5.7.2011

Happy 4th of July

Sunnuntaina paivalla kattelin Little Fockers:in, oli kirjastosta lainassa, ja iltapaivalla kavin nayttaan uudelle saksa M:lle Greene Mallia, kun se saapu tanne perjantaina. Mut ei sit kauaa oltu, ja mulle tuli ihme olo, paa tuntu tosi sekavalta, et pelkasin pyortyvani, ja ajoin siis autoa. En tiia mika se olo oli, mut illaks menin sit hostmumin vanhemmille niitten barbeque juhliin, ja olo oli parempi. Me pyydystettiin babyn ja hostdadin veljen kanssa tulikarparpasia (vai miks niita kutsutaan?), kun babysta se oli niin hauskaa, etta se vaan kirku riemusta. :D Ja taas sain kuulla, kuinka mua ei haluta paastaa lahtemaan. Ja sain kuulla, etta hostdad rakastaa puhua mun kanssa puhelimessa, koska kun lopetan puhelun ja sanon byebye, niin se on kuulemma niin sulosta mun suomiaksentilla. :D Me grillailtiin hampurilaisia ja jotain suosittuja herkkuja, nimea en muista, mutta ensin vaahtokarkkia grillataan, ja sit se laitetaan kahen keksin tms. valiin ja pala sukalaata kanssa, ja se vaahtokarkki sit sulattaa sita suklaata. Oli se ihan hyvaa, tollain kun yhen syo.

Tultiin kotiin ehka puoli yhentoista maissa, ja painuin suoraan nukkumaan. Tai yritin, koska meilla toi ilmastointi on taas rikki, niin koko muu talo oli tosi kuuma, joten hostdadin veli tuli kans basementiin nukkumaan, ja silla oli ongelmia loytaa petivaatteita ym. Ja olin just nukahtanu, kun P oli mun vieressa seisomassa ja kysy, etta voiko se tulla mun kanssa nukkuun, etta ylhaalla ei pysty nukkuun. Ja koko yon se oli ihan mun kyljessa kiinni, etta meinasin tippua lattialle, joten jouduin sita tyontaan pois toiseen suuntaan. 

Maanantaina oli sit USAn itsenaisyyspaiva, ja aamusta kymmenelta menin hostmumin ja kahen vanhimman lapsen kanssa kattoon Centervillen paraatia, se oli hieno, kesti vaan joku 1,5h, niin rupes seisominen vasyttaan. Sit tavattiin hostdad, sen veli ja kaks nuorinta hostlasta, kun ne tuli tonne festivaaliin. Ja myos hostmumin vanhemmat, veli, sen vaimo tuli vahan myohemmin. Siella oli kaikkia kojuja tosi paljon, ja lapsille oli ilmasia juttuja, pomppulinnoja, kasvomaalausta, hiusvareja, poniratsastusta, elainten paijausta jne. Ja tuolla maistoin ekaa kertaa funnel cakea, se on suosittua herkkua taalla, ja se oli kylla hyvaa, ei liian makeeta :)

Tultiin sit kotiin, lapset meni paikkareille, ja ma kattelin Welcome to the Rileys -leffan, mika oli myoskin kirjastosta. Siina siis nayttelee Kristen Stewart, Twilightin Bellan nayttelija. Ihan hyva leffa se oli, tosin aika hitaasti eteneva, etta ehti samalla testaileen hostmumin iPadia. Se on kylla niin mahtava, tollanen olis itellakin aika jees. Mutta yks huono juttu siina oli, facebookissa ei pystyny kayttaan chattia. Hostdadin velikin sita yritti, mutta ei onnistunu. Kavin sit palauttaan leffat kirjastoon ja sit katteltiin 500 days of Summer. Molemmat oltiin se nahty, mutta se on kylla hyva leffa, etta kattelee mieluusti uudestaankin. Sit seitteman maissa lahettiin Centervillen lukion nurmikolle piknikille, hostmumin vanhemmat tuli kanssa, et meilla oli noi kokoontaitettavat tuolit, syotiin leipia ja sipseja pari tuntia, kunnes kymmenelta alko ilotulitus. Ja oli kylla tosi hieno ilotulitus, kesti varmaan puoli tuntia! Ja sit oltiin ruuhkassa, et kotiintulo kesti, koska kaikki lahtee samaan aikaan.

Tanaan oli sit tyopaiva, P oli jo lahteny voimisteluun, joten mulla oli vaan baby ja S. Pelattiin wiita S:n ja hostdadin veljen kanssa, kunnes se lahti ja sit mentiin naapuriin leikkimaan. Ja nyt mulla on korvapuustit uunissa, namnam! Et ei mitaan ihmeellista tassa paivassa. Noi pullat taitaa olla valmiita, joten lahen pelastaan ne uunista. Moikka! 

2 kommenttia:

Riikka kirjoitti...

tarkotatko vaahtokarkki-suklaakeksi jutulla s'morea? ;)

enlav kirjoitti...

Juurikin sitä, kiitti! :)