28.6.2010

You are always on my mind

Kaupungille lähtiessä ei ollut mitään erikoista ostolistalla, mutta sainkin rahaa kulumaan melkein 40 euroa. Vapaa Valinnasta tarttui mukaan Garnier Fructisin hiuskiinne 3,90e, Herbinan puhdistusvaahto 3,90e ja Lumenen kulmavaha 6,30e. S-marketista Lumenen meikkivoide 13,80e ja L'oreal Parisin valokynä tummiin silmänalusiin 10,95e. Lumenen samanlainen olis maksanu lähemmäs 20e, ja kun ei oo kummastakaan kokemusta, niin tietty halvempi lähti mukaan.




Kaupan edestä tarttu mukaan myös 2 litraa herneitä, kun oli 6e. Euron halvempia kuin viikko sitten! Joten iltapäivä kului sitten tähän malliin.




Taas sain kuulla suru-uutisia, sillä Peikko, hevonen, jota hoidin pari vuotta, lopetettiin tänään. Ehkä näin oli paras ratkaisu, olihan se jo 19 -vuotias, mutta en silti uskonu, tai halunnu uskoa, että se lopetetaan. Mutta eipä ollut sen omistajallakaan helppoa.








Mutta on tänään juhlapäiväkin, Elmeri täytti 7 vuotta! =) Happy Birthday to you Elmeri! <3



Loppuun teen pienen esittelyn ihmisistä, keistä oon puhunu täällä tai tuun puhumaan.

E: Mun paras kaveri, tavattiin tallilla 2006
J: E:n poikaystävä, asuvat yhdessä Jyväskylässä
H: Ihana ystävä, tavattiin viime kesänä kielimatkalla, asuu Saarijärvellä
H: Ihana kans, oli kielimatkalla, asuu Lohtajalla
M: Ystävä ja koulukaveri, lukion ekalla tutustuttiin, ellei riparia lasketa. Lukion kakkosella alettiin viettään myös vapaa-aikaa keskenämme. Ja extrana vielä, että meijän äitit on ollu kans kavereita nuoruudessaan. :D
A: Koulussa kans tutustuttiin, M:n kautta, ne on ollut ihan pienestä asti kavereita. Me alettiin vasta kai kakkosen lopussa enemmän hengaileen.
L: Kans M:n ja A:n pitkäaikainen kaveri, ei me kaksin yleensä hengailla, mutta porukassa joo. Lukiossa kakkosella ja kolmosella oltiin aina nelistään.
A: Kaveri kans kielimatkalta, asuu Mynämäellä, oli mun rippijuhlissa Saarijärvi H:n kanssa.
K: Kielimatkalta kans, asuu Mynämäellä/Turussa. Lähtee huomenna mun kanssa H:lle Lohtajalle, missä on myös H Saarijärveltä. (Ei yhtään sekavia nää selitykset. ;))
J: Kaveri jo vuodesta 2006! Oltiin samalla hevosleirillä kt-tallilla, ja siitä asti pidetty yhteyttä, asuu Lohjalla.
L: J:n kaveri, oli kans samalla leirillä tollon 2006, asuu myös Lohjalla.
T: Netissä kans tutustuttiin ennen tota leiriä, ja T ja E lähti jo mun mukaan Loimaan ratsutallille viikonloppuleirille kuukautta ennen kt-tallin leiriä. Siitä asti ollaan oltu tosi hyviä ystäviä. T asuu Maskussa.
E: Samoin kun T, mutta asuu Piikkiössä.

Tossa taitaa olla ainakin eniten täällä käyttämät nimet. En viitti käyttää kestään ees etunimiä täällä, koska en oo lupia kyselly, että tykkäisivätkö. Joten näin ovat tarpeeksi anonyymeja. :D Mutta suurin osa mun ystävistä on siis löytynyt hevosleireiltä ja kielimatkalta! Kaikki nyt asuu vähintään 150km päässä, mutta silti nähdään toisiamme!

Onko muuten moni ladannu koneelleen tätä ilmaista spotify open -versiota? =) Tällä saa kuunnella 20h kuukaudessa, ja tykkään tästä kovin! Eipä nuo pienet mainoksetkaan paljoa haittaa, ja itsellä riittää hyvin tuo 20h kuukaudessa. :>

Tällasta tällä kertaa,

xoxo enlav


4 kommenttia:

Pi|vii kirjoitti...

en ees tienny spotify open versiosta. Itelläni oli se normaali sillai et asuinpaikkana oli englanti, se kun oli ainut paikka missä sen saa ilmaseks, mut sit se lakkas toimimasta :D

enlav kirjoitti...

Aijaa, mä en tienny, et tollain olis saanu ilmaseks. :D Mut nyt on onneks toi open, niin kaikki on hyvin ;)

Anonyymi kirjoitti...

Miks jotenki en muista et olisin kuullu tost Peikosta.. </3 satuin nyt vaan lueskelee sun blogia tässä ja sattu tää postaus eteen..

Mut nii mul on ollu toi spotify mihin oon pistäny ulkomaisen postinron ja ei mul mitää 20h juttua varmaan oo.. no mut pääasia et toimii:D

enlav kirjoitti...

Ai etkö oo kuullu. :o No nytpä tiedät. :D

Joo jotkut on sillain laittanu, niin oon saanu sen rajoittamattoman. Mut mulle riittää toi 20h :D