15.11.2010

3kk

Pahoittelut monen päivän bloggaamattomuudesta. :D

Lauantaina heräsin ysin maissa, ja hengailin sit kotona aamupäivän, Twilightia lueskellen, ja sit ehkä kahentoista maissa lähdin pyöräileen kirjastoon ja tohon Elder-Beermanille (luulin ekat reilu kaks ja puoli kuukautta, et se on jo autokauppa...), missä on siis vaatteita, pelejä jne. Mut siellä on merkkivaatteita, että vähän kalliimpi. Mut en tienny et tässä näin lähellä on joku muukin kun ruokakauppa. :D

No takas olin ehkä yhen maissa, ja sit varttia vaille kaks kävin poimiin kyytiin kolumbia A:n ja panama E:n, ja tankkaamisen kautta (no heti kun on joku mukana, niin tankkaus onnistuu niin kun pitääkin..) Dayton Mallille. Siellä nähtiin sit kolumbia K, et hiukan espanjapainotteinen tää joukkio. ;) Yks joululahja lähti mukaan, ja sit ostin feikki uggit. Niissä on ainaki hyvä lämmin karva, että ei pitäis jäätyä talvella. Ei noi nyt mitkään tukevimmat oo jaloille, mutta ihan tarpeeks hyvät saa luvan olla. :) Siellä kaupassa oltiin K:n kanssa kaksin, kun A ja E oli menny toiseen kauppaan, niin se myyjä tuli jutteleen, että mistä me ollaan, ja sit taas kerrottiin aupair -tarinamme. :D Varmaan viistoista minuuttia puheltiin sen myyjän kanssa, ja sit sen kaupan kaks muutakin myyjää vielä ennen poislähtöä kysy, että mistä me ollaan ja mitä tehdään täällä. :D Ja kun käveltiin pois, niin kuultiin kun ne selitteli siellä yhelle, kuka ei ollu ollu siinä, että "noi on aupaireja ja ne on siis suomesta ja kolumbiasta.." :D Taas kyllä huomaa tän ystävällisyyden verrattuna suomeen. :p

Käytiin yhessä kenkäkaupassakin, ja sielläkin sit taas saatiin kuulla, että kiva aksentti, mistä ootte. :D No E ja A lähti jo aikasemmin käveleen melkein viereiseen ravintolaan, mihin ne meni syömään päivällisen niitten perheen kanssa. Me kierreltiin K:n kanssa vielä hetki, kunnes mun piti lähteä neljän jälkeen pois, kun kolumbia M oli tulossa meille. Se ootti mua tossa yhellä huoltoasemalla, ja ajeli sit mun perässä meille. Täällä oli just hostdadin äiti ja sen äiti, ja just kaks nuorinta lasta. Jätettiin kamat alakertaan, ja sit lähdettiin Greeneen. Tavattiin thaimaa S, ja ensin pyörittiin Forever 21:ssä taas pitkä aika, kun M etti synttäreitään varten juhla-asua, ja sit mentiin Panera Brediin. Söin taas ton normin kanaleivän ja mansikka smoothien. Siellä sit kulukin pari tuntia, kun M ja S etti niille hotellia San Fransiscosta. Ne menee Las Vegasiin, Los Angelesiin ja San Fransiscoon tossa Thanksgivininä. Kyllä kelpais! :D Mutta kyllä haluan nähdä tän Thanksgivinin ihan perheen kanssa.

Kotiin lähdettiin kymmenen maissa, ja vitsi sillon vähän tihutti.´En oo yhtään ees tajunnu, että täällä ei oo pahemmin satanu. :o Hyvä vaan, toivottavasti ei sadakaan ;) No sit Centervillen downtownissa ajelin paniikissa, kun poliisit ajo perässä, että en kai aja ylinopeutta tai mitään. Oltiin jo lähellä kotia, kunnes ne poliisit käänty muualle, ja uskalsin hengähtää, ja kysyä M:ltä, et btw olisitko halunnu mennä tohon jäätelöpaikkaan. ;D No palattiin takas downtowniin ja mentiin kokeileen tota kaikkien kehumaa jäätelöbaaria. Otin suklaajäätelöä yhen pallon, oli jotain $2,5 luokkaa. Oli tosi hyvää! =) Kotiin sit tultiin yhentoista jälkeen, ja nukkuun taidettiin alkaa puol yhen maissa.

Tänään aamulla ei sit ollukaan niin hyvä olo, vaan oli outo olo, ja heräsin joskus ysin maissa. Kävin suihkussa, mutta olo vaan paheni, ja yläkertaan päästessä oli jo aivan kamala olo. Söin vaivalla yhen jogurtin, mutta senpä jälkeen tuli jogurtit takas ylös, mut sit olo helpottikin. Rohkeena sit söin omenan ja banaanin, mutta jouduin tekeen tuttavuutta vessanpöntön kanssa niittenkin jälkeen.. Hostmum anto mulle jotain ällöä vaaleenpunasta vatsalääkettä, siis litkua, mutta eipä sekään pysyny mahassa.. No sit en syöny mitään, nukuin päikkärit, ja iltapäivällä join varovasti spritea, mutta arvatkaas kuinka kävi.. Vähän illemmalla söin mehujään, mutta sekin koki saman kohtalon. Nukahdin kesken Täykkäreitten, ja heräsin kymmenen yli kymmenen, ja painuin nukkuun. Kamala nälkä, mut ei voinu södä mitään. Ja illalla mulla oli vähän kuumetta, about 38 astetta. Eihän tää ookaan kun kolmas kerta kolmen kuukauden sisällä...

Aamulla heräsin ekan kerran kasilta, mutta nukahdin vielä uudelleen ja heräsin sit hiukan ennen kymmentä. Olo oli onneks parempi, ja söinkin aamulla omenan ja viinirypäleitä, ja ainakin tähän asti (12.30) olo on hyvä, et kohta ehkä uskaltais syödä jotain lisää. :p Telkkarista tuli sopivasti tuo Valentine's Day, oon halunnu nähdä sen, ja nyt sit sain sen katottua. :) Piti vaan laittaa välillä pauselle, kun siioojat imuroi just sillä hetkellä. ;D Mut vitsi mua harmitti, et  hostmumin äiti otti töistään vapaapäivän, kun mä olin kipee, et baby meni sen luokse aamulla. No se soitti mulle tossa tunti sitten, et hän haki S:n pois koulusta, kun sekin oli tainnu oksentaa. Eilen sillä oli vaan kuumetta.

Eilen olis siis ollu LCC tapaaminen, toi joku fire control -juttu.. Ja en nyt oo sit vielä tavannu tota saksalaista aupairia V:tä, ja en päässy sanoon moikkia panama E:lle, koska se lähtee tänään kotiinsa. :( Aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta.

2 kommenttia:

Krista Lönnqvist kirjoitti...

toivottavasti paranet pian!! :)
hei jos et oo viel maistanu ni kannattaa maistaa panerassa broccoli-cheddarkeittoo! ma en ois ikinä voinu kuvitella tykkäävääni siitä mut ku kerran maistoin, olin koukussa!! (niin kävi tosin myös sushin ja misokeiton kanssa, usan ruoissa on jotai koukuttavii aineita!! :P )

enlav kirjoitti...

Krista: No mä en keitoista perustu.. Mut jos joskus sattuu mieli muuttuun, niin vois testata ;)