22.8.2010

Everything is just like in the movies

Eilen illalla en jaksanu tulla enää koneelle, vaan kaaduin sänkyyn jo kymmeneltä.Ja eilen illalla hampaita pestessä onnistuin tiputtaan hammasharjatelineen lattialle, että se meni tuhansiks palasiks.. :D Aamulla kun pahoittelin sitä ja kyselin lattiaharjaa, niin tulos oli, ettei hostmum löytäny, kun eivät paljoa ite käytä, kun siivoojat käy siivoomassa. :D No nyt sit eilisestä päivästä. Aamulla mulla oli herätys 6.45am, kun vanhemman hostpojan soccer peli alko jo puol ysi. Ilma näytti sateiselta, mutta oli lämmin, et pärjäs topilla ja shorteilla. Hostpojan joukkue voitti, sekin teki ainakin yhen maalin. :) Mut voi vitsi kun toi 5 vuotiaitten peli on hassua, kun kaikki joko juoksee pallon perässä, tai sit ei kukaan. :D Ja voi luoja kun vanhemmat meinaa ottaa liian tosissaan sen, ne neuvoo kilpaa valmentajan kanssa.. :D Pelin jälkeen mentiin pankkiin avaan mulle tili, saan Visa Debitin, joten pitää olla tarkkana, että tietää paljon kortilla on, ettei osta miinukselle. Saan sen kortin kyllä vasta reilu viikon päästä. Aika kauan siinä asioidessa meni, kun mikään ei ollu helppoa. :D "Mitä kieliä puhut pääkielenä?" - No suomea. "Ei täältä löydy suomea." :D Joo no kortin nyt pitäis kuitenkin tulla.

Siitä jatkettiin matkaa ruokakauppaan, ja mun käskettiin sanoa mitä haluan. Mukaan sit lähti viinirypäleitä, rasvatonta maitoa, jogurttia, muroja (näillä on kaappi täynnä muroja, mut kaikki on jotain ihme makeutettuja, että lapset syö paremmin). "hyvää juustoa", mut mikään ei näyttäny sellaselta kun suomessa. :( No ostettiin sit Tanskalaista, se vois olla lähellä (se on ihan hyvää, mut ei kuitenkaan "normaalia". Ja nää ei omista juustohöylää, anteeks? Nää ostaa sellasia juustoja, mitkä on valmiiks siivutettuja, ja esim. pitsaan on valmista raastetta. En nyt tajunnu et olis juustohöyläkin pitäny ottaa mukaan, täytyy kattella jos kaupoissa olis..) Ainiin, eilen aamulla just vanhemman pojan aamupala oli pannukakku, siirappia, kermavaahtoa ja suklaakastiketta.. :D Ja noi lapset juo täysmaitoa, koska varsinkin nuorempi poika on tosi pieni ikäisekseen. Ja baby on kans pieni.

Kaupan jälkeen tultiin kotiin, ja hostdad kokkas jotkut toastit. Ne oli ostanu "darkbredia", mutta hmm no darkbred ei oo paahtoleipää, mut vaan tummana. Se ei ollu kovin hyvää. :D No leikin siinä babyn kanssa ja hengailtiin, kunnes lähettiin hostmumin, babyn ja hosttytön kanssa Toys r us:in kautta hosttytön kaverin synttäreille. Kotoa oli löytyny lahjaks jo tollanen hieno barbisetti, missä oli barbi ja kaikkia ihme juttuja, mut se ei hosttytön mielestä riittäny, niin piti ostaa vielä lisää. :D No se osti sit jonkun kukkasetin vielä tuolta kaupasta. En ees tiedä mikä se oli, mut kai siinä jotain kukkasia koristellaan/tehdään. Ne synttärit oli voimistelupaikassa (ei siellä missä tyttö käy, vaan kauempana), ja me jäätiin hostmumin ja babyn kanssa katteleen, kun ne siellä voimisteli. Matkalla puhuttiin ajamisesta, ja näilläkin tosiaan noi kaikki kolme autoa on automaatteja, hostmum ei saa ajaa muuta. :D Lapset voimisteli ehkä joku 45min, ja sit oli lahjojen avaamista ja kakun ja jäätelön syöntiä, itekin söin yhen suklaajäätelön. Sieltä sit kotiin, ja lähettiin hetken päästä hosttytön kanssa kävelylle naapurustoon. Yhellä pihalla oli isä ja lapset pelaamassa tennistä, ja koira vapaana, niin sitä sit mentiin kattoon, ja siinä vierähti tovi jos toinenkin. :D Se koira oli ihana yksvuotias labradorin noutaja, ja superystävällinen ja tuttavallinen. Sit alko taas sataan, joten lähettiin kotiin, ja hosttyttö tuli mun reppuselässä, niin nauro koko matkan, ja vielä kotiinkin päästyä. :D

