19.8.2010

Tänään otetaan New York City haltuun

Mitäs muuta vielä eilen tapahtu. No iltapäivän tunneilla siis käsiteltiin viel jotain tapaturmajuttuja, ja puol neljä alotettiin tekeen noita ikäryhmäprojekteja. Mä oon 0-11kk ryhmässä, ja meitä on vaan kolme; yks tyttö Etelä-Afrikasta ja yks Kolumbiasta. Siinä käsiteltiin kaikkia perusjuttuja, mitä aina mihinkin ikäluokkaan  kuuluu. Ihan jees oli tehdä, tosin toi Kolumbialainen ei puhunu paljon yhtään eglantia, kun yritin jotain kysellä. No se sit teki leikkaa ja liimaa juttua, ja me hoidettiin Etelä-Afrikkalaisen kanssa toi kirjotuspuoli.

Seittemältä tuli poliisisetä pitään "luentoa". :D Se oli kyllä niin perus jenkkipoliisi, donitsipoliisi. Ja tosi hauska. Mutta vitsi nää jutut on kyllä vähän hätävarjelun liitoittelua. "Jos autosi hajoaa isolla tiellä (moottoritie tms.), voit kävellä lähimmälle puhelinkioskille." - Väärin. Jos autosi hajoaa, lukittaudu autoon ja soita poliisit. Jos sinulla ei ole puhelinta, odota lukitussa autossa, että joku pysähtyy, mutta älä avaa ovea tai ikkunaa, vaan pyydä soittamaan poliisi." :DD

Luennon jälkeen lähettiin M:n kanssa käymään paremmalla menestyksellä kaupassa. Kierreltiin kauppaa ihan ihmeissään, oli kaikkia ihme purkkeja ja pusseja. :D Ostettiin molemmat pienet Sour Criem Onion -sipsipussit, joku aika tuttu merkkikin kai, en nyt muista et mikä.

Tänään mulla oli heräyskello soitaan varttia vaille kuus, kun eilen menin suihkuun kuuden jälkeen, ja oli jo ruuhkaa. No tänään oli jo varttia vaille kuus ruuhkaa. Ja kävin taas jääkylmässä suihkussa, kun parista tulee tulikuumaa ja parista jääkylmää, ja parista normaalia vettä. En jaksanu oottaa "normaalisuihkuun", vaan menin taas kylmään. Siellä ei kyllä turhaan vietä aikaa. :D Nyt sit oon puhellu Essin kanssa skypessä tässä samalla! <3

Tässä tulee vessa- ja suihkukuvat. Noi on vielä paremmasta vessasta otettu, mutta tuolla haisee kamalalle ja noi on oikeesti ihan hirveet.











Sit kuvia täältä kampukselta.




















Tänään sit New York Cityyn! =) Seuraavat kuulumiset käsittelee sit sitä reissua! Nyt aamupalalle!

5 kommenttia:

Essi kirjoitti...

On kyl hieno toi kampus! Sääli, ettei oo panostettu sisätiloihinkin samalla lailla. Tai toi on kyllä varmaan tosi vanha rakennus, et sisätiloja on "uusittu" aina vaan pienellä budjetilla? :D Oli kiva jutella. <3 Katsellaan huomenillalla uudestaan!

Anonyymi kirjoitti...

Kannattaa ladata kuvat jostain kuvapalvelusta niin ne näkyis suoraan isompina :) ja ei tarvis klikkailla että näkis ne isompana

Janiika kirjoitti...

Meil oli aina vessa ja suihku samassa kopissa! ni aamusin jos halus vessaan ni sai hyppii ettei tuu housuun ku kaikki oli suihkuis!

Ja La Salles tuli ainaki lämmint vettä mun muistaakseni :D

Mut nauti! Se kaikki on pian ohi :)

Pi|vii kirjoitti...

Me oltiin Molloy Hallissa tai mikä nyt ikinä olikaan ja siellä kyllä tuli ihan normivettä suihkuista :D Mut ihana lukee näitä training school juttuja siellä oli niin jännää =)

enlav kirjoitti...

Essi: Joo oli ihana jutella! <3

Ano: Joo no tätä kautta ne saa nopeiten ladattua, mut voisin laittaa ne vähän isompina vielä.

Janiika & Pilvi: Joo mä olin kans Molloy Hallissa, mut siel tuli eri suihkuista erilaista vettä; joistain normaalia, joistain tulikuuma ja joistain jääkylmää. :D