28.8.2010

Shoppailua ja hengailua

Tänään mulla oli herätyskello soittaan jo ysiltä (kyllä, mulla on vapaapäivä ja nyt on lauantai). Menin meinaan kattoon vanhemman hostpojan soccer peliä, mikä alko kymmeneltä. Vitsi toi on kyllä hyvä pelaaja, ja vaikka oli hyvä joukkue vastassa, niin näitten joukkue voitti taas! =) Mut ei hyvänen aika sentään tekis mieli välillä sanoa just hostdadille ja noitten muittenkin vanhemmille, että ei tää nyt niin vakavaa oo, nää on alle 6 vuotiaita lapsia. Ykskin poika kaatus ja satutti polvensa, ja oli tulossa itkien pois, että pitää taukoa, niin ei, hänet vaan käännytettiin takas, et et voi jättää joukkuekavereitas pulaan. :DD No joo. Pelin jälkeen mentiin yhteen hyvään jätskipaikkaan hostdadin, lasten ja yhen toiseen perheen kans (niitten poika oli kans pelaan) palkkioks hyvästä pelistä. :) Söin pienen suklaasundaen, ja voi hitsi sika suklaakastiketta olikin sit laitettu siihen varmaan puolet siitä kiposta. :D Ja ei ollu ees mitään parasta suklaakastiketta, mut ihan hyvää.

Korea D:n oli tarkotus tulla kaheltatoista hakeen mut, mut laitto viestiä, että hänellä ei oo viel autoa, et on myöhässä. No ei sit mitään, hengailin ja odottelin, ja D laitto viestiä puol yks, et on 30 minuutissa täällä. No se sit tuli puol kahen jälkeen :--D Hostmum sano, että noi Aasialaiset ei oo noin tarkkoja nois kellonajoissa, että hän joutu omissa häissäänkin oottaan 15min, kun hostdadin suku puuttu kokonaan, kun häitten piti alkaa. :D Mentiin sit Dayton Mall:iin, se on tollanen ostoskeskus, ehkä 15min ajomatkan päässä meiltä! Alus mentiin syömään; D otti jotain aasialaista ruokaa ja mä otin subwaylta. Kaikki ravinolat oli vierekkäin, et pysty ottaan ruokaa eri paikoista ja mennä kuitenkin yhessä syömään. Vitsi en tajunnu mitä se myyjä selitti, niin hätäpäissä otin kana teriakyan, vaik en siitä oikein tykkää. :D Mut kyllä sitä nyt söi, ja pieni juoma oli taas suomen ison kokonen. 8) Tuol oli tosi paljon kaikkia ihania kauppoja, mut Forever 21 on kyllä paras kaikista! Sieltä lähti mukaan kaks toppia, musta ja valkonen, $ 4,5 /kpl (n. 3,5e/kpl), mustat 3/4 legginsit $ 4,5 (n. 3,5e), musta perus t-paita $ 3,5 (n. 2,7e) ja musta hame $ 6,8 (n. 5,3e) + veroa yht. $ 1,66. Ärsyttävää et pitää aina erikseen toi vero laskea, että miksei sitä oo laitettu noihin tuotteisiin jo valmiiks. Oli hiukan mustapainotteinen toi ostospuoli.. ;) DSW Shoe Warehouselta lähti mukaan musta lompakko $ 19,95 (n. 16e)
 + veroa $ 1,4. Nyt mahtuu sit nää USAn setelitkin lompakkoon, kun tossa mun entisessä pienessä ne oli kaksinkerroin. Ja tuolla kaupassa se myyjä kysy, et mistä mä oon, ja kun kerroin et Suomesta, niin se oli ihan innoissaan, et vau. Ja tää kulttuuri on niin erilainen kun suomessa, kun myyjät oikeesti kyselee koko ajan "how are you" ja ykskin myyjä rupes kehuun mun hametta. 8) Mutta tää on vaan hauskaa!






Kotiin taisin tulla kuuden maissa ja sit kolumbialaisten M:n, A:n ja A:n piti tulla hakeen mua kasin jälkeen, mutta ne PIKKASEN eksy. :D Mulla tais kulua varmaan koko $25, minkä latasin mun puhelimeen. Tai no kyllä se vielä toimii, etten nyt kokonaan kuluttanu. Mut puol kymmenen aikaa hostdad heitti mut downtowniin, sillä noi ei olis tänne asti osannu enää. Käytiin ensin huoltoaseman kaupassa, ja sit etittiin ruokapaikkaa, mut kaikki kivat paikat oli kiinni, joten mentiin mäkkäriin. :D Söin pienen salaatin $1 ja wild berry smoothien $ 2,29. Hengailtiin vaan, ja yhentoista maissa noi heitti mut kotiin. =) Ihana nähdä jotain ihmisiä, muitakin kun hostperhettä! :) Ja noi kaikki tytöt on tosi mukavia!

Tällästä tänään, normi päivä. Millanen päivä sul on huomen?

5 kommenttia:

Krista Lönnqvist kirjoitti...

ihania toppeja! 21 on ihan paras kauppa tosiaan! en tiia ootko jo kayny mut jos teijan lajel vaik oi jossai TJ Maxx tai Marshalls, kannattaa piipahtaa niissa koska siel on kaikkii vaatteit ym jopa 70% alessa, esim ma ostin Converset hurjaan hintaan $11 :D
toi berry smoothie on ihanaa, toivottavasti se rantautuu pian suomeenki tai joudun tulee vaan sita varten takas sinne! :P tai sit Ross, en oikee tiia mika ketju siel teillapain on mut noist loytyy ihanii vaatteit alennuksel! :)

Krista Lönnqvist kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Anonyymi kirjoitti...

No hyvähän se on opettaa lapset pelaamaa kunnolla alusta asti ettei sit vanhempana karu totuus lyö päin naamaa:DD
No okei se mistä sillo aikasemmi selitit et vanhemmat huutaa kilpaa valmentajan kans nii se nyt on tyhmää, antais valmentajan hoitaa hommansa:D

Essi kirjoitti...

Joo, ostat sit Venla mulle halpoja Converseja ja pistät ne postissa!!! :) Ja selvität et paljon postikulut on!

enlav kirjoitti...

Krista: Hei kiitti vinkeistä, täytyy bongailla! =)

Jutta: Jep. :D Mä just mietin, et sil valmentajalla meinaa mennä varmaan hermo, kun se ei saa annettua ohjeita kun vanhemmat huutelee omia ohjeitaan. :D

Essi: Kattellaan, vielä en oo yksiäkään converseja nähny! :D