1.6.2011

Kesäkuu

Eilen oli taas hiukan reilu +30 astetta, ahh mita autuutta! <3 Vietinkin takapihalla 3,5h S:n tultua kotiinsa, makoilin bikineissa auringoissa ja syotiin jaateloa! Ja sain vihdoin Eclipsen luettua, enhan ma alottanutkaan sen kun varmaan viime vuonna... En nyt ainakaan palanu, kun suihkuttelin 85 suojakertoimista aurinkorasvaa. :D

Taa talo oli kun sauna viiteen asti, kunnes korjaajat tuli korjaan ilmastoinnin. Ja ne kyseli taas kaikkia ihania kysymyksia, ja ma vaan vastailin en ma tiia, joten ne joutu ettiin kaiken ite. Mut sit alko ilmastointi toimiin, ja koko talo muuttu vahan normaalimmaks. Tosin mulla basementissa on tosi ihanaa, siella on viilee nukkua :)

Hostvanhemmat oli myohassa, ne tuli vasta kakskyt yli kuus, ja ma sit pyorailin tohon lahipuistoon pitaan saksa S:lle seuraa, kun se viela tyoskenteli, sen hostpoika oli pelaamassa jalkkista. Juteltiin siella varmaan 45min, kunnes se peli loppu ja tulin kotiin. Ja sit ysin jalkeen itavalta A tuli hakeen mut ja mentiin S:lle (kun se edelleen tyoskenteli, tosin lapset oli jo nukkumassa) kattoon You again -leffa. Ei nyt ollu kovin ihmeellinen, ihan semi hauska, mutta ei nyt oikein kunnon komedia. Kotiin tulin sit puoli kahteltatoista.

Tanaan kaytiin jo kaveleen vahan babyn kanssa ja se jai nukkuun rattaisiinsa autotalliin. Ja kohta tanne pitais siivoojien tulla, et joudun niita vaisteleen. Ja tanaan on pitka tyopaiva, kuuteen asti normaalin kuuden tunnin sijaan.

Ei kommentteja: