22.6.2010

Itkua ja hammasten kiristelyä

Murruin sitten ihan tyystin, kun olin käynyt puhelun jälkeen lenkillä. Rupesin kelaamaan, että ei tästä voi tulla mitään, sillä ku niillä on niin nuoria lapsiakin, ja ne haluaa niistä kakskieliset, niin ei musta oo ruotsia puhumaan! Hyvä että englantia möngerrän. Tuli sitten itkesteltyä ihan kunnolla, mutta onneks äiti lohdutti! Eli huomenna soittelen CC:lle, ja keskustelen asiasta, ja oon varma, että he päätyvät samaan ratkaisuun, että turhaa mä tässä enää näitä päiviä tuhlaan, vaan kannattaa hylätä perhe. Nyt kun tilanne on tää, että aupaireja on tarjolla vähintään triplasti enemmän kun perheitä, niin kai ne nyt ottaa hyvin ruotsia puhuvan, kun vaan ruotsin alkeet osaavan. Heinäkuussa lähtö alkaa oleen mahdotonta noitten samperin viisumiaikojen takia, joten saa nähdä mitä mä teen. :/ Kiireellä pitäis nyt tulla perhe, mutta ei siltä tää touhu näytä. Eniten ärsyttää, että tähän perheeseen kului taas melkein kaks viikkoa. Turhaan.

Yritän nyt piristyä, joten seuraavaksi tän päivän kuvasaldo! Kuvailin vähän Valkeakoskea, sekä sisko otti musta ja Pepitosta ihania kesäsiä kuvia! ♥



Meillä oli Pepiton kanssa vähän erimielisyyksiä kuvissa olosta. :D


Uimahalli


Apian urheilukenttä


Putaansilta





Sahara


Keskusta


Kanava


Aamulla kävin terkkarissa otattamassa tikit pois, ja se olikin ihan helppo juttu. Siitä sit kaupungille, mutta eihän yheksän jälkeen ollu auki kun Vapaa Valinta ja S-market. Menin sit Vapikseen kierteleen, ja kun piti ostaa shampoo, niin ei ollu vaikee päätös minkä ottaa, kun Schwarzkopfin Glissin värjätyille hiuksille tarkotetussa shampoossa oli mukana alla oleva kaulakoru. :> Oon nyt tänään pitäny tätä, ja tykkään kovin! 3 euroa siitä shampoosta pulitin, joten oli tosi halpa koru. =)


Halusin nyt kokeilla jotain parempaa sheiveriä kun ihan perus, mitä mulla on ollu, niin ostin ton Venuksen 15,90 euroa maksavan. Tänään heti kokeilin, ja oli kyllä ihan erilainen, kun noi halppishöylät. Jalatkin tuntuu paljon pehmeemmiltä! :)


Myöhemmin lähin vielä äitin mukaan kaupungille, kun se lähti torille ostaan kukkasia, niin minä ostin kesän ekat herneet! Halvin koju oli 4e/litra tai 7e/litra, niin piti sit kaks litraa ottaa. Kaikki on syöty jo aikoja sitten. :D Käytiin myös kurkkaan matkalaukkuja laukkukaupassa, ja siellä on ehkä mun tuleva laukku! Punanen kovakantinen, kaks pyöränen klipsuilla (mikä niitten nimi on, ei vetskari) kiinnitettävä. Tilavuus 102 litraa, paino 5,3kg muistaakseni, ja hinta 105 euroa! Ja ton erottaa kentällä, se on niin kauhee yrittää löytää mustaa laukkua sieltä kymmenistä muista mustista laukuista. :D Hope so äiti ja iskä käy ostaan ton joku päivä!

Eipä muuta, Gossip Girliä vaihteeks kattellessa, ja kohta vois mennä nukkuun! Huomenna uudet kujeet,

xoxo enlav

Ei kommentteja: