8.6.2011

One cent

Sunnuntaina mentiin tosiaan thaimaa S:n kanssa ensiks pariks tunniks Kings Islandille ja toiseks pariks tunniks Boomerang Bayhin. Oli kylla hauskaa! Ja illan olin vaan kotona, kun sit tultiin jo aikasin, ei vaan jaksanu olla kauempaa.

Maanantaina en tehny oikein mitaan, illalla grillattiin kanaa hostperheen kanssa ulkona. Ja mun antibiootit loppu, jeii!

Eilen oli kans ihan normi tyopaiva +33 asteen helteissa, ja sit puoli seitteman aikaan lahettiin saksa S:n kanssa Kings Islandille. Se oli siella ensimmaista kertaa, mutta se ei kylla pelanny mitaan. Ei ollu onneks paljon yhtaan jonoja, ehka joku 15-20min piti jonottaa per laite. Ensiks johdatin sen Diamond Backiin, ja paastiin tokille paikoille, mutta meilla oli ihan suora nakyma eteenpain, koska ne penkit menee sillain, et ensimmaiset on keskella vierekkain, seuraavat reunoilla erikseen, seuraavat keskella vierekkain jne. Eli nahtiin suoraa se pudotus ja kaikki. Ihan kamala ilmavirta vaan kay tossa ekalla paikalla naamaan, kun ei oo penkkeja edessa suojaamassa. :D Kaytiin myos noissa parissa vesilaitteessa, Beastissa, Invertigossa, Racerissa ja sit kokeilin ekaa kertaa Deliurimia, se pyoriva laite, mika menee sivulta sivulle aika ylos. Se naytti paljon pelottavammalta kun mita se sit oli! Ja alkuvaiheessa loysin sentin kolikon maasta, ja S vaan nauro mulle, etta poiminko ma tosissani sentin maasta. No ma nauroin sille myohemmin, kun seuraavaks loysin taitellun kymmenen dollarin setelin! :D Haha eli se sentti toi onnea ;) Lahettiin sit pois kymmenelta kun se sulkeutu, ja ma sain kylla vahan pahan olon noista laitteista.

Eilen illalla hostmumin vanhempien koirat tuli taas tanne hoitoon, kun ne lahti jonnekin. Koirat oli nukkunu lasten kanssa, mutta noi sano, etta oli viimeinen kerta, koska naa koirat heratti lapset neljalta aamulla, ja sit lapset ei olis malttanu menna millaan takas nukkuun. :D Kaytiin sit aamulla kavelemassa noitten kanssa, ja muistin taas, et miks en yksin mee noitten molempien + rattaitten kanssa. Paastin molemmat vapaiks, kun Bailey kulkee niin hitaasti tossa narussa ja ihan rattaitten edessa, mutta se ei kylla sit kuuntele yhtaan, tuli toinen koira ja se vaan juoksi iloisesti sinne sita kattoon mun huudoista huolimatta...Sit kulkikin loppumatkan narussa.. :D

Tanaan pitais olla yks juttu, mita ootan kovasti, mutta siita myohemmin lisaa! Ja myohemmin mennaan ehka jonnekin altaalle saksa B:n kanssa. Tanaan voi lukemat nousta +35 asteeseen, jippii! :)

Ei kommentteja: