25.7.2011

Kamerashoppailua

Lauantaina lahdettiin puoli kasin maissa, ja olin kylla tosi vasyny, kun nukahdin ehka yheksan maissa Kaunotarta ja Kulkuria kattellessa autossa. Pari kertaa vaan pysahdyttiin vessaan, niin oltiin sit jo puoli seittemalta sunnuntai aamuna kotona. Menin sit viela nukkuun vahan lisaa, kymmeneen asti taisin nukkua. Sit menin harrastaan shoppailua koneelle, ja ne matkalaukut, mitka mun piti tilata, oli loppunu :( Nyt jouduin tilaan erilaiset ja makso kympin enemman, eli n. 90 dollaria. Ja sit tilasin myos ipodiini suojuksen.

Iltapaivalla kavin nappaan saksa S:n mukaan ja mentiin Boomerang Bayhin. Jotenkin ma luulin, etta Ohiossa olis aika samanlaiset lampotilat kun Suomessa, mutta ei taalta naa yli 30 asteen helteet hellita, etta taidanpa perua puheeni. :D Mentiin lazy riveriin, ja siina ollessa ne kaski kaikki pois vedesta, kun alko ukkostaan. Tai ne naki jossain salaman ja taivas oli tumma, mutta sit odotellessa ei salamoinu enaa. No me kuitenkin kaveltiin Kings Islandin puolelle ja paatettiin menna yhteen vesilaitteeseen, ja oltais oltu seuraavat, jotka olis paassy siihen, kun alko jyriseen ja salamoitteen, ja kaikki meni taas kiinni. Kaveltiin takas lokeroille, ja siina matkalla tuli kaatosade, eli oltiin totaalisen markia. Ja alkoi tulla kylmakin, kun ilma viilenty tosi nopeesti. Paatettiin sit kavella autolle, koska sade vaan jatkui, ja oli kylma.

Kotiin ajaessa moottoritiella piti ajaa hiljempaa, kun sade tuli niin kovalla voimalla, etta pyyhkijat ei ehtiny samaa tahtia pyyhkimaan ees nopeimmalla tehollaan. Ja yksissa liikennevaloissa pysahdyksissa ollessa jysahti aika lahelle, koska jalkojen alla tunsi pienen tarinan auton pohjan lapi, mutta sit se laantu.

Illemmalla menin hostmumin ja lasten mukaan sen vanhemmille, mutta niilta olikin sahkot lahteny, etta oltiin ilman sahkoa siella ja tilattiin sit pitsaa. Myohemmin tuli sahkotkin takas ja katteltiin jotain Potteria telkasta. Ja oli ensimmainen kerta, kun maistoin sukiinileipaa (onks sukiini sana?), mika oli tosi hyvaa!

Tanaan aamulla purin kassini, kun en eilen viela jaksanu, ja muutenkin jarjestelin vahan huonetta. Joskus yhentoista aikaa saksa S ilmesty tanne hostlapsiensa kanssa, en ollu kuullu sen soittoa, ja se sit tuli ihan yllatyksena, mika oli kiva. Lapset leikki omia leikkejaan ja me pelattiin ensin jotain tyhmaa taistelupelia wii:lla, koska S halus (voitin ma sen siina kerran, muut kerrat sit havisinkin...) ja sit Mario cartia, siina voitin sen aina! :D

Yhen aikaan ne lahti kotiinsa ja me syotiin lunch, ja nyt pitais noita kuvia vahan saada katteltua tolta reissulta. Tan illan suunnitelmissa on aurinkolasi ja kamerashoppailua. Kamerakilpailussa suosikkeina on Nikonin Coolpix S4100 ($139,99) ja Canonin Elph 100HS $179,99. Nikonissa on 14 megapixelia, 5x optical zoom, 720p HD video ja se on kosketusnaytto, kun taas Canonissa 12,1 megapixelia, 4x optical zoom ja 1080p HD video... Eli Nikonissa kaikki on parempaa kun Canonissa, paitsi toi videon laatu? Nikoniin nyt oon kuitenkin kallistumassa, vaikka toi edellinen kamera oli Canon ja se oli suurta rakkautta. Mutta ehkapa nyt uskallan vaihtaa merkkia. Kenellakaan kokemuksia naista kahesta kamerasta??

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kun megapixelit menee yli 10 ni sil määrällä ei oo käytännössä enää mitään merkitystä. Ja tos zoomissa ei oo enää isoo eroo. Mut sit taas videossa on. Et mä ottaisin ehdottomasti merkkiuskollisena Canonin! Ne on kait fiksumpia käyttääkin!!

- EPPU! =)

enlav kirjoitti...

Aijaa, mä en noista jutuista niin tiiä. Mutta nyt oonkin ostamassa Panasonicin lumixia! :D

Krista Lönnqvist kirjoitti...

ei kannata ottaa kosketusnäyttöä, mul on iTouch ja sen takii päätin ottaa kosketusnäyttökameran ja jälkiviisaana suosittelen ottaa normaalin. ku näyttöö joutuu koko ajan koskee, se kuluu eikä näy kunnol auringonpaisteessa ku kaikki painikkeet on siinä. mut Nikon on kyl PARAS! :D
odotan muuten innolla kuvia road tripiltänne! onks se sun photobucket tili näkyvissä vai yksityinen, ois kiva mennä kattoo sitä kautta kuvia :)

enlav kirjoitti...

Joo no tota mä vähän mietinkin kans! En mä kyllä yhtään tiedä :D Oon siel kans enlav nimellä, en oo tsekkaillu yhtään sen asetuksia. Jos klikkaat täällä blogissa jotain mun kuvaa, niin ei vie photobucketiin?

Anonyymi kirjoitti...

ÄLÄ IHMEESSÄ! Jos ostat jonku tollasen "tehdään kaikkee" -merkin kameran, ni ainoastaan SONYn! Periaate pitäs olla et kamerat ostetaan kameravalmistajilta ja telkkarit ja digiboxit muilta! Saatika puhelimet! Kelläs Andyllakohan oli sillo joskus se Samsungin kamera ni voi hyvää päivää. :D

Että pitäydy ihmeessä noissa Canonissa tai Nikonissa (CANONISSA!!!!!!). Jos jotain muka säästäisit hinnassa, ni älä välitä. Musta on parempi että ne hermot säästyy myöhemmin sit laitetta käyttäessä... :) (En halua kuunnella ku kiukuttelet ;))

<3 EPPU!

Anonyymi kirjoitti...

Niin ja suomessa on nyt se sun exkamera jotain 99e ! Tai ainakin oli jossain älytarjouksessa, ku mummulle ostin joku aika sit ! Ovh tais olla sen 250.

Että älä osta mitään paskaa!!!!! :)

-IsoE

enlav kirjoitti...

Haha Essi, saa nyt nähdä mikä lähtee mukaan. :D