9.7.2011

Tonight Tonight

Tiistaina illalla menin perheen mukaan reccenteriin, kun lapsilla oli uimatunnit ja menin sit salille puoleks tunniks. Keskiviikkona tyoskentelin neljaan asti, ja joskus viiden jalkeen A tuli hakeen mut ja mentiin Kings Islandille. Tai jatettiin kamat taas sinne lokeroon ja otettiin juna Boomerang Bayhin, ja mentiin vahan uiskentelemaan. Meilla oli vaan alle tunti aikaa, kun toi vesipuisto sulkeutuu jo seittemalta, joten jatkettiin sit Kings Islandin puolelle. Mentiin siella tohon yhteen vesilaitteeseen, missa ei olla viela oltu, ja se on tukkijoen tapanen. Siina matkalla ei ollu ees vesiputousta, mutta kaikki kastu ihan mariks!

Keskiviikon ja torstain valisena yona sain taas kurkkukivun... Oltiin torstaina melkein koko paiva naapurissa leikkimassa, ja tuli paivan aikana viela paansarkykin. Katteltiin siella Tangled (googlettelinpa suomennosta, ja vastaukseks tuli Kaksin karkuteilla?), toi lasten leffa, missa silla prinsessalla on ihan ylipitkat hiukset. Se oli kylla hyva leffa! Ja iltapaivalla babyn nukkuessa kattelin Blue Valentine, mika tuli netflixista, mutta jotenkin odotin, et se olis ollu komedia, mut olikin draama. Ja aika tylsa sellanen...  Ja illalla en kurkkukivun takia menny treenaan, menin vaan noitten mukaan kattoon lasten uimatunnit. Etta nainkin janna mun elama on nyt, kun A:n sisko tuli, ja S on Saksassa lomalla :D

Perjantaina aamulla lapset nukku kymppiin asti, joten kattelin New York, I love you -leffan, mika tuli sopivasti telkkarista. Se oli romanttinen draama, hyva leffa! Ja siina oli Bradley Cooper parissa kohtauksessa ;) Pelailtiin paljon korttipeleja lasten kanssa ja katteltiin Junior Dectective leffa ja syotiin popcorneja.Ja myohemmin kun ne leikki naapurissa, alotin katteleen How to rob a bank -leffaa. Vitsi katon taalla kylla niin paljon telkkaria, ettei mitana rajaa :D

Illalla sit menin taas perheen mukaan reccenteriin, ja lasten uimatuntien jalkeen mentiin kaikki uimaan. Ja nyt menin kokeileen ekaa kertaa tota liukumakeakin, se oli hauska! Ja baby ei pelkaa vetta ollenkaan, se laski pienta liukumakea ihan innolla ja kavelee vedessa sinne ja tanne. Ja hostmum laitto sen kerran kilpikonnan selkaan, ja sit se putos toiselle puolelle, et oli hetken veden alla, kunnes hostmum sai sen ylos, eika ees itkeny yhtaan. Ihan eri kun T, joka on tosi varovainen vedessa. Uimisen jalkeen mentiin yhteen meksikolaiseen ravintolaan syomaan, soin mexican hamburgerin, mut jai pihvia aika paljon syomatta, koska siina oli valissa kaks pihvia... Ja ranskikset nyt ei ollu mitaan parhaita, mut ihan jees ravintola.

Tanaan kaytiin hostdadin ja lasten kanssa McDonaldsilla aamupalalla, otin marjajogurtin ja hash brownin, eli crispy ulkokuori ja perunaa sisalla. Sit kaytiin hakemassa mun iPod, jota Apple ei korjannu. Hostvanhemmat googletteli, ja tosi monen, ehka noin viiskyt prosenttia ei korjata, koska ne on saanu vetta itteensa tai muuten vaurioitunu. Ja ne sano, etta toi kastunu, koska ne testaa ne siella jotenkin, etta jos se vari vaihtuu punaseks, se on kastunu. Mutta noi on kuulemma niin herkkia, etta ne ei tarvi vetta lahes ollenkaan. Se voi saada sen tarpeellisen maaran kosteutta jos esim. otat sen uimahalliin mukaan, ja siella kun on kostea ilma. Nyt voin lopettaa rakastamasta Applea ja alkaa vihata niitten yliherkkia laitteita :D No niin kauan kun toi toimii, niin kaikki on viela hyvin, mutta arsyttaa aika valtavasti. Ja kun en oo tosiaan kastanu sita missaan! Sen taytyy olla toi vesihoyry juttu, etta saanu kosteutta jossain tilanteessa.

Mutta mitas muuta. Mun silmat ajaa mut hulluks. Oon nahny yli puoli vuotta aina jotain kirkasta kattoessa lapinakuvia rinkuloita, esim. ulkona talvella kun on lunta, auringossa, valkoisessa tietokoneen ruudussa/telkkarissa jne. Ja valilla myos joku pieni tumma viiva liikkuu nakokentassa samassa tilanteessa. Puhuin jo hostmumille kauan aikaa sitten, ja se sano, etta se nakee niita kanssa joskus, mut et ne voi lisaantya ian myota... Mutta niita siis nakyy paljon enemman, jos meen ulos ilman aurinkolaseja, eli oon koko ajan auringossa aurinkolasit paassa. Ja samoin kaikki valkonen tuntuu liikkuvan melkein kokonaan, saroilevan tai miten ikina, ja mun mielesta sita on nyt jo enemman, esim. en tykkaa kirjottaa tata tekstiakaan, koska toi valkonen ruutu tossa saroilee tai mita ikina tekeekaan. Argh ajaa mut hulluks. Ja nyt on viela taa samperin kurkkukipukin. Ja en oo viela saanu lentojakaan kotiin, tosin 7 viikkoa jaljella, ja ne pitais nakya extranetissa 6-4 viikkoa ennen. Haluan jo tietaa, etta koska tuun kotiin!

Mutta tanaan iltapaivan ja illan tyoskentelen ja huomiselle ei oo viela suunnitelmia. Mutta tasan viikon paasta startataan auto ja lahetaan kohti Hilton Headia, South Carolinaa! Mun ensimmainen rantaloma ikina, jee! 

PS. Nyt aiti voit alkaa aina valilla taas kyttailemaan skypea, kun on iPod takas! <3

Pps. En tiia soiko taas Suomessa, mutta taalla soi koko ajan ja rakastan tata biisia! 





2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

eipä oo soinu Tonight Tonight, mutta ei oo mikään yllätys että kaikki on Suomessa aina vuoden viiveellä :D

enlav kirjoitti...

Haha joo ei ollu yllätys :D