15.7.2011

Leppäkerttu

Keskiviikkona olin off 6.10pm ja poistuin samalla ovenavauksella kun hostmum tuli, kun A ja sen sisko oli jo odottamassa. Mentiin Dayton Mallille, missa tavattiin sit uus kolumbia A. Tein poikkeuksen saantoon ja ostin ensimmaisen kullan varisen kaulakorun, mut toi leppakerttukello oli vaan niin ihana. Se kylla rokotti rahapussia noin kahdeksan dollarin verran, mutta on sen arvoinen! Tosin mun pitaa aina lattaa se yoks pois paalta, koska se tikittaa ja pitaa kamalaa metelia! :D Ja se oli mun ainut ostos Dayton Mallilta, olin aika ylpea itsestani! Mentiin sit sen jalkeen Five Guysiin syomaan, ja nyt osattiin ottaa pienet juustohampparit, kun nekin on jo niin isoja. Ja tuollahan sa saat ihan ite paattaa, etta mita sinne hampurilaisen valiin laitetaan. Siella on pitkat listat kaikkia, mita sinne voi laittaa, mutta yllattaen mun hampparin valista loyty vaan salaattia, tomaattia ja majoneesia. Ai miten niin nirso? Ja nyt otettiin aina yhet normaalit ranskalaiset puoliks, ja just jaksettiin syoda ne puoliks hampurilaisten jalkeen kolumbia A:n kanssa.

Eilen tyoskentelinkin ihan vaan normi kuuteen asti, kun ei ne paassy jotain taloja kattomaan, ja illalla sit lahdettiin Outlet mallille itavalta A:n ja sen siskon kanssa. Mukaan lahti valkoinen ja musta toppi, yht. kympin ja Roxyn flipflopit kaheksalla dollarilla.

Tanaan oon pakannu ensin omat kamat, sit kattelin P:n ja S:n kanssa niitten sangylle kasan vaatteita, etta mita ne vois tarvita. Ja sit etittiin kaikkia rantaleluja ympari taloa, ja paria ei kylla loydetty, mitka ne vasta sai... Tohon kaikkeen kulu sellanen kuus tuntia + kokkasin valissa aamupalaks lettuja, kun S pyysi niita. Ja aamulla alotin katteleen My sister's Keeperia ja puhelin vahan siskon kanssa, se vaan kyselee koko ajan, etta voiko lainata tata ja tata vaatetta :D

Nyt meen jatkaan tota leffaa ja pitais kynnet hoitaa samalla rantakuntoon! Ja illalla vahan Cheesecake Factorya ja Potteria! :)



Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Ei kommentteja: