5.6.2011

Ratsastusta ja surffailua

Torstaina jenkki H tuli tosiaan tanne, pelailtiin Speed Stackia ja sain sen koukuttuun siihen ihan taysin, etta halus menna ostaan omaks sen. Ja ei sit saatukaan kakkua, kun hostperhe tuli kotiin vasta yheksan jalkeen ja sit lapset meni vaan kiireesti nukkumaan.

Perjantaina oli hankalampi tyopaiva, kun hostdad tyoskenteli kotoa kasin. Kaytiin babyn kanssa naapurissa ja hengailtiin paljon ulkona, ja istuttiin turhaa 15min bussiypysakilla S:n bussia odottamassa, mika ei sit koskaan tullutkaan. Hostdad olikin menny hakeen sen koulusta, koska P:lla oli koulussa joku lounas vanhempien kanssa, mutta ei sit ollu mulle mitaan ilmottanu. Ne sit tuli takas puoli yhen jalkeen ja kaytiin taas puistossa ja nautittiin ihanasta ilmasta! \

Illalla mentiin hostperheen kanssa ulos syomaan nimppareitten kunniaks, DoubleDay tais olla paikan nimi. Soin tosi hyvan juustohampurilaisen ja ihania ranskalaisia, ja ensiks pari pienta pitsan siivua, niin en sit ihan pystyny viimeisteleen tota burgeria... Ja kotona sit viela kakkua, oli ihan kamala ylitays olo. 

Eilen aamulla herasin jo ennen kaheksaa ja olin 8.45am hakemassa saksa B:ta ja kolumbia A:ta (A tuli viikko sitten). Pienten eksymisten jalkeen Daytonin downtownissa, kun siella on toi ikuinen tietyo tossa 75 motarilla, ja exitit oli suljettu, mihin gps yritti meita ohjata. Piti sit vaan alkaa ajaan johonkin suuntaan valittamatta gps:sta, ja loyty avoin ramppi. Matkalla ihana aurinkoinen saa alko muuttuun tummaks taivaaks ja sateeks, ja perille paastyakin satoi, mutta sit se meni ohi. Eli meillahan oli LCC tapaamisena ratsastusta. Meita oli kuus ja sit siella oli nelja muuta tyttoa ja kolme ohjaajaa, eli yhteensa 13 ratsukkoa. Mulla oli hevosena sellanen iso valkoinen Lena hevonen, mika oli tosi kiva. Mentiin siis kaveleen tunti sellasta maastopolkua, osa ei ollu ikina ratsastanu aikasemmin, ja osa jonkin verran. Mun takana oleva tytto oli kuulemma ratsastanu paljon ja silla oli kolme omaa hevosta, mutta sit se ei saanu yhtaan jarrutettua sen hevosta, joka halus kulkee mun hevosen hannassa kiinni koko ajan. Lopulta mun hevonen hermostu siihen ja potkas ihan kunnolla, mutta ei se siltikaan oppinu... :D Ja se ohjaaja, joka meni ekana, talutti varmaan puolet matkasta sen hevosta, kun se hevonen vahan pelkas kaikkea, eika suostunu meneen eteenpain. Ja yks tytto tippu, kun sen hevonen hermostu seuraavalle hevoselle ja teki jotkut hyppelyt. Ja kolumbia A sano ratsastaneensa paljonkin Kolumbiassa, mutta sen hevonen pysahty koko ajan syomaan puista tai maasta, ja se ei ikina saanu sita lopettaan syomista. Kerran se hevonen nappas oksan maasta, mut se olikin ihan jattioksa, ja se silti piti sita oksaa suussaan ja kun se oksa raahautu maata vasten ja lehdet kahisi, se hevonen saikahti ja lahti ravaileen sita karkuun, mutta ei silti paastany irti. Mutta hauskaa oli, rentouttavaa kavelya, ja viela lannensatuloilla, mutta nyt on jotkut istumaluut tai mitka lie kipeana.

