21.7.2011

34 päivää

Aamulla taas vaihteeks oli kuudelta herätys, mut samaan aikaan rannalle lähti myös hostvanhemmat ja hostdadin isä. En jaksanu kävellä kun ehkä 45min, kun piti tulla takaisin, oli meinaan kamala nälkä. Juttelin sit äitin kanssa skypessä jonkin aikaa ja sit kymmenen maissa poolille. Koko aamupäivä meni altaalla, ja kahentoista aikaan tuolla oli grilli, söin hyvän hampurilaisen! Ja sit kun kävin kurkkaamassa sisällä, niin oli noi lennot tullu! 34 päivää kotiinpaluuseen! :)

Iltapäivällä mentiin rannalle, ja rakentelin S:n kanssa hiekkakakkuja, ja kun menin huuhtoon ne kipot mereen, parin metrin päässä kellu meduusa. Olin vaan hiukan yli nilkkojen verran siellä, joten onneks näin sen, ja sit juoksin nopeasti vedestä pois... Pelkään nyt ihan älyttömästi uida tuolla. No nyt on joku meduusalauma täällä, et esim. eilen joku parikymmentä ihmistä tolla rannalla sai meduusan kimppuunsa...

Beachin jälkeen mentiin toiselle altaalle, missä on allasbaari. Juotiin lasten kanssa hyviä milkshakea ja mansikkamango smoothieta. Ja maistelin noitten drinkkeja, yks mangodrinkki oli niin hyvää!

Uitiin noin seittemään asti ja sit tultiin sisälle. Ja tilattiin pizzaa dinneriks, ja nyt aletaan katsoa Despicable Me! Hostvanhemmat lähti ulos syömään, kun on niitten 10 vuotis hääpäivä!

Ei kommentteja: