13.7.2011

Läksiäislahjaideoita

Nyt kaipailisin ideoita laksiaislahjoiks! Mahan teen valokuvakirjan hostperheelle, mutta haluaisin viela kaikille lapsille jonkun kivan muiston saada. Eli olisko kenellakaan mitaan ideoita? Lasten juttujen ei tarvis olla samanlaisia, silla on vahan hankala keksia ehka sama juttu 17kk vauvalle, 3 ja 6 vuotiaille pojille ja 8 vuotiaalle tytolle. Naapureille olis suunnitelmissa ostaa valokuvakehys, no toki ensin pitais kuvakin saada, mulla ei oo viela yhtaan kuvaa, missa oon niitten kanssa... Ja haluan hostvanhempien vanhemmillekin jotain pienta keksia, ehka kans valokuvakehykset, jos ei muita ideoita tuu.

Tanaan vietettiin tyttojenaamu babyn ja P:n kanssa, kaytiin pyorailemassa ja pelattiin vaihteeks korttia. Noi on nyt niin intona korttipeleista, etta pelataan niita koko ajan. :D Sit S:n tultua "pakotin" ne kattoon mun kanssa Leijona Kuninkaan. No ilkea aupair kun halus sen nahda, ja P kyseli, etta voidaanko katsoa leffa, niin vaihtoehtona oli The Lion King tai ei leffaa, niin sit kattoivat. Ja sehan on tosi hyva leffa, ja nyt kukaan ei voi enaa nauraa mulle, etten oo nahny tollasta klassikkoa.

Moyhemmin pelattiin taas vaihteeks korttia ja nyt ne on ulkona leikkimassa. Ja tanaan paasen vapaalle vasta kuudelta, ja huomenna oon puoli kasiin asti, etta tunteja talta viikolta on siis sellanen 49 tulossa... No en ma halua nyt pikkusista jutuista valittaa, mutta ittea arsyttaa ihan suunnattomasti, koska keskiviikko on aina ollut mun ja A:n yhteinen paiva, etta ollaan hengailtu koko iltapaiva ja ilta. Nyt hostmum lahti sen aitinsa kanssa ostoksille... Taa iltapaiva piti korvata silla tiistai aamulla, mutta ei mulla ollu vapaata kun 2,5h ja tanaan teen ylimaarasta 4h + huomenna 1,5h, etta nyt ei ihan laskut pida paikkaansa... Mutta alle kaks tuntia ja sit suuntaan Dayton Mallille tapaan A:n ja sen siskon, ja uus kolumbialainen aupair A tulee kans, se asuu 10min paassa musta, vasta tuli tanne! Joten ma lahden tasta tekeen jotain kehittavaa, eli esim. lukemaan Breaking Dawnia.

PS. Siivoojat kavi tanaan, ja ne oli jotkut uudet, ja ne siivos vihdoin basementin, mutta mun suihkua ne ei kylla siivonnu!! Kylla ne siella kylpyhuoneessa oli jotain siivonnu ja ehka vahan ruiskuttanu vetta suihkutilaan... 

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Oliko Cultural Carella se perheen "ettiminen" silleen, että vaan perhe pysty lisään sut ja kattoon au pairien profiileja, vai pystyitkö sääki ettiin perhettä ja lisäämään niitä matchiksi ja selaileen perheiden profiileja? :) tulipa sekava kysymys :D

Anni kirjoitti...

Kohta sä tuut!!

enlav kirjoitti...

Ano: CC matchaa perheille aina 1-3 aupairia, ja aupairien extranetissä voi olla vaan yks perhe kerrallaan, eli ite voit vaan oottaa matchia!

Anni: Niinpä!! :)