Sielta tulin sit vaan kotiin vaihtaan vaatteet ja ajoin Targetille, mista thaimaa S poimi mut kyytiin. Ajettiin yhteen Five Rivers Metroparkkiin, missa oli ilmaista kanooteilla/kajakeilla menoa. Mentiin siella jarvella sit kajakeilla, oli tosi hauskaa! Ja siella oli myos pari tollasta surffilaudan tapasta, missa pysty oleen polvillaan tai seisomaan ja melomaan. Pitkaan jouduin metsastaan sellasta ja sit vihdoin sain sellasen. Kylla seisominenkin siina onnistu, vaikka alko tuleen jo aallokkoa, etta piti oikein kunnolla meloa, etta pysy rajatun alueen sisalla. Halusin kastautua, kun oli niin kuuma, yli 30 astetta oli, Masonissa oli ainakin ollu +35, mut en tiia mita tuolla oli, joten kerran sit puoliks vahingossa tipuin veteen. Piti vaan ensiks aurinkolasit pelastaa, ja sit saada lautta takas kiinni, kun aallot vei sita karkuun. Ja porukka kylla kaatuili noilla ja ihan kanokeillakin monta kertaa, etta en ollu ainut siella uiskentelija. Tosin mulla ei ollu oikein sopivat vaatteet, kun olin hame paalla ja sielta vedesta kun hyppas takas laudan paalle, hame tahto nousta korviin. Mutta oli mielettoman kivaa, tosin unohtu laittaa aurinkorasvaa ja kun suorassa auringonpaahteessa oli, niin poltin sitten taas kaulaani ja kasivarsia...

Sielta suunnattiin Targetille hakeen mun auto ja sit Greene Mallille tapaan saksa B:n, kun thaimaa S lahti Cincinnatiin. Targetilta kavin ostaan hatun ittelleni, tollasen melkein mustan hellehatun, missa on sopo rusetti. Kun mulla ei oo ollu mitaan hattua ja tuolla jarvella paata poltteli kans aika paljon, niin nyt on hattu! Greene Mallilta lahti mukaan pari mekkoa Forever 21:sta, about 20 dollaria kappale. Ja Aeropostalista parit varvaslapsyt yhteensa 10 dollaria ja PacSun:ista hajuvesi viidella dollarilla :) Sit kaytiin hakeen PaneraBreadista juotavaa, ite otin Mango Smoothien ja mentiin istuskeleen sinne aukiolle, siella oli joku livebandi soittamassa ja paljon ihmisia nauttimassa ihanasta paahteesta! <3

Sit kun aurinko haipy ja alko keraantyyn taas tummia pilvia, ajettiin Marshallsiin B:n kanssa ja loysin mustan ohuen villatakin tyyppisen, missa on supistetut hiat ja sen ommeltu takaa kiinni, etta sita ei solmita mitenkaan kiinni, tosi vaikee selittaa. Mutta se oli alennusrekissa ja makso vaan $3, tallaset on kunnon loytoja! Ajettiin sit meille kattoon leffaa, OnDemandilta loyty Our Family Wedding, mika oli hyva! Siina amerikkais-meksikolainen tytto ja afrikkalais-amerikkalais poika oli menossa naimisiin, ja niitten vanhemmat ei oikein tykanny toisistaan. Ton tyton isalla oli kauheen vaikee sulattaa, etta se poika oli musta ja sen pojan isa ei oikein tykanny meksikolaisista. Mutta oli hauska ja paatty onnellisesti!

Tanaan olis suuntana Kings Island ja ehka siihen kuuluva Boomerang Bay -vesipuisto. :) Oon ollu hereilla jo kaheksasta alkaen, kun baby taalla kilju suoraa huutoa. Onneks paasi jutteleen hetkeks siskon kanssa skypeen, niin kulu aika rattosasti <3 Puoli kymmenelta uskalsin soittaa thaimaa S:lle ja herattaa sen ja kaheltatoista nahdaan siella, eli viela tunti pitaa keksia muuta tekemista. Mutta meen nyt tappaan aikaan jotenkin muuten, kun ei mulla enaa muutakaan asiaa oo.

Ei kommentteja: