26.11.2010

Happy Thanksgiving

Tosiaan eilen oli tuo yks Amerikan suurimpia juhlia, Thanksgiving. Alotin aamun löysästi heräämällä kymmenen maissa, ja sit laittelinkin itteäni kuntoon, ja kuuntelin suomalaisia joululauluja! <3 Oli ihan joulufiilis. :p Soitossa oli mm. Varpunen Jouluaamuna, Joulumaa, Näin sydämeeni joulun teen, Petteri Punakuono, Jouluyö, Juhlayö, Siellä missä mummi asuu ja Lumienkeleitä. Mulle saa vinkkailla lisää noita joululauluja, en muista paljon yhtään. :D

Kahen jälkeen lähettiin, tosin me oltiin lasten kanssa autossa jo oottamassa, kun noi hukkas niitten kameran, ja sitä ne etti pitkään. :--D No mentiin sitten hostmumin vanhemmille, eli meitä oli siellä aika iso joukko: hostmumin vanhemmat, hostdadin vanhemmat ja hostdadin äitin äiti, hostdadin nuorempi veli, hostdadin keskimmäinen veli ja sen tyttöystävä, hostmumin veli ja sen vaimo ja sit meijän perhe. Eli yhteensä 17 henkilöä. ;) Plus hostmumin veli ja sen vaimo oli tuonu mukanaan niitten koiran, Jackin, eli kolme koiraakin siellä jaloissa pyöri. Vitsi noi kaikki koirat on tosi hyvin koulutettuja, ja ei ne hauku ikinä, mutta kun toi hostdadin isoäiti tuli, niin sitä ne haukku ja murisi. Ne tekee kuulemma aina niin, ne ei tykkää siitä. :D No se kyllä pelkääkin niitä, se pyysi aina jotain hakeen koirat pois, kun se istu sohvalla ja ne tuli katteleen, että olisko sillä niille herkkuja. No kai nyt koirat kiinnostuu entisestään, kun toinen nostaa kädet korkeelle, että mitä siellä on. :D Mutta tulipa nyt todistettua ekaa kertaa sekin, kun koira juo vessanpöntöstä. ;D Jack oli vähän janoinen, kun yllätin sen vessasta. Se oli kyllä tosi syyllisen ja nolon näkönen, kun se jäi kiinni. :D Mut kukaan ei ollu muistanu antaa niille juotavaa, kun alussa niitten vesikuppi tyhjennettiin, kun baby tykkäs vähän liikaa mennä leikkiin sen veden kanssa.

Ruokia oli monenlaisia, mutta yllättäen en tykänny mistään ;) No kalkkuna oli ihan hyvää. Mutta perunamuussikin oli pilattu jollain mausteella, enkä mä noista sweet potatoesta välitä.. Ja kaikissa ruoissa oli jotain pahaa, sipulia tai jotain tulista.. ;D Jälkkäriks oli onneks apple pieta ja jäätelöä! <3 Ja söin noita mun tekemiä korvapuusteja ja joulutorttuja. :p Kyllä kaikki niistä tykkäs, kävi kaupaks! Ja glögiäkin meni kiitettävästi, tosin melkein kaikki lantras sitä rommilla tai jollain muulla. :D Ja kaikilla on aina kauhee tarve pakottaa mut maistaan kaikkea. :D Hostmumin isä laitto mut maistaan tätä sen versiota glögistä, varmaan puolet oli rommia, hyi että. Ja tuli myös maistettua suklaakaljaa, mikä oli älyttömän pahaa. :D Eli pysyin hyvin tossa normi glögissä vaan. :>

Kotiin lähdin hostdadin vanhempien kyydillä puoli kymmenen maissa, että pääsin nukkumaan. No vasta yhentoista maissa taisin nukahtaa, ja sit teki kyllä herätys tiukkaa 2.30. :D Ja ulkona oli jäätävä! Olin kolmelta Kohl's:illa, ja vitsi sitä jonoa! Sisälle pääsy kesti varmaan 5-10min.. Tää kuva on otettu tosi loppuvaiheesta tota jonoa, että tosta ei menny enää kovin kauaa. :p



Mullahan ei ollu mitään erityistä ostoslistalla, lähinnä halusin päästä kokemaan ton Black Fridayn Jenkkien malliin. :) Kauppa oli täynnä ihmisiä heti tollon kolmelta, ja pari juttua tarttu mukaan, niin niitten kanssa sitten jonottelinkin kassalle vähintään puoli tuntia. Jono kiersi lähes koko kaupan ympäri. :D Washingtonissa kattelin Kmartissa noita ihania pörrösiä sormikkaita, mutta en halunnu viittä dollaria pulittaa, niin nyt oli sopivasti alennuksella $2. :) Ja valkoset siis lähti mukaan. Yhen joululahjan keksin myös ihan randomisti, kun niitä aleja tutkiskelin.

