17.6.2011

Shoppailua ja elokuvia

Ma en tajua mika tassa on taas vikana, kun taa ei vaan suostu lataan noita kuvia photobucketista tanne. Tai antaa sen ihan ihme linkkina, minka siis kopioin tahan, et jotenkin se tulee kahteen kertaan, mutta vaikka poistais toisen, niin ei silti nay. Eli noita viime viikonlopun kuvia yritan sit viikonlopun jalkeen saada, jos onnistuis.

Keskiviikkona meijan piti menna playdatelle saksa S:n kotiin, mutta sit tulikin rankkasade ja alko ukkostaan, niin piti kaantya takasin, ja oltiin kaikki ihan markia, vaikka ei ees pitkalle ehditty kaveleen ja pyoraileen. No ne sit tuli tanne ja lasten leikkiessa katteltiin S:n kanssa Twelve -leffa, missa on Chace Crawford, mutta ei siina leffassa sit mitaan muuta hyvaa ollutkaan. :D Illalla mentiin viiden maissa itavaltaA:n kanssa nolailemaan itteamme... Ensin mentiin fedexiin, ja ehka kannattais lukee sen laminointilaitteen ohjeet, ettei jumita sita paperia sinne ja et sen tyontekijan taytyy avata koko kone, mika kesti 10min.. :D Sielta jatkettiin Dayton Malliin, ostin ihanan kesamekon Forever 21:sta alle $20, vaaleat leopardibikinit Wet Sealista alennuksilla $16 ja DSW:sta Sauconyn lenkkarit (ikina kylla kuullukaan tota brandia) hiukan alle $40! Yhessa kaupassa A kyseli myyjaa avaan sovituskopin ovea, ja se olikin asiakas. Ja sit A lukitsi ittensa sen sovituskopin ulkopuolelle, kun tuli nayttaan mulle asuaan. No sit mentiin Five Guysiin syomaan, kun kaikki on sita kehunu, ja olihan siella tosi hyvat hampurilaiset! Ja ranskalaisia tuli oikeesti ihan tuhottomasti, etta olis pitany ottaa ne puoliks, kun molemmilta jai yli puolet syomatta.

Mulla on viela listalla Arby's, Taco Bell, KFC, Dunkin Donuts ja Applebee's, mita pitaa kokeilla, eli tallasia suosittuja ravintoloita tai ruokapaikkoja. Jo testattu on Wendy's, Panera Bread, Burger King, Cheesecake Factory, Buffalo Wings, TGI Friday's, Fricker's, Greater's, Gold Stone, Five Guys... Eli jos tulee mieleen, niin kertokaas nyt kaikkia, missa pitaa kayda syomassa/herkuttelemassa, ettei jaa mikaan tarkea valista ;)

No tosiaan keskiviikko illalla tultiin viela meille, katteltiin Youth in Revolt -leffa OnDemandilta, mutta ei ollu mikaan erikoinen.

Eilinen tyopaiva oli aika normaali, paitsi et kavin taas hakeen P:n voimistelusta. Ja pystyin taas ajaan sen paikan ohi, mutta siina huomasin kylla heti kohdalla, etta se olikin jo tossa, mut takana tuli auto, niin en voinu jarruttaa. Illan kavin testaan uusia lenkkareita ja kaytiin vahan juoksenteleen Maxin kanssa, ja myohemmin kavin viela molempien kanssa pienen kavelylenkin. Ja kattelin American Pie 2:sta telkkarista ja menin aikasin nukkuun ennen kymmenta.

Nyt lapset nukkuu viela, kohta meen ne herattaan, kun kello on melkein kymmenen, ja pitaa viela pakkailla loppuun ym. paivan aikana, koska illalla sit alkaa roadtrip kohti Canadaa. Me yovytaan Niagaran Putouksilla Canadan puolella, ja olis tarkotus vierailla myos Torontossa. Eli hauska viikonloppu tulossa! :)

Palaillaan sit varmaan maanantaina!

PS. Luin eilen tota Bloomberg Businesweek -lehtea, ja siina puhuttiin Euroviisuista, oli myos Lordista kuva ja pieni teksti: "In 2006, Lordi confirmed suspicions that Finns should stick to elk hunting." Eli 2006 Lordi varmisti epailykset, etta suomalaisten pitaisi vain pysya hirvenmetsastyksessa."

8 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

Oon ite käyny KFC:ssä sekä Prahassa että Amsterdamissa, ja suosittelen kyllä! aivan erilainen kanakokemus kuin mikään muu ennen sitä :D

enlav kirjoitti...

Joo kyllä täytyy käydä! Ja nyt on odotukset korkealla ;)

Anonyymi kirjoitti...

Crawford!<33

Mä oon käynny tuol KFC:ssä Sevillassa, ja no en ottanu kanaa ollenkaa :D Vaan ranskalaiset, mut ne ei ollu mitää kauheen hyviä. Et esim mäkin ransikset on paaljon parempia. Mutta en niist kanoist sit tosiaan tiiä.. :D

Ja toi Saucony on varmaa merkkina iha yhtä turha ku joku D&G tai lacoste tai mitä näitä nyt on :D

Anonyymi kirjoitti...

Nyt joku lissu hyökkää mun päälle kirkuen et "ei lacoste oo turha!!!" :DDDD

enlav kirjoitti...

Jutta: Haha :D Hyvä testata uutta paikkaa ja ottaa vaan ranskikset, kun ne just on kuuluisia kanastaan ;)

Anonyymi kirjoitti...

En mää sitä sillai halunnu ertyisesti "testata":D Enkä tiiä oisko siel ollu muutaki ku niitä ihme kanoja mis on LUUT, ja niitä en ainakaa halua... :o

Anne kirjoitti...

Skyline Chili! Chili Cheese Fries<3

enlav kirjoitti...

Jutta: Mä oon alkanu tykkään siivistä, et vaik niissä on se luu kans! Buffalo wings <3

Anne: Hei oon muuten ollu tuol Skyline chilissa! Mut oon syönyt vaan ranskalaisia ja salaattia :D