28.7.2011

Conviction

Eilen pienella googlaamisella loyty halvat valokuvat Walmartista, joku 120 kuvaa tuli tilattua jo alle 12 dollaria tuli maksamaan, toivottavasti on hyvia kuvia! Ens viikolla niitten pitais saapua, etta sit paasee rakenteleen tota valokuvakirjaa :)

Olinkin siis vapaalla eilen kolmen jalkeen, joten kavin kirjastossa ja aloin kattoon Conviction -elokuvaa. Siina siis mies on istunu 12 vuotta vankilassa syyttomana, ja sen sisko yrittaa todistaa sita. Oli kylla hyva ja mielenkiintoinen leffa. Ja siina oli OC:sta Sandy Cohenin nayttelija, vaihteeks naytteli taas lakimiesta ;)


Kavin sit poimiin kolumbia A:n kyytiin puoli seitteman maissa ja mentiin Greene mallille. Tavattiin siella belarus M (miten toi maa ees taipuu?), thaimaa S ja uus tuttavuus ranska A. Se tuli joku kuukausi sitten tanne, ja on Au Pair in America, kuten A:kin. Vitsi naita jarjestoja on paljon, eilenkin meita oli Cultural Care, Au Pair in America, AuPairCare ja Go Au Pair. M on 27v. ja niilla ei oo Belaruksessa ees mitaan aupair jarjestoa, joten se haki Ukrainan kautta, ja Go Au Pair oli ainut, mika sen otti, kun se on noin vanhakin.


Photobucket



Kaytiin sit eilen ekaks syomassa Mexican grillilla, tais olla sama, missa kaytiin Ann Arborissa. Otin tortillan, missa oli sisalla riisia, kanaa, sour creamea, juustoa ja salaatinlehtia, mutta se kana oli taas niin tulista. Kylla se tuli syotya, tarvi vaan vetta aika paljon sen kanssa. Sit mentiin vaan istuskeleen tohon Greenen aukiolle ja siella oli joku jazz bandi soittamassa.


Photobucket



Tanaan oon vasailly tyohakemusta, pitais piakkoin lahetella sinne ja tanne. Ja yks paiva lainasin algebran kirjan kirjastosta, yritan vahan viritella muistia, ettei aivosolut nyt olis ihan surkastunu. Ja kun tuun kotiin, mun taytyy ehka alkaa opiskeleen siskon kanssa mita se kay nyt lukiossa ykkosvuonna, etta sais jotain informaatiota takas paahan.


Photobucket



Paivalla kavin hakeen P:n voimistelustaan, ja olin melkein kymmenen minuuttia myohassa, mutta eipa ollut mun vika. Naapuri siis katto babya Ja S:aa sen ajan, koska hostdad ei halua ajaa mun autollaan toihin, kun ei oo ilmastointia :D  No naapuri tuli lastensa kanssa kotiin joltain leirilta 11.55am ja P:n voimistelu loppu 12.00, ja sinne ajaa 10-15minuuttia. Mutta ei siina mitaan, siella P vaan odotteli sisalla, niin ei haitannu.


 


Nyt aletaan katteleen lasten kanssa Diary of a Wimpy Kid -leffaa, pitais kuulemma olla tosi hyva noitten sanojen mukaan, vaikkei ne oo ees nahny sita. Kunhan ne nyt sais syotya ruokansa, eli pienen kasan perunamuussia ja yhen lihapullan. Perunamuussin tein ite ja lihapullat on kaupasta, mutta ne ei kuulemma tykkaa lihapullista. Valehtelin sujuvasti, etta joo ei siina mitaan lihaa ole, se on vaan kasvispyoryla, kuten teijan kasvispekonit ja muut, kun P kyseli kauhuissaan, etta mita elainta tassa on :D Taidan kohta paljastaa karun totuuden niille kun ne on valmiita.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Belarus on kyllä Valkovenäjä suomeks, sillain se taipuu. :)

enlav kirjoitti...

Haha kiitos valaisemisesta! Mä mietin Valkovenäjää, mut sit jotenkin kelasin, ettei se oo se :D Haha taas oon astetta fiksumpi!

Anonyymi kirjoitti...

Hassua ku sulla on aina sama ilme kaikissa kuvissa :D

enlav kirjoitti...

Ano: Haha, voi ollakin :D