No Kohl's:ilta jatkoin Targetille, mikä aukes 4am. Olin tosiaan vasta puoli viis siellä, kun tossa jonotuksessa meni niin kauan (toi välimatka on ehkä 15min). Siellä oli parit poliisiautot oikein kaupan edessä vartioimassa, koska viime vuonna (tai pari vuotta sitten?) pari ihmistä oli tosiaan kuollu, kun oli jääny Walmartin sisäänmenossa muitten jalkoihin ja muut sitten tallonu. Ihan fiksua. :D Kannattaa nyt vähän kattoo miten päin sinne kauppaan ryntää.. No näin sen jonon siellä, niin lähdin samantien pois. Oli paljon pidempi kun Kohl's:illa. :D Hostmum joskus puhu, että siinä lähellä on Walmart, niin yritin gps:stä sitä sit löytää, kun Walmart aukes 5am, mutta seikkailin sit ees taas ja lähdin takas tonne Kohl's:ille, koska sen vieressä on Walmart, missä oon käyny. No klikkailinpa vähän väärin ja ajelin sitten vaikka mitä kietoreittejä, ja oikeella kadullakin lähdin vielä väärään suuntaan, että vasta puoli kuus selvisin sit sinne.. :D Vähän olis himottanu ostaa Ipod touch hintaan $225 (ja olis saanu $50 lahjakortin Walmartille), mutta hillitsin itseni =) Kun en mä sitä nyt kuitenkaan välttämättä tarvi ;)

No sit taas ajelin takas tonne Targetin kulmille, Dayton mallille. Kävin ostaan aeropostalesta valkosen pipon, mitä kattelin jo pari päivää sitten. Se oli puoleen hintaan, eli n. $10. Wet Sealissa oli kaikki puoleen hintaan, joten mukaan lähti yhet ohkaset mustat kolitsihousut. Ei ne nyt oo tollaset mitä etin, mutta pakko oli jotkut saada, kun nää mun ainoot on niin puhkikulutetut, että voi hajota milloin vain. :D Ja hintaa jäi alle $8, että ei paha. Mut vitsi parkkipaikalla sain renkaat sutiin tyhjää, kun paikoitellen oli jäätä, kun viime yönä oli satanu, ja sit tuli pakkasta. Teillä ei kyllä missään ollu liukasta, mutta parissa kohtaa parkkipaikoilla näky.

En sit kauempaa jaksanu kierrellä, kun väsytti aika mukavasti, joten tulin hiukan seittemän jälkeen kotiin. Hostmum oli jo hereillä, kun baby oli päättäny herätä neljältä, ja hostmum oli alkanu sit kattoon jotain elokuvaa, ja vaikka baby oli menny takas nukkuun, niin ei halunnu keskeyttää leffaa. :D Mä painuin nukkumaan, ja heräsin sit jo uudestaan ennen kymmentä. Koko päivän vaan hengailin, kun väsytti, mutta en ehtiny nukkumaan, kun oli paljon asioita tehtävänä.. No noi joulukortit kyllä vieläkin odottaa kirjottamistaan, mutta ne on vuorossa seuraavaks.

Illalla on vuorossa töitä, nyt ensimmäistä kertaa oon yksin vastuusta neljästä lapsesta, kun hostvanhemmat lähtee ulos syömään. :D Saa nähdä mitä tulee. :p Nyt liitän vielä parit kuvat eiliseltä, ja sit alan oikeesti väsään noita joulukortteja.

























En tiiä minkä takia mun kone ei suostu kääntään tota yhtä kuvaa.. No ei voi mitään. Siinä on kuitenkin kuvia. :)


2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

ööö, eiks oo joku sylvian joululaulu tms :D heinillä härkien kaukalon,kulkuset, tulkoon joulu, valkea joulu, tuiki tuiki tähtönen, nissepolkka, tonttujen jouluyö, jollei jouluna ole lunta, tule joulu kultainen... eikös tossa oo taas muutama :D niin ja tietty hoosianna!!

enlav kirjoitti...

Hei tanks! =) Sain lisää biisejä kuuntelulistaan :p