27.6.2010

Juhannus

Nyt on sitten Juhannuksesta selviydytty! =) Torstai-iltapäivällä suuntasin autolla Toijalaan, ja sieltä junalla Jyväskylään! Osasin jopa eksymättä E:n kämpälle, ja vitsi oli kyllä niin siisti kämppä! Musta tuntu, et olisin ollu jossain hotellissa, kun ikkunoista oli järvinäköala, ja siellä seilas just sisävesilaivoja, ja muutenkin rakastan noita kerrostaloja, ne on niin hienoja! Ja kämppäkin oli tosi siisti, tosin kai nyt n. 700 eurolla kuussa pitää saadakin loisto asunto. :D Lähdin sit illalla tutkaileen lähikatuja, kun E ei jaksanu, vaan meni nukkuun. Toi on oikeesti tosi hieno alue!

Torstain ja Perjantain välisen yön nukuin tosi huonosti, oli ihan sika kuuma! Mä heräsin joskus neljän ja viiden välillä parikin kertaa, ja ensimmäiseks mietin, että en oo kyllä ikinä nukkunu näin pitkään. Ja pitkään pohdiskelin, että hmm mistähän mä muuten voin tietää, että onko nyt aamuyö vai iltapäivä.. :D Siinä kännykkää katsellessa jossain vaiheessa ymmärsin, että 05.00 taitaa tarkottaa aamuyötä ;). Aamulla lähdin sit ulos tuulettautuun lenkille, ja sit aamu-uinnille! Siitä talosta on ehkä 50m uimarannalle! :D Sain jopa E:nkin mukaan, ja jonkin aikaa sit pulikoitiin. Iltapäivällä alko sitten Juhannuksen ja mun synttäreitten juhliminen ensin grillailun merkeissä; grillattiin grillitassuja, makkaraa (hyi), paprikaa, tomaattia ja ananasta, ja sit meillä oli fetasalaattia ja patonkia, nam! Ilta meni skumppaa ja muita juomia juodessa, ja joku poltti kokkookin järven rannalla! Kymmenen aikoihin vettä sato ihan kaatamalla, eli just kun lähdettiin baariin. Vaikka sinne oli matkaa n. kilometri korkeintaan, ja osa siitä vielä katoksessa, niin kastuttiin silti täysin! Olin ensimmäistä kertaa VIP- asiakkaana baarissa ;) Jotain hyötyä tosta, et on itekin baarissa töissä! ;) Ei me siellä oltu kun johonkin yhteen asti, ja sit saatiin kyyti kämpille, vaikka ei sillon enää satanu.

Lauantaina heräsin jo ysin maissa, vaikka vasta kolmen jälkeen mentiin nukkuun. Muut vaan nukku, joten mä datailin, ja olin ahkerakin, tiskasin monen päivän tiskit! =) E:nkin sain hereille jossain vaiheessa, ja mentiin taas aamu-uinnille, oli vaan kylmempää vettä kun perjantaina. Lauantai oli aika hengailupäivä, puolen päivän aikoihin lähdin käveleen keskustaan ettiin jotain avonaista ruokapaikkaa, koska kukaan ei uskaltautunu auton rattiin. Jonkin aikaa kierreltyäni löysin ihan läheltä 24h shellin, mistä tilasin juustohampurilaisaterian 5,20e, nam! Muuten päivä meni vaan hengaillessa, käytiin Uuraisissa J:n kotona eläimiä kattomassa, mm. kissanpentuja ja lehmiä! =)

Lauantaina iltana menin parvekkeelle nukkumaan, sillä en halunnu paahtua sisällä. Kyllä mä siellä reilu pari tuntia nukuin, mut joskus kahen aikaan heräsin, ja oli vähän turhan viilee, niin siirryin sisälle. Vaikka se tais olla vielä huonompi ratkaisu, sisällä oli taas niin kuuma. :D Mutta nyt on parvekkeellakin nukkuminen tsekattu! Perjantaina nukuin siellä jo päikkäritkin! Tänään sunnuntaina tulin sit kotiin. Juna oli taas ihan täynnä, ja siellä hokasin, että unohdin takin ja kaulahuivin E:lle, mutta toivottavasti tänne ei nyt iske mikään lumimyrsky, niin ehkä mä viikon pärjään. ;) Ja kotiin tullessa sain porukoilta synttärilahjan, läppärille laukun ja langattoman hiiren, kyllä nyt kelpaa! :> Niistä kuvat myöhemmin, kun saan ne kuvattua. :p






Ens viikolla otan sitten suunnaksi Kokkolan! =) Siitä sitten myöhemmin lisää! :>

Uutta matchia ei Juhannuksen aikana tullu, ei ees synttärilahjana! :/ Nyt kyllä pitää tulla pian, kohta on jo heinäkuu! Hei please!

Ei kommentteja: