22.6.2011

Dairy Queen

Maanantaina heratys oli kamala huonosti nukutun yon jalkeen. Nain yolla ihmeellisia unia, mm. et hostdad toi kaarmeita tanne taloon, ja mua ei paastetty pois, vaikka pelkasin niita ihan kamalasti. Uhkasin soittaa LCC:lle, mutta se ei muistaakseni tuonu apua mun unessa. :D Taa viikko on onneks ollu helppo, kun P ja S on paivaleirilla ysista neljaan, etta aamulla katon kolmen lapsen peraan 45min ja sit melkein puoli viiteen asti babyn kanssa kahden, kunnes P ja S tulee, ja sit kolmen lapsen kanssa loppu 1,5h, ei paha :) Et maanantaina sit vaan makoilin ja otin rennosti, ja parantelin kuumettani. Se nousi viela pahemmaks illalla, mutta onneks yon nukuin kuitenkin hyvin.

Tiistaina aamusta oli viela vahan kuumetta, mutta tylenolia kun otin kerran, niin sit ei tullu enaa takas. Mut paiva meni silti kans aika lailla telkkaria tuijottaessa.. :D Saan taalla ihan yliannostuksen telkkaria, hups. Illalla soin kanaa, mita noi grillas, ja menin taas aikasin nukkuun, et nainkin jannaa mun elama.

Tanaan aamulla itavalta A tuli tanne ja katteltiin babyn nukkuessa Knight and Day, kun A ei ollu sita nahny (itelle oli neljas kerta... Mut se on hyva leffa!). Vahan juteltiin ja sit A:n piti menna jatkaan toita kahekstoista, joten hengailtiin pari tuntia babyn kanssa kaksin, kunnes hostmum tuli kahen jalkeen.

Ma lahin sit ostaan postimerkkeja, mutta taa Centervillen posti oli suljettu lopullisesti!! Eli en tiia mista ihmeesta nyt aion taikoa noita postimerkkeja... Taytyy loytaa joku muu postitoimisto, mut ei oikein hostmumikaan tienny, etta missa on seuraavaks lahin. Rakas serkkuseni on aina niin kiireinen (ainakin omien sanojensa mukaan), etta ei tietaakseni tata lue, mutta kuitenkin tiedoks, etta sun synttarikortti taitaa tulla myohassa, riippuu koska saan niita postimerkkeja :D

Myohemmin sit lahin hostmumin, sen vanhempien ja lasten kanssa jaatelolle Dairy Queeniin, sielta kirjastoon ja ruokakauppaan. Ostettiin suklaamuroja (koska ma halusin!), toivottavasti ne on hyvia. Aiti ei ikina suostunu ostaan niita, joten taytyy nyt taalla syoda kaikkea mita haluaa ;) Haha ei vaan pitais kylla karistaa noi parit kilot, mita on tullu. En ma tietaakseni onneks oo montaa kiloa lihonu, mutta kylla ehka 3-5, en oikein tiia mita toi vaaka nayttaa. On mulla tassa kaks kuukautta aikaa karistaa kilot...

Kaikkeen tohon meni aika monta tuntia, et tultiin kotiin puoli seittemalta. Matkalla haettiin Wendysilta meille salaatit, otettiin molemmat Berry salaatit, missa oli siis erilaisia salaatinlehtia (myos voikukanlehtia :D), juustoa, mansikansiivuja ja mustikoita. Oli ihan hyvaa, mutta kylla ma mieluummin syon mansikat ja mustikat erikseen ilman salaattia :) Hostmum on tan viikon taas puhelinpaivyksessa, ja joku sille soitto, ja sen piti lahtea tyopaikalleen. Se oli ottamassa lapset mukaan, mutta ma sanoin, etta kylla ma niita katon, kun ei mulla muutakaan tekemista oo. Se sit kiitteli kovasti ja lahti, mut melkein samantien hostdad tulikin jo, et laitoin vaan mac & cheesea lapsille, ja siina oli aika lailla mun lastenhoito.

Huomenna illalla itavalta A on vapaalla, joten pitais tehda jotain, ja perjantai illalla mennaan perheen kanssa Cheesecake Factoryyn mun synttareitten kunniaks.

PS. 7 viikkoa + taa loppuviikko toita jaljella! Ja yks niista on loma viikko, eli 6 viikkoa virallisesti toita, jippii! Kohta paastaan laulaan I'm coming home I'm coming home, tell the world I'm coming home!

PPS. Ei muuten kannattais eksya katteleen tallasia surullisia, mutta ihania videoita. Mut taa voidaan laittaa Roosan syyks, kun laitto tollasen blogiinsa, ja pakkohan se oli kattoa. Toi kymmenen minuuttia sit menikin nyyhkyttaessa. :D



3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ai kauhee toi video!! Tai ihana siis mut.. :D Tää oli sentää ilonen video. Eilen paruin ku katon sen Bamin haastattelun sielt Dunnin kolaripaikalla.

Anonyymi kirjoitti...

Katoin joskus koko illan noita tommosia sotilaitten kotiinpaluu-videoita ja pillitin just koko ajan silmät päästä. Noi on kyllä niin ihania. Nyt en viitti ees avata tota kun ei nyt oo aikaa itkeskellä mutta meinaan kyllä alkaa jo itkee täällä kun vaan ajattelen tota videoo :D

Ninni kirjoitti...

Ei tuota videota voi parkumatta kattoa :D