23.6.2010

All I want is everything

Vitsi tää CC:n touhu on niin hienoa (jälleen kerran 8)). Aamulla soittelin CC:lle, ja puhuttiin, et joo se laittaa ilmotusta Bostoniin, että ottavat ton matchin pois, sillä en mä ruotsia pysty puhumaan. No eipä oo match vieläkään poistunu, että huomenna lähtee vihasta soittoa CC:lle.
EDIT: No tän blogin kirjottamisen aikana match oli hävinny, joten ei tarvikaan soittaa CC:lle! =)

Eilen illalla sain jo mummulta ja tädiltä etukäteen synttärilahjat, ja avasin ne jo, sillä enhän mä oo itekään kotona synttäreillä. Niin mieluummin etukäteen kun jälkikäteen! ;) Niiskuneitimuki tuli tädiltä ja muumiperhe mummulta. 






Tänään ei oo ollu mitään erikoista, autoin siskoa jakaan mainokset, ja käytiin kaupungilla. Sisko otti ensimmäiset reiät korviinsa. :) Käytiin Seppälässä kiertään, kun oli paljon vaatteita -40% ja tasarahahinnoin, mutta ei sieltä sitten mitään lähteny mukaan. Yhtä niittitoppitunikaa mietin, mutta olis sillä silti hintaa ollu joku 15e, ja se oli vähän tyhmän mallinen, joten tuskin olisin sitä käyttäny. Kirppiskin kierrettiin nopeesti, mutta ei sieltä mikään pompannu silmille, et olis lähemmin tarkastellu.

Kuvasin tänään mun dvd -boksit ja dvd:t, joten esittelen ne nyt tässä. Mulla ei oo paljoa noita, sillä porukat ei oo ikinä perustunu videoihin ja dvd:eihin, joten oon hommannu noi kaikki ite, tai saanu joltain lahjaks. Lasten videoitakaan meillä on alle viis kappaletta. :D Pienenä mä en kattellu paljoa telkkaria tai leffoja, nyt isompana sitäkin enemmän. ;) Mä tein esim. aamusin aina palapelejä, kun porukat vielä nukku. ;D

Eli Helpon Elämän ykköskausi, ostin tossa joskus talvella Sokokselta 19,90e. Loisto sarja, koska se on niin tyhmä ja hauska. :D Seuraavaks on paras sarja 4ever, Gossip Girl. Ykköskausi on HMV:stä Oxfordista, 16 puntaa. Btw mistä näppäimistöstä saa punnan merkin? Ja mikähän on nyt punnan ja euron suhde? Viime kesänä se tais olla jotain sellasta, et 1 punta = 1,2 euroa. Samoin HMV:stä on toi Season two, Volume One, 20 puntaa. Ja ärsyttää ihan hitosti, että ostin sieltä ton puolikkaan (ei ollu vielä tullu koko kautta / toista puolikasta), sillä eihän Suomessa myydä mitään puolikkaita. Mut Gossip Girliä ei muutenkaan tunnuta myytävän Suomessa lähes missään, ei oo sattunu mun silmään..

Seuraavaks on neljä kautta Desperate Housewivesia, eli Täydellisiä naisia (mahtava suomennos ;D) ainakin kolme kautta on ostettu Sokokselta, ykköskaudesta en oo varma. Saatto olla meinaan Gigantista! Kolme ekaa kautta ollu jotain 15-20e luokkaa, ja neloskausi oli sit alennusalennuksesta, 12 euroa taisin maksaa. Nykyään kyllä ainakin ykkös ja kakkoskautta saa noin kympillä, ja nelostakin tarjouksella tohon 15 euron hintaan. Tosin jotkut kaupat yrittää ryövätä neloskaudesta vieläkin sitä 45 euroa. :D Vitoskautta nyt ei vielä saa ton alle 40 euron.

Lostia löytyy kolme kautta, nämäkin taitaa olla Sokokselta peräisin. Ykkösestä ja kolmosesta oon muistaakseni maksanu 15e, ja kakkoskaudesta n. 8e. Neloskauttakin saa nykyään aika monesta kaupasta 15 eurolla, mutta vitoskausi maksaa sen yli 40e.

Hankintalistalla olis siis seuraavaks Gossip Girlin kakkoskausi! Jos joku tietää, että missä tätä myytäis halvalla, niin vinkkiä kiitos! ;) Myös Lostin loput kaudet haluaisin ittelleni, sekä Despiksen vitoskauden! Viimeks Tampereella kattelin Anttilassa näitä dvd -bokseja, niin kaikki Aliaksen kaudet olis ollu 10e/kpl, ja Criminal Mindsin kolme ekaa kautta 10e/15e/20e. Ja ensimmäistä kertaa näin missään ikinä Serranojen tuotantokausia alle 30e, oli kaikki 20e/kpl. Vitsi näitä kerätäviä sarjoja olis niin paljon, mutta mutta kun olis rahaa niin paljon. Heti Gossip Girlin jälkeen on OC:t tärkeimmät, mutta tuntuu jotenkin tyhmältä sijottaa 99e siihen pakettiin, missä on ne kaikki neljä kautta. Mutta siinä sais sen hienon boksin, ja yksittäinkin ne maksaa yli 25e. Mutta melkein 100e kertasijoitus tuntuu päätä huimaavalta.. :D






