5.8.2010

Ten days

24 tuntia on aivan liian vähän vuorokaudessa. Kun pitäis ehtiä nukkumaankin. :D Viimeks oon kirjotellu viikko sitten, joten taas pikakelauksella viikon tapahtumat.

Perjantaina oli siis musarit! Menin E:lle viiden jälkeen, jolloin grillailtiin ja aloteltiin. Ysin jälkeen lähettiin kaupungille, ja ensin hengailtiin vaan puistossa ja Karan eessä, missä oli muutakin porukkaa. Kymmenen jälkeen mentiin alueelle sisään, ensin kattoon Paula Koivuniemeä, ja sit PMMP:tä! Paula oli hyvä, ja se lopetteli hiukan ennen puolta kahtatoista. PMMP:n oli tarkotus alottaa puolelta, mut alottivat vasta puolilta öin. Ne oli loistavia, eikä pieni vesisade haitannu! Ja meillä oli kova meno E:n, H:n ja J:n kanssa, tanssittiin pitkin ja poikin.. :D Ja toi uus alue oli kyllä paljon parempi kun entinen, vaik ei sitä telttaa ollukaan lavan eessä. Ennen puolta kahta sit PMMP lopetti ja kipitettiin Cabarettiin. Sinne tuli ihan törkeesti porukkaa, että hyvä kun liikkuun mahtu. Hauskaa oli! Kolmen jälkeen lähettiin Hesen ja Grillin kautta kotiin, et neljän maissa taisin olla kotona. :) Mahtava ilta ja yö! <3

Lauantaina olotila oli jopa ihan ok! Leivoin iltapäivällä läksiäiskakun ja kävin E:llä. Yöks sit taas töihin. Hiukan kyllä hävetti mennä, sillä sain kuulla kuittailua mm. portsareilta mun ja E:n aika riehakkaasta illasta. :D No meillä oli vaan hauskaa! ;)

Sunnuntaina sit oli läksiäiset serkuille, et aika hengailua. Pelailtiin mm. krokettia ja mölkkyä, ja juteltiin. Ei mitään erikoista.

Maanantaina T ja L tuli meille! T tuli omalla autolla iltapäivällä, ja L:ää odotellessa käytiin uimassa, mut vesi oli tosi kylmää, 22 asteista. Et me tosiaan vaan käytiin siellä vedessä. Paistettiin letutkin vielä ennen kun L tuli. Illalla katteltiin Prom Night!

Tiistaina lähettiin aamupäivällä Tampereelle, ja heti 12 jälkeen Särkkään! =) Kauheet ruuhkat oli, joten laitteisiin joutu venaan. Ekaks suunnattiin heti tähän uuteen Moto Gee:hen, oli kyllä hauska! :) Käytiin myös mm. Half Pipessa, Tornadossa, Törmäilyautoissa, Tyrskyssä jne. Mut ihan hiton kallis toi päiväranneke jo on, 32e. Kohta se on varmaan 50e. :D Syömässä käytiin Särkkiksen hampurilaisravintolassa, mut se hampurilainen oli pahaa! L sit lähti junalla Tampereelta kotiin, ku meni seuraavana aamuna töihin. T:n kanssa katteltiin viel kotiin päästessä Mamma Mia, ja sen jälkeen nukkuun, oltiin niin väsyneitä!

Yöllä riehu ukkonen, et kiskottiin kaikki johdot mun huoneesta irti. Oli tosi kuuma, kun ei voinu pitää ees ikkunaa auki. Ja koko huone valottu niistä salamoista. No keskiviikkona sit T värjäs mun hiukset! =) Nyt nää on jo aika blondit, wouu! Ja iltapäivällä T sit lähti ajeleen kotia kohti. :) Illalla katottiin M:n kanssa Suljettu Saari. Alku oli tosi mielenkiintonen ja hyvä, mut lopusta en tykänny. :/ Ei Leonardo voinu olla sekasin, nouuu! Ja se tapettiinkin kai lopussa. Pyhpah tollaset leffat. Käytiin myös harrastamassa geokätköilyä laihoin tuloksin, kun ei omisteta gps:ää. :DD No joku päivä uus yritys! Sit illalla joskus yheksän maissa hesessä istuessa sain paniikkikohtauksen, kun tajusin, et en oo hankkinu kirjattua kuorta viisumihaastatteluun. No sit paniikkisoittoa mun pelastavalle enkelille J:lle, joka rauhotti, et kyl Helsingin pääposti aukee viimestään kasilta, et kerkeen hakeen sen ennen haastattelua. Tanks J, you are my angel! =)

Tänään oli sit aikanen herätys kuuden aikoihin, ja ennen seittemää lähettiin ajaan Helsinkiin. Oltiin puol ysin maissa postilla, ja sain kirjatun kirjeen (tais maksaa 6,30e, 1,20e = kuori ja 5,10e arvosta postimerkkei). Osattiin jopa suurlähetystöön aika hyvin, et olin siellä jo vartin yli ysi. 9.45am mun aika piti olla, mut turvatarkastukseen pääsin vasta 11.30, kun se oli vähän ylibuukattu, ettei odotushuoneeseen ees mahtunu. Onneks siel oli vaihtoon lähteviä tyttöjä, niin oli juttuseuraa :) A oli lähössä Idahoon STS:n kautta, E:llä ja J:llä ei ollu vielä perheitä, mut lähtö viimestään syyskuun alussa. Pari tyttöä oli lähössä yliopistosta vaihtoon, molemmat muistaakseni puoleks vuodeks. Toinen oli menossa Bostonin lähelle ja toinen North Carolinaan. Meijät sit kuljetettiin sinne odotushuoneeseen, missä oli törkeen kuuma! Oli aika rasittavaa vaan venailla siel pienes huoneessa, mut onneks oli juttuseuraa. :> Itse haastattelu sit kesti ehkä 30 sekuntia, kysy et niin oot menossa aupairiks, tiedänkö minne, montako lasta on ja tiedänkö jo mitä opiskelen. Sit vaan et joo viisumi myönnetty, done! Puol yhen maissa pääsin pois. No siit sit äitin ja iskän kanssa Selloon, mut eipä se nyt niin helppoa ollutkaan. Ajettiin vähän harhaan, kun ei meillä ollu mitään karttaa ees, ja navigaattori olis niin tarpeellinen! Joku puol tuntia taidettiin seikkailla, et soitin J:lle parinkytä minuutin puhelun, ja se vähän neuvo meitä, kun oli samalla koneella kattomassa kartasta, että missä me mennään :D No Sellos sit näin toisen J:n! =) Vitsi viime kerrasta oli kolme vuotta. Mut samanlaisena mä sen muistin, ei ollu mitenkään ihmeellisesti muuttunu. Kivaa oli! :) Mukaan Sellosta lähti vaan adapteri, Class Ohlsonilta hintaan 11,90e. Illalla sit oltiin siskon kanssa serkuilla! <3

Mä en voi käsittää, että tässä on oikeesti vaan kymmenen päivää lähtöön. Eniten jännittää ehkä toi, et lennän yksin. Tässä muuten nää mun lennot:

Flight 1 Monday, August 16, 2010
confirmed Departure: 14:05 Helsinki, Finland - Helsinki-Vantaa, terminal 2
Arrival: 15:10 London, United Kingdom - Heathrow, terminal 3
Airline: American Airlines AA7174, Operated by Finnair,  Duration: 3:05

Flight 2 Monday, August 16, 2010

confirmed Departure: 16:45 London, United Kingdom - Heathrow, terminal 3
Arrival: 19:40 New York, USA - John F Kennedy, terminal 8
Airline: American Airlines AA131, Duration: 7:55

Ja välillä oon superinnoissani, ja sit taas ihan surullisena. Mut siis suurin tunne on iloisuus, mut välillä, varsinkin aamusin tulee sellanen kaihoisa olo. Nyt vasta tää todellisuus alkaa iskeen, että ei nää ihmisiä vuoteen, ja kaikki voi olla toisin, kun tuun takasin. Mutta on tää kyllä niin hieno kokemus varmasti, että ei oo montaa tän verosta!

Nyt kuitenkin unille, että jaksaa! Viimeset päivät on buukattuna ihan ylitäyteen kaikkee menoa. :D Huomennakin tapahtuu kaikkea jännää, good night! =)

4 kommenttia:

Janiika kirjoitti...

Oivoi sun teksti sai mut hymyilemään =) muttaa eipä kestä avusta :) mieluusti autan! mutta kohta oon vaan jo rapakon toisella puolella (;

Mimmi kirjoitti...

Voi että, vähiin käy siullakin ennen kuin loppuu :)! Ja tiedän tunteen niin hyvin, toisaalta on ihan yliodottava, mutta toisaalta (itellä varsinkin iltaisin!) iskee olo, että onko pakko lähteä ja kauhea ikävä. Mutta se varmasti kuuluu asiaan :P

Anonyymi kirjoitti...

Kiva blogi! Itekin olen kiinnostunut aupairiksi lähdöstä, nyt ikää 16 vuotta. Jään lukemaan ja ootan innolla su kertomuksia USA:sta. :) Suosottelen että lisäät enemmän ja ISOMPIA kuvia, niin blogi on heti mielenkiintoisempi. :)

enlav kirjoitti...

Janiika: No hyvä! =) Huomenna oot jo matkalla, jee! :>

Mimmi: Joo niin käy. Ja ei sullakaan kovin pitkä aika oo! :) Ja hei jos teen jonkun tripin sinne sun suunnalle Kanadaan, niin olis hauska treffata. :>

Anonyymi: Kiitos! Ootko suunnitellu siis USAan menoa, vai jonnekin muualle? :) Joo yritän lisäillä enemmän kuvia, nyt ei oo ollu vaan innostusta tapella noitten kuvien kanssa. :D Mut noi kuvat saa klikkaamalla suuremmaks?