29.7.2011

All about Steve

Eilen illalla menin kolumbia A:n kanssa tonne yhteen Five River Metro Parkiin kaveleen, ja mentiin seitteman jalkeen, ja sillonkin oli viela +35! Ei ainakaan tuu kylma, enka mina valita kuumuudesta, taa on ihanaa! :) Kavelyn jalkeen tultiin meille kattoon leffa, Cedar Rapids, missa paahenkilona on siis Ed Helms, joka on mm. Hangoverissa. Tarviiko sanoa, etta oli hyva leffa?


Photobucket


Tanaan saksa S ja sen hostlapset tuli playdatelle jo kymmenen aikaan, ja ne sit leikki keskenaan ylakerrassa, ja me katteltiin leffoja. S:lla oli joku ihme mahakramppi, et se ei syony mitaan koko paivana, voi raukkaa. Ensin katteltiin All about Steve, mika oli loistava komedia! Paahenkiloinahan oli mun rakkaus Bradley Cooper ja sit Sandra Bullock. Sen jalkeen katteltiin viela The Town, missa oli Ben Affleck ja Blake Lively! Tastakin leffasta tykkasin kovasti, tosin jouduttiin kattoon toi patkissa, kun valissa piti antaa lapsille lunch ja muuta kaikkea. 



Photobucket



S ja sen hostlapset lahti kolmen jalkeen, ja nyt noi leikkii naapureitten kanssa. Ja mulla on kamerakriisi, koska haluaisin nyt ton luumun varisen kameran, mutta siita joutuu maksaan postikuluja reilu 15 dollaria ja siina mustassa, samassa kamerassa on ilmaiset postikulut. Eli taytyy nyt sit taas ehka tyytya mustaan kameraan... 



Photobucket



Tanaan babysittaan illankin, eli pitka paiva. Huomenna pitais yks paikka menna tsekkaan, minne en oo viela kerenny, yhet pienet juhlat ja sunnuntaina varmaan esitteleen kolumbia A:lle Kings Island. :) Kuulostaa kivalta viikonlopulta, mitas kaikkien muitten suunnitelmissa? Koskissa kaikki taitaa olla Musareilla. No onneks siella ei oo ketaan liian hyvaa bandia, niin ei harmita, viime vuoden PMMP:n missaaminen olis harmittanu!


Photobucket

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kaikkihan me musareilla oltiin/ollaan :D Jenni Vartiaista olin kattoon, oli iha jees. Kyllä vaan tää Musari-vkl on ihana, kun on niin paljon ihmisiä liikkeelä, eikä oo kylillä iha autiota.

enlav kirjoitti...

Niinpä musarit on ainoa aika vuodesta, kun Koskissa on porukkaa :D