31.8.2010

Kiukuttelua

Vitsi mulla tulee surullinen fiilis, kun lukee Emman blogia. Kuinka sille ei oo vieläkään löytyny perhettä. :/ Ja se ei enää rajottanu tätä au pair hommaa USAan, mut ei siltikään. Kuinka onnellinen sitä saa olla, että ite on täällä, koska täälläkin toi lama on vaikeuttanu monen perheen tilannetta. Näillä kyllä menee hyvin, mutta hostmum just puheli yks päivä, että pankki ei välttämättä oo enää turvallinen paikka rahoille, vaan ne haluais sijoittaa uuteen taloon, "kun tää on vähän pieni". :D Niin tosiaan kun on kuus makuuhuonetta, niin ei oo tarpeeks ;) Hosttytöllä, vanhemmalla hostpojalla ja babylla on omat huoneet, ja sit vanhempien huone ja mun huone + lasten leikkihuone, että kaikille lapsille kyllä riittäis omat huoneet. Mutta on ne kuulemma käyny katteleenkin taloja, mut ei nää oo mitään kiirettä pitämässä, että siihen voi mennä niin vuosi kun parikin.

Aamulla heräsin normaaliin tapaan seittemän tienoilla, mut olin jo puol kasi yläkerrassa. Hostdad työskenteli tänään kotoa, joten oli vähän rauhattomampi päivä. Musta on helpompi olla lasten kanssa, jos vanhemmat ei oo kotona. Aamulla hostmumin isä tuli hakeen mut ja babyn, ja mentiin hakeen mulle sosiaaliturvakorttia. Piti mennä Daytoniin, mut hostmumin isä tiesi, että Xeniassa pääsee nopeemmin, joten suunnattiin sit sinne. Joku tunti siellä piti ehkä venailla, ja sit vaan annoin paperit yhelle miehelle, joka näpytteli tiedot ylös ja kahen viikon sisällä / päästä pitäis kortti tulla. :) Sit pääsee suorittaan driving lisence. Mut en oikeesti tajua että mihin ne tarvii äitin tyttönimet, ja varsinkin kun niillä ei oo ää:tä, niin nimet ei oo ihan oikein 8) No oltiin sit jo yhentoista aikaa takas. :)

Haettiin hostpoika pysäkiltä, ja sit lunchin jälkeen nukutin babya tässä keinuvassa sohvatuolissa, ja hostpoika pelas Wii:tä, niin nukahdin sit itekin. :D Väsytti ihan törkeesti. Heräsin sit siihen, et hostdad seisoo vieressä ja kysyy "What time *hostgirl's* bus will arrive?" -Kaksnelkyt. "Hmm? What time *hostgirl's* bus will arrive?" - Uups, two fourty I mean.. :DD Oon aina ihan sekasin kun herään, joten vaikka rekisteröin, että kysymys oli englantia, niin suomi oli silti eka vastaus. Kello oli siis puoli, ettei ollu mitään hätää. Ja hosttyttöä ei ees tarttis mennä hakeen, kun ne saa kulkee yksin (ja tosta talon ikkunasta näkee pysäkille), mut hosdad meni sitä vastaan, kun baby nukku viel mun sylissä. Leikkimisestä ulkona ei sit tullu mitään, kun hostpoika kiukutteli koko ajan. Kun se hävis, niin lähti itkien pois, ja sit kun sanoin, että me leikitään sit hosttytön kanssa kaksin niin kauan kun oot rauhottunu, niin "I play I play I play...". Käskin kysyy nätisti, että pääseekö mukaan, niin ei huutoa vaan. :D Ja sit se suuttu siitäkin, kun hostyttö kaatus ja löi polvensa kiveen, ja juoksi sit sisälle näyttään isälle, niin hostpoika rupes itkeen, et kun hostyttö ei näyttäny sitä haavaa sille ensin. Voi huoh. :D

Joo no viiden jälkeen hostdad ja poika tais lähteä soccerharjotuksiin, joten oltiin tyttöjen kans kolmisin =) Opetin hosttytölle Minä rakastan sinua, jonka se sit sano hostmumille, kun se tuli kotiin (tosin myöhässä, pitäis tulla 5.30-6pm, tuli 6.10pm.:D). Sain myös puhelun US. Bankista, josta mulle siis hankittiin luottokortti, ja hitto piti vastailla, että olinko varmasti asioimassa pankissa tällöin ja tällöin, ja sit asteikolla 1-5 kysmyksiä, miten tyytyväinen olen ollut US. Bankiin, aionko jatkaa ja pysyä asiakkaana jne. No anteeks mulla ei oo mitään muuta kokemusta kun toi yks asioiminen siel, ja sen palveluista ei mitään kokemusta, että enpä oikein tiedä. Piti silti vastailla, niin heittelin vaan vastauksia 8).

Töitten jälkeen lähin sit pyöräileen kirjastoon, et sain kirjastokortin! =) Lainasin kirjoina Gossip Girlin "You know you love me", Aliaksen ykkösosan (nimee en muista) ja Twilightin. :) Kattelin dvd -hyllyt läpi, ja vitsi täällä on kaikki! Eihän täällä tarvi mitään vuokrata, kun kirjastosta saa kaiken! Siellä on jopa kaikki dvd- boksitkin, mm. Täykkärit, OC, Lost, CSI, Friendit, Sinkkuelämää jne. Ainut mitä en löytäny, oli Gossip Girl :( Nyt löysin jopa ton pienen pyörätelineen ruokakaupan edestä (siihen mahtuu ehkä maksimissaan viis pyörää. :D), ja kävin sit pyöriin ruokakaupassa. Naapuritkin oli siellä, kun yhtäkkiä rupes kuuluun "Venlaa". Ja ne kauhisteli kans, et olin pyöräilly sinne. :D

Dinneriks oli lasagnea, tosi hyvää! =)) Ja nyt voisin mennä nukkuun, niin huomen vois olla pirteempi, kun ehtii nukkuun 9h. :> Good Night!

3 kommenttia:

Janiika kirjoitti...

Just eilen puhuttiin häitin kanssa au paireista ja perheistä! Sanoin et ite oon toosi onnekas ku hain ohjelmaan huhtikuussa ja nyt oon ollu tääl jo pian kk! Mut sit kerroin et esim ihmiset oottaa 9kk Suomessa perhettä ja matcheja tulee tosi harvaan. Sit häiti oli ihan OIKEESTI?!!? mä luulin et ku päättää lähtee ni kuukaus ni on perheessä? Selitin etteiiii ku on toi lama. Ni sit oli et jooooo niinhän se on.

PS. meki ollaan ehkä muuttamas (;

Anni kirjoitti...

Joo voin kuvitella, kun tietää sun äitis tyttönimen niin mitä hittoo ne tekee sillä siellä. Koko sukunimi muuttuu toiseks... :D

enlav kirjoitti...

Janiika: Uu, siellä Connecticutiksessa vaan paikasta toiseen? :)