15.6.2010

Please don't give up

Täällä on ihan kamala ilma! Vettä vaan sataa koko ajan, joten ei oo paljoa huvittanu lenkille lähteä. Oon siis käyttäny aikaa hyvin siivotessa. Toki se on vielä kesken, että tavaraa löytyy lattialta aika kasat, mutta palaillaan siihen kohta.

Eilen tuli Suomen Huippumalli haussa finaali, ja en ollu tyytyväinen voittajaan. Se oli just mun vähiten suosikki. Olisin toivonu Saaran voittavan, ja sit tokana Tiian, mut en Jennaa. Ei se vaan ollu yhtä hyvä  kun Saara ja Tiia. Voivoi. Ja kuulostaa niin hassulta, kun just Jennalle sanottiin, että se on aika lyhyt (174,5cm), että sen pitää olla aina hyvässä ryhdissä jne. Kun ite tunnen itteni niin pitkäks noin 174cm, ja haluaisin olla just joku 165cm, niin vois käytellä millasia korkkareita tahansa ollakseen ihan normipitunen. :D Kun ite on sit monia pidempi heti pienilläkin koroilla.

Tänään lähin aamupäivällä porukoitten kyydillä kaupungille, käytiin tilaan kiitoskortit, ja sit menin käymään labrassa. Pääsin onneks tosi nopeesti sinne, ja ne otti verikokeen. Myöhemmin sit soittelin tuloksia, mut kaikki oli normaalia. Olis vaan kiva tietää mistä toi ihme sattuminen/polttaminen rinnan alla tuntuu. Ei toi nyt ihan normaalia ole. No huomenna sit hakeen ne mahahappo pillerit, jos ne auttais. Kattellaan. Labran jälkeen menin sit sinne kirpparille, ja tein kivoja löytöjä! Aivan ihanat moniosaiset harmaat/mustat/sinertävät (minkä väriset ne sit onkaan) helmet, 1,50e. Samasta pöydästä löyty myös toi valkonen kirjekuorilaukku 2e. Tykkään varsikin tosta lukosta, tosi hieno! Ja muutenkin hyvän kokonen. Löysin toisen vähän pienemmän ruskean pussukan (se on oikeesti hienon ruskea, eikä musta, miltä se näyttää tossa kuvassa), mitä voi käyttää rahapussina, tai sitten kirjekuorilaukkuna, sinnekin mahtuu ihan mukavasti tavaraa. Ihastuin heti väriin ja tohon hurmaavaan rusettiin, ja hintaa oli 1e. Neljäntenä löytönä mustat peruskorkkarit, 2e. Hyvässä kunnossa, ja kivat jalassa! Korkkareita ei voi olla koskaan liikaa. Äiti oli huolissaan, pelkää mun saavan heti jonkun kynsisienen, niin desinfioin sit ne korkkarit ;D. Mukaan meinas lähteä myös siniset korkkarit kahdella eurolla, mutta onneks huomasin, että toisessa kengässä oli pohjassa terävä kohta, että meinas repiä sukkahousut. Lopuks sit kävin hakeen Seppälästä sen rusettipannan, mistä eilen puhuin. Mutta löysinkin vielä kivemman värisen, ja oli ainut kappale! Sille tuli hintaa 3,95e.








Mulla on pieni ongelma, kun ostin talvella ton yhen sormuksen, mut se on ihan liian iso! :( Miten sitä vois pienentää, tai mitä sinne renkulan sisäpuolelle vois tönkee, et pysyis sormissa? :D Ja samoin mietinnässä, että mitä tekisin tällaisille GinaTricotin normaaleille mustille legginseille, kun näissä on kaks riekää, molemmat polvien yläpuolella. Jotenki voisin tuunata, mutta miten, ettei nyt ihan käsiin hajoais?

Nyt siirryn jatkamaan tota siivousta, sillä täällä ei mahdu liikkumaan. Täytyy yrittää pysytellä kiireisenä, ettei kerkeä koko aikaa miettimään sitä matchia! =) Positiivisella mielellä eteenpäin! :>

Ei kommentteja: