15.11.2010

Telkkaria ja Twilightia

Noi lauantaina ostetut karvasaappaat siis makso $31,89 (=24,36e), ja otin nyt nopsaan niistä parit kuvatkin.







Tänään on loppupäiväkin menty ihan hyvissä olosuhteissa, kaikki mitä oon syöny on pysyny sisällä. :) Eli leipää, jogurttia ja porkkanoita. :p Hostmumin äitinhän piti tulla tänne siihen mennessä kun P tulee koulusta, mutta ei sitä näkyny, ja havahduin ovikellon ääneen, kun P oli siellä oven takana. No annoin sille paddie + cheesea, ja se söi tyytyväisenä ja teki läksynsä, ja mä jatkoin makoilua sohvalla. No hostmumin äiti sit soitti hetken päästä, että hän ei viittiny herättää S:ää, kun se on nukkunu jo pari tuntia, ja vaikutanu kipeeltä, et antaa nukkua. Hostmum sit soitti puoli neljän maissa, että tulee kotiin tunnin päästä, ja tulikin, mutta otti sit P:n mukaan ja lähti vanhemmilleen, kun S ei pysy pystyssä ja vaikuttaa tosi kipeeltä.

No eikös kaikki taas soittele sillä välin, ja eka oli jostain lääkäristä (tsekkasin mitä toi pediastric on suomeks, niin pediatria eli lastentautioppi.. Selvä... noot. :D No kuitenkin, se oli automaatti joka siellä puhu, varmistus tosta tapaamisesta. Onneks sen pysty toistaan uudelleen, niin sain kirjattua ylös, ja sit piti painaa just ykköstä vahvistaakseen tapaamisen tai kolmosta peruuttaakseen. :D No vahvistin sen, täytyy nyt kattoo et hostmum näkee ton lapun ja et ne on siitä tietosia, tai sit saavat peruutella sen. ;) No sit puoli kuuden aikaa soi taas puhelin, ja oli P:n koulusta, ja kyseli et onko joku tulossa hakeen jotain keksejä ennen kuutta. No soitin sit hostmumille ja se sano et menee hakeen ne. Olin kuitenki fiksu et otin sen numeronkin, et olisin sit antanu sen hostmumille jos se ei olis päässy tänään ;)

No kun olin taas yksin, kattelin tän päiväset Salkkarit, ja eilisten Täykkäreitten lopun, kun tosiaan nukahdin kesken kaiken. Hostmum tuli lasten kanssa kotiin kuuden jälkeen, S oli jo onneks parempi. :) Vaikutti jo ihan normaalilta illalla! =) Söin vähän riisiä ja makoilin vaan lopppäivänkin sohvalla telkkaria kattoen ja Twilightia lukien. Mutta tsekattiin just hostmumin kanssa, että miks ihmeessä Breaking Downin ykkösosa tulee vasta marraskuussa 2011? :((

PS. Nyt oon saanu varmistusta sille, että aion ostaa täältä uudet lasit, koska pari päivää sitten huomasin naarmun lasien vasemmassa linssissä. :( Onnistuin tiputtaan nää yks päivä, mut en nyt oikein tiiä että missä ton oon saanu. En oikein usko että sillon tippuessa olis tullu naarmu.. Mutta nyt on siis ihan syytäkin alkaa katteleen uusia laseja! :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

ET OLIS SAANU OSTAA FEIKKIUGGEJA!! MITÄ NE NYT TEKEE SIEL AUSTRALIASSA? :(

- Essi

PS. Tykkään susta silti. <3

Anni kirjoitti...

Hihih (: mullekin tulee ens viikolla uudet (kahdet) lasit :D

enlav kirjoitti...

Essi: Ihana <3

Anni: Jee! Mäkin haluan nyt nopeesti, mutta ää en nyt tiiä koska saa aikaseks. :D