16.7.2011

Harry Potter and the Deathly Hallows 2

Eilen Kolumbia A tuli hakeen mut puoli seittemän jälkeen ja ajettiin Greene mallille. Meitä oli seittemän tulossa, joten pöydän saantiin oli 90min jono. No mentiin sit jonottaan lippuja Harry Potteriin, ja saatiin liput 10.30pm näytökseen. Sit itävalta A ja sen sisko päättikin lähteä, niin piti mennä muuttaan pöytävaraus viidelle. Toi oli jo toinen kerta kun muutettiin lukua, kun alussa A varas kuudelle, kun unohti yhden. No kahksalta saatiin pöytä ja söin ton turvallisen burgerin. Jaksoin jopa syödä sen kokonaan ja ranskikset myös, mut sit olin niin täynnä. :D Pari otti vielä juustokakut, mutta mulle ei tosiaan enää mahtunu.

Mentiin sit puoli kymmeneltä leffsteatterille ja se jono Potterin esitykseen oli jo järkyttävä. Vihaan tota, et täällä ei oo numeroituja paikkoja leffassa... No puoli tuntia piti siinä jonossa seistä ja sit päästiin saliin, ja saatiin vielä hyvät paikat! Leffa oli hyvä, tykkäsin kovasti! Parissa kohtaa, mm. kun Ronin äiti teki loitsuja Bellatrixille ja lopussa koko sali alko taputtaan, ennen tollastakaan nähny leffassa. Ja sillä oli kans ihmisiä pukeutuneina eri hahmoiksi. Leffa loppu sit puoli yhen jälkeen ja ajeltiin kotiin.

Tänään heräilin jo kaheksan jälkeen, viimeistelin pakkaamisen ja vaan hengailin. No sit hostdad alko vielä leikkaan nurmikkoa, joten mä lähdin Kohl'silta ostaan jotakin, kun tuli taas postissa kymmenen dollarin lahjakortti. No alennuksesta löyty yks vaaleanpunainen röyhelö liivi vai mikä olikaan, ja maksettavaks mulle jäi vaan 6 dollaria. :) Kävelin sit vielä Walmartiin ostaan vähän karkkia automatkalle. Tulin sit kotiin ja melkein saman tien heitin hostdadin autokorjaamolle hakeen auton, ja sit pakattiin auto. Päästiin matkaan kahen maissa ja ajettiin toi kolmisen tuntia Charlestoniin, West Virginiaan. Nyt ollaan täällä hostdadin vanhemmilla ja jatketaan matkaa puolen yön jälkeen, 8-9h jäljellä.

Nyt yritän pysytellä pitkään hereillä, että varmasti saa sit unta autossa. Onneks P ja S menee hostdadin vanhempien kans, niin mulla on yksin takapenkki!

Ps. 11kk Amerikassa takana, uskomatonta! Ja alle 40 päivää jäljellä, että oon Suomessa! <3

Ei kommentteja: