17.8.2010

Jet Lagia havaittavissa

Sain kämppiksiks kaks saksalaista, L:n ja J:n, olin jutellu ainakin L:n kanssa jo facebookissa entuudestaan, ja J:kin oli kaverina, mut en muista, oltiinko ehditty jutteleen. Molemmat on tosi mukavia, kyllä ne englantia puhuu kun niille puhuu, mut illallakin kun alettiin nukkumaan, niin saksan kieleen mä nukahdin 8) Kahentoista aikaa mentiin nukkuun, mutta heräilin kyllä pari kertaa, ja sit puol viideltä, kun L lähti suihkuun, kun ei saanu unta, niin enpä sit mäkään enää. Menin hetken päästä perässä suihkuun, ja J oli sit kans hereillä. No ei kyllä oltu ainoita, kaikilla tuntuu olevan vähän sama ongelma. :D Kevyt 24h valvottu putkeen ja sit unta 4,5h. Ja tänäänkin on pitkä opiskelupäivä.

Illalla syötiin jotain pitsaa, sitä sai käydä syömässä kun halus. Oli onneks ihan peruspitsaa, mut oli tarjolla myös jotain herkkusieni ym. pitsoja. Suomitytöt ei ollu tullu vieläkään kun mentiin nukkuun, mutta facebook päivitysten mukaan ovat sit jossain vaiheessa tänne selvinneet. Ne kyllä vielä nukkuu, että en oo nähny niitä Heathrown jälkeen.

Tää kampus on tosi hieno ulkoapäin, mutta sisätilat on ihan kamalat!! Huoneet ja oleskelutilat nyt viel menee, mutta noi vessat ja suihkut, voi että sentään. Vessat varsinkin. Ehkä täällä kituuttaa just ton neljä päivää. ;) No ei, kyllä täällä nyt selviää. Nää ihmiset vaikuttaa kivoilta, tosin just paljon kuulee saksaa ja espanjaa, ruotsia en muistaakseni oo vielä kertaakaan kuullut, mut kai niitäkin täällä on. :D Tossa samassa opiskeluryhmässä on suomi T, joten en oo yksin suomea edustamassa. Ja katteltiin ton saksalaisen J:n kanssa, että lennetään samalla lennolla Daytoniin, jes! Ei enää yksin lentämistä :) Ainiin, matkalaukkukin selvis noilta lennoilta jopa ihan hyvin, vähän nyt on naarmuja siellä täällä, mutta muuten kunnossa!

Loppuun pari kuvaa eiliseltä automatkalta lentokentältä tänne, kuvat on sen mukasia! :D Ja sit kuva meijän huoneesta ja käytävästä, muuta täällä en oo ehtiny vielä kuvaamaan. Noi sängytkin on aika loistokkaita, kuten näkyy ;)








Toi käytävä näyttää muuten mun mielestä ihan joltain kauhuleffan sairaalakäytävältä. :DD

Fiilikset on erittäin hyvät! =) Pieni päänsärky haittaa hieman, sain sen jo eilen ekalla lennolla, ja nyt tuli herätessä uusiks. Kohta pitäis lähtee ettiin särkylääkettä matkalaukun pohjalta. Mutta tunnin päästä aamupala ja parin tunnin päästä alkaa tunnit! Katsotaan mitä päivä tuo mukanaan!

9 kommenttia:

Emma kirjoitti...

Joo, toi käytävä näyttää oikeesti jostain kauhuleffasta repäistyltä! xD

Mut muuten kuulostaa ja näyttää aivan mahtavalle ja uskon, että fiiliksetki on sen mukaset - Sä oot hei NYCissä!! Woooh! :D

Krista Lönnqvist kirjoitti...

haa toi käytävä on just sellane et joku juoksee pakoon murhaajaa ja yrittää joka ovee mut ne on kaikki lukittu! :D
koulu on just legendaarinen! :P tuleeks suihkuist viel kylmää vettä? :)
hauskaa opiskelua!

Jutta kirjoitti...

On muute totta et toi käytävä näyttää iha jostai kauhuleffan käytävältä!:D

Mut hitto oonko niiiin kade! Mäki haluun jenkkeihin!!

Tosi outoo kuvitella että oot New Yorkissa, siellä maailman toisella puolella... :D <3

Anonyymi kirjoitti...

Moikka! Sulla onkin makeen näköinen kämppä ja sen ympäristö. Hyvä kun olit kirjoitellut tänne blogiin hiukan viestiä et olet onnellisesti perillä. Sullahan olikin mielenkiintoiset lennot jo lähtiessäsi kentältä..:)Koitahan saada nukuttua hiukan niin jaksat paremmin ehkä sulla on vielä jännitystä pinnassa.. Kuinka paljon kellot on siellä edellä tai jäljessä.?Mukavia opiskelu päiviä..T:Piiku

Anonyymi kirjoitti...

Mua kiinnostaa, että millaset ne vessat ja suihkut on??:D

Anonyymi kirjoitti...

Oon kyllä aika kade! :D Ootan niin innolla että alat kirjottaa tekemisitäs siellä usa:ssa! Itekin haluun tonne.. :) Parin vuoden päästä sitten...

Anonyymi kirjoitti...

toi käytävä kyllä näyttää joltain kauhuleffan käytävältä!! :D

hyvä että oot päässy onnellisesti perille ja kaikki on menny iha hyvin =) outoo kun et oo täällä kotona, mutta onpahan täällä uutukaine läppäri seurana ;D
Mukavaa opiskelua!

enlav kirjoitti...

Piiku: Täällä ollaan seittemän tuntia Suomen aikaa jäljessä!

Ano: Ens postauksessa näät! ;)

Ja viimenen ano taitaa olla rakas siskoni, joka vois toki luoda oman tunnuksen tänne ja kirjottaa nimellä, tai sit just kirjottaa viestin loppuun, että kuka siellä kirjottaa. ;)

enlav kirjoitti...

Krista: Aika viileetä sieltä tuli aamulla, mutta ei haitannu, kun täällä on muuten niin ylikuuma. :D