Sitten dvd:t. Päällimmäisinä noissa pahviläpysköissä PS. I love you, ihana ja niin koskettava leffa! Toi tuli Cosmopolitanin tilaajalahjana. Sit 24, Season 1, Episodes 1 & 2, sai joskus ostaessa kaks tai kolme pringlespurkkia. :p Twilight - Houkutus oli 18v. lahja kaverilta, mahtava leffa! Tullut katottua ehkä 4-5 kertaa. :> Breakfast at Tiffany's oli mulla lainassa A:lta, ja ennen kuin ehdin sen palauttaan, niin A kerto, että sen äiti oli sanonu, että saan pitää sen omanani, kun ne on nähny sen niin monta kertaa. :D No niitten äitillä on ihan sikana leffoja, kun se ostelee niitä aina alennuskoreista ja muutenkin, niin niillä hyllyt pursuaa leffoja. :p CSI Miami, Kausi 2, Levy 2 on Mäkkäristä 2 eurolla, katottu myöskin läpi pariin kertaan. Tykkään kaikista rikossarjoista! =) Dude, where's my car? tuli ostettua viime marraskuussa Turun kauppakeskus Skanssista, hinta tais olla noin 5e luokkaa. Hauska komedia, voi kattella monta kertaa kyllästymättä. Mamma Mian sain joululahjaks -08, ja se on myös ihanan letkeä elokuva! Mun noista elokuvista katsotuin on ehdottomasti Tyttö sinä olet tähti. Sain sen kaverilta muistaakseni 14v. synttärilahjaks (mun ensimmäinen dvd), ja sen oon katsonu ehkä n. 10 kertaa. Mä oon tykäsyny siihen kyllä kovin! :> Ice Age & Ice Age 2 on viime talven hankinta Prismasta Lohjalta, n. 4e tais olla kappale. Parhaat lastenleffat ikinä, ei oo mitään nitten verosta! Kolmososa pitäis vielä saada, sillä se on niistä paras! :) Samalla kerralla tuli ostettua Prom Night n. 8e, sekä Titanic n. 5e. Titanicista lahjotettiin vielä pari senttiä Rintasyöpäsäätiöön, joten meni hyvään tarkotukseen! :) Neljä alinta on Euromarketin loppuunmyynnistä, kaks makso 1,90e/kpl ja kaks 0,90e/kpl. Alone with her katteltiin H:n ja A:n kanssa Uutena Vuotena 2010, mutta leffa oli sitä tasoa, että nukahdin kesken kaiken.. :D Lady Vengeance, Tarnation ja Heaven & Cosi (kaks elokuvaa samassa dvd:ssä) on vielä kattomatta.




No takaisin tähän päivään. Ilta taittui tähän tapaan:





Letut onnistu hyvin, tosin lopussa tuli taas kiire, että jäi pari minuuttia Castlen alusta näkemättä, ja sitten piti säntäillä keittiön ja telkkarin väliä hakemassa lisää lettuja! ;) Namnam!

Mä en oo vieläkään ladannu mitään muuta kuvanmuokkausohjelmaa kuin Picasa3:sen, mutta mä en ainakaan löytäny siitä ominaisuutta, että pystyis yhdisteleen pari kuvaa yheks kuvaks? Siis että normaalikokosessa "kuvapohjassa" olis vaikka neljä kuvaa. You know what I mean? Gimpistäkään en sellasta toimintoa vanhasta koneesta löytäny, mutta kai niin nyt pystyy jollain normaalilla ohjelmalla tekemään? :D

Huomenna mä otan suunnaks Jyväskylän, ja vietän siis Juhannuksen E:llä! ♥ Ei kukaan oo pyörimässä samoilla nurkilla? =)

xoxo enlav

4 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Ah, P.S. I love you on niiiiiin ihana leffa! :,) Muistan, kun kävin kattomassa sen joskus leffateatterissa ja tein historiaa: itkin koko leffan alusta loppuun. Kyllä: kirjaimellisesti alusta loppuun! Ja mulla oli mukana vaan ja ainoostaan yks talouspaperiarkki, johon pyyhin kyyneleitä. Seki meni tietysti ihan lätimäräks, joten piti rutistella kuivaks (ei oikeen onnistunu)... :DD Mut niin, toi leffa saa mut itkemään kovasti. :,,)

enlav kirjoitti...

Jep, aivan mahtava! Ja niin surullinen. Mä en sitä leffassa käyny kattoon, mut just kaverin kanssa katottiin, ja itelläkin silmät oli aika vetiset leffan ajan. :D

Pi|vii kirjoitti...

ma en ymmarra, me siskon kaa linnottauduttiin tv eteen talaouspaperirullan kanssa koska kaikki sano et se on itkettavin leffa ever ja meista kumpaakaan ei ees itkettany missaan kohti. Ite en tykanny leffasta (tunnun olevan siskoni kanssa ainut) mut rakastan kirjaa =)

enlav kirjoitti...

Mäkin haluaisin sen kirjan lukea! =) Kirjat kun yleensä on aina parempia. :p