3.7.2011

Wind Seeker

Viimeks taisin kirjottaa keskiviikosta? Torstaina illalla mentiin itavalta A:n kanssa Kings Islandille pariks tunniks, ja sit menin sen luo yoks. Tehtiin pitsaa ja katteltiin Beastly, tosin molemmat nukahti kesken kaiken... Eli piti sit herata aamulla aikasin kattoon se uudelleen. Ma aloin sit tyoskenteleen yheltatoista, et A heitti mut kotiin.

Me pidettiin sit lunch treffit puistossa saksa S:n, sen lapsien ja mun hostbabyn kanssa, ja viihdyttiinkin siella puistossa 2,5h. Sit tultiin meille ootteleen P:ta ja S:aa leirilta, et S:n hostlapset olis paassy niitten kanssa leikkiin. No hostmumin vanhemmat olikin hakenu ne niille, et ne tuli vasta puoli kuus, joten ne kerkes leikkiin puoli tuntia. Ma tyoskentelin sit illan, pelailtiin peleja lasten kanssa ja mentiin nukkuun puoli kymmenen jalkeen. Tosin T oli viela hereilla kymmenelta, ja kuulin et hostvanhemmat tuli takaisin, mut pian sekin nukahti. Ja ma nukahdin niitten sankyyn sit kans. Herasin puoli kaheltatoista, ja hipsin sit omaan sankyyn nukkumaan.

Eilen pyorailin aamulla kirjastoon palauttaan leffat ja lainasin jotain uusia. Sit ajelin Greene Mallille MacTowniin viemaan mun ipodini huoltoon, kun se tekee tota sammuilua millon huvittaa. Ja nyt oon ilman ipodia viikon :( Oon ollu jo ihan pulassa eilen ja tanaan, ja mullahan ei oo skypea nyt sit ollenkaan. Tai kylla ma hostmumin iphonea voin lainata, et paasen skypeen vaikka huomenna.

No sit ajelin Kings Islandille, missa tapasin suomi N:n ja ranska M:n. N:lla oli kans toi Gold Pass, kun sen ex hostperhe osti sen sille, etta se voi sit menna sen hostlasten kanssa tonne. Ja N kaytti sita passia jo kerran tana vuonna, mutta nyt se oli peruttu. Ja ne sit siella sano, etta joo ne muistaa tan tapauksen, sen hostmum oli menny tonne Kings Islandin guest serviceen peruuttaan sen passin, etta ne oli ostanu erehdyksessa N:lle sen. Siis kuinka katkeria ihmiset voi olla, koska ne ei ite hyody tosta mitaan, koska ne ei saa rahoja takaisin. Eli ihan kettuillakseen peruuttivat sen, ei luoja. N sit joutu ostaan lipun, kahen kerran lippu oli 50 dollaria.

No ensin mentiin joitain laitteita Kings Islandilla, sit tungettiin meijan kamat yhteen 2 dollarin sailytyslokeroon, otettiin toi juna siihen viereiseen vesipuistoon, Boomerang Bayhin. Ma tykkaan vesiliukumaista, kun ne on avonaisia, mutta ma kammoksun kokonaan suljettuja, ettet naa mitaan. Ensiks mentiin ihan rento lazy river, samanlainen on Puuhamaassa, et vaan maattiin renkaitten paalla. Sit uskaltauduin tollaseen, mika oli alussa yhen kierteen verran taysin covered ja sit maki alas oli avonainen. Ja se laskettiin sellasilla matoilla, etta makaat mahallas. No se lahti hyvin, mutta sit sita vetta tuli mun naamaan ja pimeessa se oli kamalaa, ja sit siina kaarteessa pamautin mun paani ihan kunnolla siihen reunaan, etta koko loppu paivan paahan sattu, hiukan tohon otsan ylapuolelle vasempaan kulmaan. Ja nytkin se on viela kipea, kun siihen koskee. Eli en oo menossa tohon liukumakeen enaa... Muut laskut tehtiin sit avonaisissa, kunnes sit otettiin se juna takas Kings Islandille. Ja me aina vaan jatettiin meijan vaatteet ja flipflopit maahan lahelle niita liukumakia, eika kukaan onneks varastanu meijan vaatteita ;)

Sit illemmalla mentiin N:n kanssa kaksin kokeileen toi uusin tulokas, mika avattiin kesakuun lopussa. M janisti ja jai katteleen sivusta, kun me mentiin Wind Seekeriin. Se ei nayta korkeelta, se ei nayta menevan lujaa, mutta sit kun sa istut siella huipulla, se pyorii vahan vinossa ja se tuuli, mika siella kay, oli kamala! N vaan alussa puhu, etta eihan taa nyt oo ees pelottava, mutta siella huipulla tais pari kirosanaa suomeks paasta ja puristettiin toistemme kasia ja kiljuttiin. :D Ja yhtaan ei auttanu, etta meijan takana istuva mies vaan jutteli sille kaverilleen, etta ei olla viela ees huipulla...No hengissa selvittiin, vaikka se tuntu ikuisuudelta. Jonottaessa se naytti olevan aina niin lyhyt aika, mutta ei ollu ihan sama tunne siella huipulla.  Siina istutaan aina kaks vierekkain, pystyt heilutteleen sun jalkojas ja sun ylakropassa ei oo mitaan, se turvakaari on vaan mahan/jalkojen paalla. Tassa animaatiovideo siita, mutta ei tosta saa kasitysta, etta kuinka pelottava se on.





Kymmenlta oli ilotulitus, joten katteltiin se ja sit lahettiin kotiin. Ja niin teki kaikki muutkin, vaikka se puisto oli kahteentoista asti auki, mutta olin jumissa siina edessa olevalla tiella ainakin 15min... Kotiin paasin puoli kahentoista maissa.

Tanaan piti menna yhteen isoon pooliin Cincinnatiin, mutta kun kukaan muu taalta ei oo tulossa, niin en yksin halua tunnin matkaa sinne ajaa. Me kaytiin saksa S:n kanssa TJMaxxissa, mista lahti yks mekko mukaan alle 20 dollaria. Ja nyt oottelen, et joku vois tehda jotakin mun kanssa. :D Itavalta A ehka toivottavasti paasee vapaalle pian, niin sit jonnekin.

4 kommenttia:

Krista Lönnqvist kirjoitti...

hyi toi wind seeker on nii kauheen nakonen et se on varmaa iha mahtava! :D

enlav kirjoitti...

Joo ja mun mielesta ei ees nayta pelottavalta kauempaa katottuna, mutta sit kun ite istut siella... :D

Anonyymi kirjoitti...

Hyi helvetti, toi wind seeker näyttää musta tossa videollakin ihan hirveeltä, saatika sitten varmaan kun on ite kyydissä

enlav kirjoitti...

Ano: Haha :D