15.6.2011

Hiukset

Laiska bloggaaja taalla taas terve! Maanantaina lahdin juoksulenkille, mutta kavelin osan matkasta, koska juokseminen on kamalaa. :D Ja sit lahdin thaimaa S:n kanssa Kohl's:ille, mista ostin alennusrekista vaalean ohuen villatakin, ei ihan perusmallinen, vahan erilainen. Oli 60 prosentin alennuksella, eli hintaa vaan about 15 dollaria, ja sit mulla oli viela postissa tullut 10 dollarin lahjakortti, joten maksoin alle viis dollaria siita! Sit mentiin Walmartiin, missa nahtiin myos meijan LCC, ja ostin hiusvarin. Pohdin siella pitkaan, etta mita uskaltaisin kokeilla, kun oon vaan Lorealilla koko ajan varjailly. Paatin olla rohkea ja ostaa Revlonin blondin hiusvarin, mika oli alle nelja dollaria, kun Lorealin oli puolet kalliimpi. Mukaan lahti myos dollarin vihrea kynsilakka. Molemmat oltiin sit vasyneita, ettei mitaan muuta jaksettu tehda, joten tulin kotiin jo yheksalta.

Eilen vauva oli tosi karttyisa ja nukku tosi paljon, ja illalla silla sit olikin kuumetta, etta siina syy. Paivalla menin hakeen P:n voimistelusta hostmumin autolla, kun sen vanhemmat on pois kaupungista. Pikkasen taas outo ajaa noin isolla autolla, kun on tottunu tohon omaan pieneen. Hostdad vaan valitteli mun autosta, etta se oli niin kamala ajaa, kun ei oo ilmastointia. :D No ensin mulla oli kylla ongelmia saada auton ovet auki, kun vaikka painelin kaukosaatimesta tai auton sisalta, niin en saanu takaliukuovia auki. Piti kayda kysyyn naapurilta apua, kun silla on samanalainen auto ;) Ja sit en meinannu loytaa P:n voimistelupaikkaa, vaikka oon kayny siella monta kertaa, ja varmistin viela kartasta, niin silti ajoinkin sen ohi, kun se on vahan taka-alalla. Ja valissa jo soitin hostmumille, etta missa se paikka siis olikaan. Onneks ma oon aina ajoissa, et lahettiin tosi aikasin ja meilla oli silti viela 10min aikaa kattella P:n voimistelua, ennen kuin se loppu.

Iltapaivalla kattelin vaan telkkaria, kun baby nukku ja lapset oli naapureilla leikkimassa. Ja joskus viiden aikaan oltiin pihalla S:n, babyn ja koirien kanssa, ja Max leikki kepilla. No se puras sen kepin poikki, ja sellanen pieni osa jai jumiin sen ylahampaitten valiin poikittain, melkein vikoihin hampaisiin, etta oli "syvalla" sen suussa. Se raukka rupes paniikissa painaan paata maahan ja yritti tassulla sita saada pois, mutta se oli oikeesti tosi tiukasti siella. No mun piti sit saada se pysahtyyn, etta sain kateni sen suuhun, toivoin vaan ettei se pure, kun se ite panikoi, ja parin yrittamisen jalkeen sain sen pois. Vahan silla aukes ien tai joku, kun mun kateen jai verta, mutta oli kylla niin onnellinen, kun saatiin tikku pois! Mutta meni se heti sit saman kepin luokse, mutta ma vein ne kepin palaset roskikseen.

Illalla otin Maxin mukaani pienelle juoksu/kavelylenkille, ja sen jalkeen varjasin hiukseni! Ja varjatessa se naytti pelottavan oranssihtavalta, mutta lopputulos oli hyva! :) Eli ens kerrallakin ostan tota samaa halppisvaria! Loppuillan hengasin vaan kotona, kavin kavelemassa tossa naapurustossa hostmumin ja lasten kanssa, kun ne meni ajeleen tolla sahkoautolla, mika niilla on. Makin olisin halunnu tollasen pienena, se on niin hieno! Ja meilla oli siis koirat hihnoissa, ja yhesta pihasta syoksy sellanen valkoinen pieni koira raksyttaan ja haisteleen naita, ja Bailey oli ihan paineissa, pelkasin etta se kuristuu pantaansa, kun yritti paasta sita kattoon, ja me yritettiin sit saada koirat toiseen suuntaan. Ja sen koiran omistaja seiso siella pihassa toisen koiransa kanssa, eika tehny mitaan!! Ma jo luulin, etta ei toi voi olla sen koira, koska se vaan tuijottaa sielta kun idiootti, mutta hostmum oli menny jutteleen sille, ja sen koira se oli. Et sen vikahan se olis tietenkin ollu, jos Max olis hyppiny ja onnistunu satuttaan sita, kun se oli niin pieni ja toi on kuitenkin voimakas koira...

Tanaan olis tiedossa varmaan vahan kaupoissa kiertelya ja ehka minigolfia, jos itavalta A:lla nyt on kans puolipaiva :) Ja ma yritan saada latailtua kuvia viikonlopulta bloggeriin, katotaan onnistuuko tanaan.

PS. Tolla Clevelandin matkalla tein ihanan loydon mun autosta! Siina on ratissa toi cruise -juttu, etta painat vaan nappia ja auto kulkee samaa vauhtia koko ajan. Ja sit plussalla ja miinuksella saa meneen lujempaa ja hiljempaa. Enhan ma ookaan tolla ajanu kun 9kk, etta ihan hyva tassa vaiheessa loytaa.

5 kommenttia:

Janiika kirjoitti...

Kutsutaan myös vakionopeuden-säätimeksi ;)

Riikka kirjoitti...

^ cruise control :D ihana sana.

enlav kirjoitti...

Janiika: Haha ei voi tietää ;) Mutta kiitos.

riikkaaa: :D

Mari kirjoitti...

Haha, mä oon ajellu täällä lähes vuoden ja aina välillä kaivannut vakionopeudensäädintä, en oo kuitenkaan ikinä etsimällä etsinyt sitä nappia tai kysynyt hosteilta :D Nyt tän sun postauksen jälkeen oli pakko kysyy mun hostäidiltä et onko meillä se ja kyllähän se kuulemma löytyy jokaisesta tän perheen autosta :DD

enlav kirjoitti...

Mari: Haha no en oo sit ainut ;)