erikoisquarteria (toi kotka on se normaali, mika on ehka joka toisessa quarterissa). Ja toi eka kuva ei vaan suostunu kaantyyn...Eniten ma ite tykkaan tosta Nevadan quarterista, se on niin natti!




 Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ei kommentteja: