30.8.2010

Maailmassa monta on ihmeellistä asiaa

Tänään pyörähti taas uus työviikko käyntiin - väsyneissä merkeissä. Aamulla väsytti törkeesti, ja kävin kyllä tosi hitaalla. No lähettiin sit hetí kasin jälkeen babyn kanssa lenkille, ja voin kertoa, että oli liian kuuma ilma lenkkeillä (terveiset vaan suomeen ;))! 1,5h lenkki mentiin, ja aika läkähdyksissä olin. Lämpöä oli varmasti sellanen + 30 astetta. :D Siivoojat tuli sit taas jossain vaiheessa, ja paettiin sit kellariin niitä karkuun 8) Eipä päivän aikana mitään erikoista tapahtunu, paitsi et tänään baby oli kaikista helpoin ikinä! =)

Hostmum tuli kotiin puol kuuden jälkeen, ja hetken sit vaan lepäilin, kunnes lähettiin kuuden jälkeen socceria pelaan. :) Hostpojalla oli siis harkat, mut nyt oli kids ~ adults peli. Lapsia oli sellanen parikymmentä ja meitä tais olla kuus. Hauskaa oli, hiki siinä juostessa tuli! Hostmum oli käyny babyn kanssa hakemassa ruokaa sieltä sandwich paikasta, mistä yks päiväkin haettiin, kun mentiin tohon viereiselle lammelle kalastaan hostytön kaverin ja sen isän kanssa. Toi kanasandwich on kyllä hyvää, ja noi ristikkoperunat! =) Namnam!

Tässä taas pari kuvaa mein lenkiltä, ja sit kuva autosta, että iskä voit nyt tsiikailla minkä merkkinen se on! 8)





Sit mulla on vielä pari faktaa jaettavana:

- Ainakaan mun tietääkseni Suomessa tätä ei oo käytössä, mutta täällä tosi monella on pihallaan invisible fence, eli koira on pihalla vapaana ja jos se menee lähelle tätä rajaa, panta alkaa piippaan ja jos se yrittää ylittää rajan, se saa pannastaan sähköiskun.

- Amerikkalaiset ei todellakaan tunne käsitettä "kolmio" liikenteessä, vaan joka puolella on STOP- kylttejä. No eipä niissä kukaan oikeesti jaksa pysähtyä, kuten hostmum yks päivä puhukin. Aika turhaa, kolmiot olis kätevämmät.

- Täällä ei oo yleisiä postilaatikoita, mihin voisit laittaa kirjeen tms, vaan minkä haluaa postittaa, niin pitää laittaa omaan postilaatikkoon tai sit viedä postiin. Mut oon miettiny, että pitääkö sit jossain, missä oot vaan käymässä, niin ettiä postitoimisto, et saat esim. kortit postiin?

- En osannu odottaa, että täällä on vieläkin tosiaan näin lämmin, ja mulla on vaan yhet shortsit :( Kaipaisin kipeesti toisia, kun täällä tosiaan on ihan shortsikeli.

- En omista ollenkaan kotiavainta, joten on yks huolehdittava vähemmän! :) Meillä on tossa autotallissa numerokoodilukko, että näppäilen vaan tunnusluvun, niin ovi aukenee. Kätevää!

Ei mulla muuta tänään! Nyt nukkumaan! :)

7 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Meillä ainakin Konulla on sähköpanta ;) Mut sitä käytetään muuten vaan. Ei mulla muuta. :D - Essi.

Jutta kirjoitti...

hahaah, ei täällä vaan noin läkähdyttävää oo ollu:)) Tai välil keski/iltapäivällä ehkä ollu jotai reiluu 20 viel, mut muuten iha mukavan viileetä:)

Hei nii pelaaks se poika nyt siis footballia vai socceria? En jotenki ollu aatellu et kummasta puhut:D Tai jossai kai oot sen maininnu mut en jaksa ettii sitä kohtaa:D

enlav kirjoitti...

Essi: Joo niinpä. ;)

Jutta: Siis se pelaa socceria (eli suomeks sanottuna normaalia jalkapalloa, mutta kun nää jenkit kutsuu sitä socceriks, ja sit amerikkalaista jalkapalloa footballiksi) :D

Janiika kirjoitti...

Kyllä USA:ssa on postilaatikoita :DD sua on huijattu jos joku on sanonu ettei missään oo. New Yorki ja Miami kuhisee niitä.

Mun mielestä meiän postinkin edessä on postilaatikko? :DD

Anonyymi kirjoitti...

Kyl mä nyt tiedän mitä ne nimet tarkottaa. En vaa muistanu et kunpaa olit sen sanonu pelaavan:)
-Jutta

Tiina kirjoitti...

Mun kaupungis ei oo postilaatikoita. Pitää viedä postiin tai sitte voi postittaa kotoaan :D Ja yhden kolmion oon täällä nähny. Ja ainiin mullakaan ei oo kotiavainta mikä on hyvä juttu koska suomessa ne oli aina hukassa :D

enlav kirjoitti...

Janiika ja Tiina: Näköjään tosiaan riippuu kaupungista :) Koska täällä ei oo yhtään. Hostmum sano, et joskus on ollu jossain ruokakaupassa, mutta enää ei oo.

Jutta: Selvä tämä. :p