Iltapäivä ja ilta meni talossa hengaillessa, etittiin liiteristä hosttytön kanssa kissanpoikasia, kun hostmum oli nähny niitä siellä, mutta ei löydetty. Jossain oli joku kolo, mistä ne oli päässy pois. No sit jouduin sammakonmetsästykseen, kun niitä löydettiin. Mä vaan varottelin koko ajan et "varo, älä liiskaa niitä", kun tyttö niitä purkin kanssa metsästi. Yhen se vaan sai kiinni, ja päästi sen sit vapaaks! Me syötiin makaronia, missä oli jotain tomaattia ja jotain ihme maustetta, ihan jees. Ja ekaa kertaa selasin telkkarikanavia, ja vitsi täällä on niitä miljoona! Samaan aikaan tuli mm. Public Enemies, Mamma Mia, Sex and The City, Scream 3 ja vaikka mitä. Kattelin sit Sex and The Cityä ja nukutin babyn. Mun sylissä se sit nukku varmaan lähemmäs puoltatoista tuntia.

Kaheksan jälkee alettiin katteleen Prinsessaa ja sammakkoa, mutta multa meni vähän ohi, kun nukahdin. :D Se loppu ennen kymmentä, ja mä painuin nukkumaan. Tänään sit heräsin jo kuuden jälkeen, enkä saanu unta.. :D Vähän väsyttää, mut ei nukuta. Taidan syödä vähän fazerin sinistä, moikka! 8)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kivalta kuullostaa! Minkä kautta olet muuten päässyt au pairiksi? (ef tms...)

enlav kirjoitti...

Joo EF:n, mut se on Cultural Care Au Pair nimellä =)

Anonyymi kirjoitti...

Ok, kiitos tiedosta. :) EF vaikuttaakin kaikista järjestöistä luotettavimmalta.

Hanna kirjoitti...

Onkin kiva löytö tämä blogi, voi lievittää (tai sitten vaihtoehtoisesti pahentaa) tuota "koti-ikävää" tuonne Amerikkaan.

Voin hyvin samaistua tuohon ruokapuoleen, ei ne osaa siellä varsinkaan leipää tehdä! :D Se darkbread on tajutonta kuraa! Mutta hedelmät ovat mukavan halpoja, muroista pidin eniten Cinnamon toast cruncheista sekoitettuina cheriousien kanssa, yksin ne ovat turhan makeita. Kannattaa koklata. ;)

Pidähän hauskaa, kiva tosiaan lukea näitä kuulumisia =)

enlav kirjoitti...

Hanna: Kiitti vinkistä, täytyy joskus kokeilla! =)

Anonyymi kirjoitti...

Mut eikö se ole vain kivaa, että ruoka ei ole sitä samaa mitä täällä suomessa on syönyt parikymmentä vuotta? :D

Leipää voi muuten tehdä itsekin, niin saa kuitua tarpeeksi.

enlav kirjoitti...

Ano: Olishan se varmaan, mutta kun oon toki hiukan nirso, niin en tykkää mistään 8) Ja hei mun kokkaustaidot on rajalliset, todella rajalliset.. :D