30.6.2011

The Tourist

Keskiviikkona olin off 4pm ja menin itavalta A:n mukaan kampaajalle. Se oli vahan hienompi kampaamo, mut se halus sinne kun se hostperhekin kay siella. Se vaan leikkautti latvat ja otsatukan, ja makso 45 dollaria. :D Kun meilla sit oli aikaa, niin mentiin hetkeks istuun yhteen puistoon ja sit suunnattiin Dayton massage schooliin, meilla oli hieronta-ajat! Toi tunnin hieronta oli kylla niin ihana, ja se oli kokovartalohieronta, ahh! Sen oikea hinta on 35 dollaria, mut me otettiin neljan kerran lahjakortti puoliks, ja se oli satasen, et molemmilla on viela yks kerta, ja kerralle tuli siis hintaa vaan 25 dollaria! :)

Hieronnasta pysahdyttiin Arby'siin syomaan, ja rakastuin niitten kierreranskiksiin! Missaan muualla en oo noita kierreranskiksia nahny, ja ne on vaan niin parhaita! Soin myos kanahampparin, mut ma tykkaan enemman siita crispychickenista kun tollasesta kanaleikkeleesta. Mutta ne ranskikset! <3 Ruokailun jalkeen suunnattiin saksa S:lle kattoon Potterin tokavika osa, kun A ei ollu viela nahny sita. S:n hostmum kokos Ikean sohvaa, joten tossa alotuksessa kesti, ja leffa loppu sit puoli yhelta. Tosin ma taas nukahdin jossain valissa, mutta onneks oon jo nahny ton leffan! :D

Tanaan urheilin babyn kanssa palauttaan ton leffan redboksiin ja sit kirjastoon, eli about 50min kavely suuntaansa. Ja ma niin rakastan tota kirjastoa, kun sielta saa lainattua uusia leffoja! Nyt lahti mukaan The Switch (Jennifer Aniston & Jason Bateman), mika oli tosi hyva! Loysin myos The Touristin (Angelina Jolie & Johnny Depp), mika oli aivan loistava! Ja vikana Beastly (Vanessa Hudgens & Alex Pettyfer), mika vasta tuli netflixiinkin tilattavaks pari paivaa sit! Se olis sit tarkotus kattoo illalla :) Ja illan suunnitelma olis menna Kings Islandille A:n kanssa, kun se onkin vapaalla tanaan ja huomenna, ja sit jos ymmarsin oikein, et oon huomen aamulla vapaalla, niin sleepoverit A:n talossa! :) Sounds like a plan! :)

Nyt vois kattoo kamat valmiiks ja kayda suihkussa, tunti aikaa ennen kuin P ja S tulee kotiin! Eli moimoi! <3

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mistä oikein saat noita lahjakortteja ja kuponkeja kun sulla tuntuu olevan niitä aina joka paikkaan? :D

enlav kirjoitti...

Amerikka on lahjakorttien ja kuponkejen luvattu maa ;) Siis kuponkeja tulee joka puolelta. Mut ton hierontalahjakortin pysty ostaan kuka vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Vitsi munki pitäis kattoo toi Potterin tokavika osa.. Meil on se jo DVD:lläki mut jotenki vaan jäänny... :D Ihan kohtaha tulee jo se vikaki osa nii pitäis pitää kiirettä :D

enlav kirjoitti...

Jutta: Joo kannattaa, se on tosi hyvä :)