11.7.2011

Matkalaukkupohdintaa

Lauantain illan babysittaus meni aika rennosti, kun noi lahti kattoon asuntoja puoli neljan aikaan, mutta niitten kaveri A jai tanne (Jutta ja Tiia muistatte A:n, tan hauskan miehen, joka oli nahny Haarautuvan rakkauden talon), joten mentiin leikkiin takapihalle spriklerilla ja sit naapurit tuli leikkiin, niin me vaan hengailtiin. Hostvanhemmat tuli sit takas viiden maissa ja vasta seittemalta ne lahti ulos. Me pelailtiin korttia ja katteltiin Swan Princess 3 (Joutsenprinsessa?), mika oli vuodelta 1998. Kylla huomaa eron 90 -luvun ja 2000 -luvun piirretyissa! Ja meilla tosiaan hajos taas ilmastointi, etta talo oli aika kuuma...

Mentiin nukkuun kymmenen jalkeen, mutta sit ne halus basementiin nukkuun, kun ylhaalla oli liian kuuma. Ja kun vanhemmat tuli yheltatoista, kaks nuorinta nukku, mut kaks vanhinta ei. No mina painuin sit ite nukkuun.

Sunnuntai aamun alotin aitin kanssa skypeilemalla! Ja ihan tahallisesti annoin itteni olla myohassa, koska thaimaa S on aina myohassa. Ja saavuin Kings Islandille melkein 20 minuuttia myohassa, mutta S oli sit 40 minuuttia myohassa... Mentiin Boomerang Bayhin, lampoa oli +30 hujakoilla, ja oli niin ihanan viilentavaa olla vedessa! Mut sit ku njatettiin meijan vaatteet ja flipflopit yhteen paikkaan, niin jalkapohjat palo asfaltilla, se oli niin kuumaa! Varmaan pari tuntia vietettiin siella vesipuistossa, ja sit mentiin pariks tunniks Kings Islandille. Ton passin kanssa on niin ihanaa, ettei tarvi olla koko paivaa, et koko rahan eesta. Laskeskelin just, et tana vuonna oon ollu jo yheksan kertaa Kings Islandilla. Ja viime syksyna olin kaks kertaa. Plus kerran Cedar Pointissa, paiva Disneyworldissa ja kaks paivaa Universal Studioilla. Etta sita on tullu vahan huvipuistoiltua.

Tulin kotiin sit viiden maissa, ja alotin katteleen telkkarista tulevaa "What about Bob?" -leffaa, mika oli vuodelta 1991. Se oli hauska, terapisti lahtee lomalle ja sen potilas alkaa seuraan sita. Mut sit soittelin hostmumille, ja ne oli sen vanhemmilla, ja menin sinne kans syomaan dinnerin.

Tanaan oltiin ihan kaksin babyn kanssa aamu, kun muut lapset oli isovanhemmillaan yokylassa. Aloin nyt googlaileen ihan urakalla matkalaukkuja, ja Walmartin nettisivuilta loyty neljan sarja, mika maksaa $79. Siina on kaks isoa matkalaukkua, 29" ja 25", yks carry-on 21" ja sit personal item laukku. Tosin parempi olis, etta noi molemmat matkalaukut olis ton ison kokosia, mutta ei mulla oo oikeestaan yhtaan kasitysta, etta minka kokosia noi siis on todellisuudessa. Taytyy ehka tanaan menna vahan Walmartiin katteleen laukkujen kokoja. Eli tossa olis sit ihan kaikki tarvittava, mihin sais sit tavarat tungettua, tai siis pakko saada tungettua. Et voi olla, etta ostan ton, niin ei sit tarvi yksitellen yrittaa kaikkia laukkuja saada jostain.

Tahan loppuun parit videot ilotulituksista 4th of July:sta!









PS. Alle 50 paivaa kotiinpaluuseen! <3

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

haha kuinka voin unohtaa sen :DD "nii näillä ei varmaan oo mitääään hajua mikä sauna on ku nää on suomesta.." ;D

hei kuullostaa hauskalta leffalt toi bob juttu :)

enlav kirjoitti...

Haha niinpä! :) Se on kyl niin hauska tyyppi!