27.7.2011

Elokuvia ja elokuvia

Maanantaina illalla menin aurinkolasishoppailemaan, ensin Pearle Visioon, mista loyty parit kivat. Jatkoin sit Targetin optikkoliikkeeseen, ja sielta loyty kans parit kivat, joista sit paadyin kalliimpiin, mutta oli silti halvemmat kun Pearle Visionissa! Hintaa niille tuli noin $195 ja viikon paasta pitais olla valmiita! Kokeilin vahan noita kameroita myos Targetissa, ja piti menna myos toiseen liikkeeseen, mutta gps:sta loppu akku ja en tienny missa se liike oli, joten tulin kotiin. Illemmalla yks kaveri vinkkas kolmannen kameran, minka nyt luultavasti tuun ostamaan, eli Panasonic Lumix DMC-FH20, ja luumun varinen! Tossa on 14,1megapixelia, mutta 8 kertainen zoomi! Ja noin $160 maksaa + tietty joku suojapussi pitaa siihen viela ostaa.

Lisukkeena tassa postauksessa on kuvia parin viikon takaisesta Boomerang Bay/Kings Island vierailusta, S kokeili sen vedenkestavaa kameraa + yks kuva paddle boatingista, missa oltiin varmaan kesakuun puolella S:n kanssa, mutta vasta sain kuvat. :D


Photobucket
Photobucket
Photobucket


Eilen sain postissa mun matkalaukut, ja ne ei kylla paljoa tilaa vie, kun kaikki mahtuu sisakkain! Se toka laukku sais kylla olla sen isoimman kokonen, mutta eipa voi mitaan, kaikissa paketeissa ne on tollain... Ja eilen tuli myos katteltua rutkasti leffoja, mut pitaahan nyt ottaa ilo irti naista viimeisista viikoista, kun viela pystyy nakeen ilmaseks kaikkia uusia leffoja, I <3 library! Aamulla lasten nukkuessa katoin It's kind of a funny story, mika oli ihan jees. Paivalla pakotin lapset kattoon mun kanssa Justin Bieber Nrver Say Neverin :D S lopetti kattelemisen jossain vaiheessa, mutta P katteli loppuun asti mun kanssa. Ja mun mielesta toi on tosi sopoa, etta joka keikalla yleisosta valitaan yks tytto, joka paasee lavalle ja Justin antaa sille kukkakimpun. Ja noi kaikki videopatkat sen varhaislapsuudesta oli kans sopoja!


Photobucket


Ilalla kavin vaan kirjastossa palauttamassa edelliset leffat ja lainaamassa uusia. Ja sit kattelin Wild Targetin, mika on brittileffa, ja siina on Rubert Grint! Se oli hauska leffa, tykkasin! Aamulla lapset heras aikasin ja katteltiin Jack Black Gulliver's Travels, mut se oli kylla aika huono. :D Et kattelin sit vaan toisella silmalla sita leffaa. Tanaan en tiia mihin asti oon toissa, mutta illalla olis tarkoitus menna tyttojen kanssa Greene mallille hengailemaan. Ja joku paiva talla viikolla olis tarkotus tavata jenkki M ja kolumbia K. K:han lahti taalta ihan yllattaen parin kuukauden jalkeen, lahti takas opiskelemaan. Mut nyt se tuli Ohioon vierailulle, ja mun tietaakseni ne meni kihloihinkin M:n kanssa. M on tassa valissa kayny jo pari kertaa kolumbiassa vierailulla, ja nyt K on kai taalla pari viikkoa.


Photobucket 


 Nyt pitais jatkaa kuvien tsekkailua tohon hostperheen lahjaan. Tietaako kukaan halvempaa paikkaa teettaa kuvia kun Target? 4x6 kuvat maksaa 0,29 senttia per kuva, ja mulla on tulossa reilu sata kuvaa...


4 kommenttia:

Krista Lönnqvist kirjoitti...

jos teilläpäin on CVS ni siel on kuvat noin 10c kappale jos tekee yli 100 :)

enlav kirjoitti...

Thanks, kyllä löytyy! Mut löysinkin Walmartin nettisivuilta vieläkin halvemmalla :)

E kirjoitti...

Suosittelen tuota Lumixin kameraa. Kaverilla on toi pokkari ja ittelläni Lumixin järkkäri ja oon todella tyytyväinen ollu, ottaa tosi hyviä kuvia!

enlav kirjoitti...

E: Kiitos, aika varma tosta kamerasta nyt oonkin :)